Podróże
Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
- bert1960
Podróże
Lubicie podróżować? Tak, zdaję sobie sprawę z tego, że temat jest dość ogólny, ale pomyślałem, że dopytam w jaki sposób (jeśli w ogóle) lubicie zwiedzać świat. Wiem, że są osoby, które na przykład nie lubią wycieczek objazdowych, których ja jestem wielkim fanem i stawiają raczej na wypoczynek. Lubicie wycieczki jednodniowe? Ja odkryłem ich urok w zeszłym roku, obawiałem się organizować jakiś dłuższy wyjazd ze względu na pandemię i właśnie w ten sposób, na wycieczkach jednodniowych spędziłem swój urlop.
- momus
Re: Podróże
Wszystko zależy od tego, czego szukasz i potrzebujesz? Jeżeli ma być to typowy odpoczynek i kontakt z naturą, to warto zdecydowac się na Kaszuby. Mam nawet namiar na świetne noclegi dla zainteresowanych. Pod adresem https://goscinieczagaje.pl/ znajdziecie więcej informacji.
- frytka
Re: Podróże
Podróże dłuższe i wycieczki jednodniowe można śmiało planować jeśli podróżujecie samochodem. Tak jest najciekawiej i najwygodniej a jeśli nie macie własnego samochodu to zawsze można go wynająć w wypożyczalni samochodów comfortcar
Wróć do „Inne zainteresowania”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy