Jakie są najnowsze trendy w aranżacji wnętrz?

Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
MaciekSmok75

Jakie są najnowsze trendy w aranżacji wnętrz?

Post autor: MaciekSmok75 »

Zauważyłem, że w ostatnich latach aranżacja wnętrz przeszła spore zmiany. Wiele osób stawia na minimalizm, natomiast inni stawiają na odważne kolory i eklektyczne zestawienia. Jakie są Wasze spostrzeżenia na temat współczesnych trendów? Czy zauważyliście, że coraz więcej osób decyduje się na naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień? A może dostrzegacie inny trend, który zyskuje na popularności? Ciekawi mnie, co sądzicie o rosnącej popularności stylu biophilic, który łączy wnętrza z naturą. Jakie elementy architektury wnętrz według Was będą dominować w najbliższej przyszłości? Chętnie poznam Wasze opinie i przemyślenia na ten temat.

Coś takiego widziałem w sieci - wnetrzedozmiany.pl - może się przydać?
Awatar użytkownika
elizabeth

Re: Jakie są najnowsze trendy w aranżacji wnętrz?

Post autor: elizabeth »

Ogólnie warto też dowiedzieć się jaki podkład pod lakier metalik będzie najlepszy. Powiem wam, że oferta tego producenta zrobiła na mnie duże wrażenie. Produkty są doskonałej jakości, a wybór jest naprawdę szeroki.
ODPOWIEDZ