Pieniądze na biznes.
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
- giny6
Pieniądze na biznes.
Trudno jest zacząć jakąkolwiek firmę czy swój własny biznes, bez żadnych pieniędzy czy wkładu z kapitałem. Dlatego wiele pomysłów odchodzi w kąt. Dobrze jest w takiej sytuacji zaczerpnąć z dobrych źródeł - jednym z nich jest odnawialna linia finansowania od www.finiata.pl. Dzięki nim możesz dysponować pieniędzmi według swoich potrzeb. Wszystko załatwianie jest przez internet, bez zbędnej papierologii czy urzędów. Zadzwoń do nich i sprawdź sam/sama!
- kendi
Re: Pieniądze na biznes.
Polecam wejść sobie tutaj https://europeanquality.eu/aktualnosci/ i poczytac aktualnosci np. o tym jak otrzymac dotacje albo o tym co daja europejskie certyfikaty jakosci. Mysle, ze kazdy kto prowadzi swoja firme powinien w wolnej chwili tu wejsc i dowiedziec sie wiecej na te tematy
- Terpo
- Kontakt:
To prawda bez środków bywa cięzko jednak jak się już ruszy i firma przynosi pierwsze zyski to później już prosta droga do tego żeby zyskiwac więcej i zarabiac warto w firmie mieć też program do faktur niedrogi a przydatny na każdym etapie firmy. Faktura Small Business to dla mnie ciekawa propozycja.
faktura profroma
wezwanie do załaty
program do fakturowania
wezwanie do załaty
program do fakturowania
- madzik95
Mi udało się odłożyć pieniądze na własny biznes. Nie chciałam brać pożyczki ale czasami to konieczność. Gdybyś potrzebowała porad m.in na temat księgowości, finansów czy marketingu zajrzyj na https://www.apbiznes.pl/ Znajdziesz tam bardzo ciekawe artykuły.
- yumia
Na rozkręcenie jakiegokolwiek biznesu bez wątpienia będą potrzebne pieniądze. Warto pamiętać także o tym, że w swoja firmę najlepiej nieustannie inwestować. Jednym z narzędzi godnych przemyślenia będzie oprogramowanie. Dobrze dopasowane zarówno do branży, jak i potrzeb konkretnego przedsiębiorstwa znacznie usprawni jego funkcjonowanie. Obecnie nawet w gabinetach czy przychodniach lekarskich można spotkać program do gabinetu ginekologicznego . Daje on wiele możliwości usprawnienia codziennej pracy zarówno lekarzy, jak i pielęgniarek. Wszystko zgodne jest z przepisami RODO, jakie obecnie obowiązują.
- mczay
Ja na swój sklep osiedlowy oszczędzałem całkiem długo. Bardzo długo też czekałem na odpowiednie miejsce, do otworzenia go. W końcu udało mi się go otworzyć i teraz po kilku latach dobrego funkcjonowania chciałbym zmienić charakter sklepu. Dokładniej chciałby ze standardowego sklepu spożywczo - monopolowego zrobić sklep ze zdrową żywnością. Co raz więcej osób pyta mnie o zdrową żywność, więc widzę, że będę miał sporo klientów na tego typu produkty. Na stronie: https://ebakalland.pl/bakalie/orzechy.html znalazłem produkty świetnej firmy, które na pewno znajdą się w moim asortymencie.
- Mniszek
Warto zrobić uprzednio odpowiednie rozeznanie rynkowe- na co jest największy popyt. Według mnie to rolnictwo - produkty regionalne to coś czego szukają konsumenci i nic w tym dziwnego. Warto wspierać to co dobre i zdrowe. . Hodowla bydła jest teraz szczególnie opłacalna . Dzięki odpowiednim środkom Vetsorb - sorbentom do paszy czy takim do higieny ściółki możemy nie tylko zwiększyć efektywność hodowli, ale także uniknąć przykre skutki zarażenia mykotoksynami
- Maks78
Jeśli potrzebujecie pieniędzy na biznes, to na pewno powinniście skorzystać z dotacji unijnej na ten cel. Świetna może okazać się dotacja na rozbudowę i wyposażenie firmy, a o tym na co możecie te pieniądze przeznaczyć, możecie przeczytać na https://edoradca.pl/na-co-mozesz-pozysk ... nie-firmy/. Jeśli będziecie chcieli starać się o te finansowanie, to warto skorzystać z pomocy ekspertów z tej strony.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria