części - świece zapłonowe
Pogadajmy o samochodach i motocyklach. Chcesz coś sprzedać? Napisz o tym. Szukasz części zamiennych? Dowiedz się, w jakiej hurtowni mają korzystne ceny. Masz problem z autem? Poradź się nas. Z pewnością znajdzie się wśród nas niejeden mechanik.
- Arkadiusz_77
części - świece zapłonowe
Post autor: Arkadiusz_77 »
Panowie, jaka powinna być waszym zdaniem dobra świeca zapłonowa? Do tej pory nie kupowałem ich samodzielnie, bo łatwiej mi było oddać auto do mechanika i tam mieć wszystko wymienione co potrzebne. Mimo to doszedłem do wniosku, że jak sam kupię części i potem oddam ewentualnie do wymiany, to pewnie nieco zaoszczędzę, mam rację? Koniecznie dajcie znać!
- Patrycjusz_85
Re: części - świece zapłonowe
Post autor: Patrycjusz_85 »
W stu procentach się z Tobą zgadzam i tez tak niedawno zacząłem robić bo w sumie kolega mi polecił. Ja aktualnie kupuję świece denso, bo tak mi też podpowiedział pan z obsługi w sprawdzonym sklepie internetowym. Mnie one pasują, więc na razie pewnie nie będę tego zmieniać. Szukaj na pewno w sklepach online, bo wychodzi znacznie taniej niż stacjonarnie
Re: części - świece zapłonowe
Post autor: Dawid »
A do jakiego modelu auta konkretnie potrzebujesz? Interesuje się motoryzacją, ale zwykle takie pytanie kieruje do swojego mechanika z aldy - http://aldamotorsport.pl/serwis-ferrari-kalisz/. Co jak co, ale ten człowiek absolutnie zna się na swojej pracy. Z moim autem się nic nie dzieje, psuje się sporadycznie i szczerze? Tak to powinno wszędzie wyglądać.
Wróć do „Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy