Inwestowanie w nieruchomości
Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
- Arkady1976
Inwestowanie w nieruchomości
Post autor: Arkady1976 »
Witajcie. Czy ktoś z was działa na rynku nieruchomości? Jak wam idzie? Macie jakieś rady dla początkujących? Chętnie się czegoś na ten temat dowiem 

- goscislaw-79
Re: Inwestowanie w nieruchomości
Post autor: goscislaw-79 »
Inwestowania uczyłem się przede wszystkim z książek, ale raz kiedyś znalazłem ofertę warsztatów https://wiwn.pl/. Zapisałem się, pojechałem na kilka spotkań i muszę przyznać, że to obowiązkowa pozycja dla każdego, kto dopiero rozpoczyna swoją karierę. Ogromna ilość wiedzy podana prosto na tacy w bardzo jasny i przejrzysty sposób 

- frytka
Mnie co prawda nikt nie uczył ale myślę o tym żeby zainwestować w nieruchomości, niedawni znajomi kupili mieszkanie z widokiem na morze na osiedlu Modern Tower w Trójmieście i mają zamiar je wynajmować, też mam w planach taką inwestycję
- omiboras99
Post autor: omiboras99 »
Wydaje mi się, że nieruchomości to jeden z lepszych sposobów inwestowania pieniędzy
- Jurek552
Inwestowanie w nieruchomości jest świetnym pomysłem. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie, które będą przyciągać Twoich klientów lub najemców. Na stronie: https://www.dobryadres.pl/ofertynieruchomosci/obiekty jest tak duży wybór ofert różnych nieruchomości (nie tylko obiektów), że na pewno na nie jedną się zdecydujesz
- foxi
Inwestowanie w nieruchomości ? - w zasadzie czemu nie .Trzeba się tylko dobrze znać na tym i znać lokalny rynek nieruchomości na którym chcemy inwestować - to bardzo ważne. Możemy też zainwestować gdzie indziej nasze oszczędności .Rynek inwestycji finansowych jest dośc szeroki, tutaj także trzeba się zapoznać z zasadami tutaj panującymi albo porozmawiajcie z fachowcami z branży.
Wróć do „Inne zainteresowania”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy