najlepsze samochody RC

Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
Awatar użytkownika
Zwinislaw-60

najlepsze samochody RC

Post autor: Zwinislaw-60 »

Siemka forumowicze! Od dłuższego czasu szukam idealnego rozwiązania dla mojego problemu - poszukuję najlepszego samochodu zdalnie sterowanego terenowego. Chciałbym móc cieszyć się nie tylko jazdą po płaskim terenie, ale także pokonywać wyzwania na trudniejszych trasach. Wiem, że na rynku jest wiele opcji, ale chciałbym poznać Wasze opinie i doświadczenia. Może ktoś z Was już ma taki samochód i może polecić mi konkretny model? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
elizabeth

Re: najlepsze samochody RC

Post autor: elizabeth »

Według mnie całkiem dobrą opcją są Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO . Wykonane są one faktycznie starannie, cicho działają, a do tego można je kupić w atrakcyjnej cenie
Awatar użytkownika
elizabeth

Re: najlepsze samochody RC

Post autor: elizabeth »

Według mnie dobrym wyborem jest też jednak https://osk-konan.pl/ . Co do nauki jazdy to faktycznie odbywa się ona tutaj na wysokim poziomie, dodatkowo też instruktorzy mają świetne podejście do kursantów
ODPOWIEDZ