Czesc,
mozecie polecic mi jakis sklep gdzie kupie albumy na zdjecia?
albumy na zdjęcia
Gdzie upolować najlepsze promocje? W jakim sklepie najlepiej robić zakupy? Jak wyszukiwać najkorzystniejsze ceny? To wątek dla prawdziwych łowców okazji!
- JakubNowakowski
Re: albumy na zdjęcia
Post autor: JakubNowakowski »
Czesc,
jezeli chcesz kupic album tradycyjny to ja zdecydowanie moge Ci polecic sklep albumyfoto.pl. Ja kupuje tam zawsze jak skoncza nam sie miejsca i bardzo jestesmy zadowoleni
jezeli chcesz kupic album tradycyjny to ja zdecydowanie moge Ci polecic sklep albumyfoto.pl. Ja kupuje tam zawsze jak skoncza nam sie miejsca i bardzo jestesmy zadowoleni
- Banek
Jeśli o mnie chodzi, to taki album zrobiłabym własnoręcznie. Mam parę pomysłów, które mogłabym wykorzystać. Akurat mój chłopach będzie miał urodziny i zrobiłabym mu niespodziankę. Spodobała mi się taka aplikacja Instafota, która posiada różne presety. Mamy sporo wspólnych zdjęć z różnych wyjazdów i tylko trzeba by było je uatrakcyjnić i wydrukować. To chyba fajne rozwiązanie?
- sarah
Ja ostatnio po ślubie szukałam ładnych albumów, ale w ostateczności nie znalazłam i zamówiłam przez internet albumy ślubne bardzo mi się podobało to, że w tym sklepie jest ogromny wybór, fajne podejście do klienta i dobre ceny.
- giny6
Piękne albumy ślubne, przylepki do zdjęć oraz inne dodatki fotograficzne, które pozwolą uwiecznić dla Ciebie tę niezwykle ważną chwilę znajdziesz na stronie wklejoneoprawione polecam tam zajrzeć bo wybór jest naprawdę spory, a przede wszystkim bardzo ciekawy i różnorodny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria