Terapia dla par w Łodzi
Wszystko o rodzinie i związkach, problemach i radościach. Zapraszamy do dyskusji, dzielenia się doświadczeniem 

- jaropełk-73
Terapia dla par w Łodzi
Post autor: jaropełk-73 »
Witam. Od jakiegoś czasu źle się dzieje w moim związku, ale oboje z żoną postanowiliśmy spróbować terapii dla par. Mamy nadzieję, że uda nam się wszystko odbudować. Macie jakieś doświadczenie z łódzkimi terapeutami dla par? Możecie mi kogoś polecić?
- Edgar
Re: Terapia dla par w Łodzi
My z żoną zapisaliśmy się do poradniasalomon.pl i to była najlepsza decyzja. Wreszcie nauczyliśmy się, jak powinna wyglądać zdrowa relacja. Od tego czasu wiele zmieniło się na lepsze, a my jesteśmy wdzięczni terapeutom z poradni Salomon.
- kasiek
Od siebie mogę polecić psychoterapię w tym centrum medycznym - https://gaboscm.pl/terapia-rodzinna/ Możesz umówić się tam na terapię dla par, terapię rodzinną lub indywidualną. Sama ostatnio myślę o psychoterapii. Czasami terapia to najlepszy sposób by sobie pomóc.
- Banek
Akurat o tym miejscu nie słyszałam, ale dużo dobrego mogę powiedzieć o ośrodku terapii Forest. Znam parę, która przechodziła trudne chwile w życiu i właśnie do nich się zgłosili. Muszę przyznać, że naprawdę w krótkim czasie doszli do porozumienia. To zasługa życzliwych psychoterapeutów oraz specjalnego programu terapeutycznego. Ośrodek jest jednym z najlepszych miejsc dla osób między innymi z takimi problemami.
Wróć do „Rodzina - związki, problemy, rady, ciekawostki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy