Stacja zasilania z solarem na biwak - szukam

Gdzie upolować najlepsze promocje? W jakim sklepie najlepiej robić zakupy? Jak wyszukiwać najkorzystniejsze ceny? To wątek dla prawdziwych łowców okazji!
Fobek32

Stacja zasilania z solarem na biwak - szukam

Post autor: Fobek32 »

Cześć, chciałbym zapytać Was jaką dobrą stację zasilania wybrać (najlepiej dodatkowo z solarem), która dobrze sprawdzi się na biwak. A pozwoli podładować latarki, czołówkę, telefon itd. Mam nadzieję, że też podpowiecie mi na co dokładnie warto zwrócić uwagę też od strony parametrów.
Efisz

Re: Stacja zasilania z solarem na biwak - szukam

Post autor: Efisz »

Niezłe modele ma Orllo, jeśli chodzi o stacje zasilania. Takie z solarem to możesz sprawdzić LIFEPO4 1200W/1500W ECO ze składanym panelem solarnym 100W, tym bardziej że teraz jest na promocji. Ma 13 portów wyjściowych, można podładować w 1 godzinę. A pojemność naprawdę spora, bo aż 1024 mAh
Kondzi92

Post autor: Kondzi92 »

Na pewno warto pójść w jakościowy sprzęt, szczególnie jeśli często jeździcie na takie weekendowe wypady z dala od cywilizacji. A jednak na telefon, latarki, czy małą lodóweczkę warto mieć dodatkowe zasilanie. Dlatego sprawdź sobie te stacje zasilania od Orllo z panelem solarnym, więc można go sprawnie podładować. Dużo portów wyjściowych i optymalna moc wyjściowa
Lefek

Post autor: Lefek »

Mi się mega przydaje, ogólnie na takie wypady szczególnie z rodziną warto się odpowiednio przygotować. A wiadomo, że elektronikę jakoś trzeba ładować, aby nie było zbyt wiele narzekań od bliskich. Pozdrawiam i daj znać jak już podejmieszdecyzję
Vovo43

Post autor: Vovo43 »

Zerknij sobie na stronę orllo orllo.pl/energy/przenosna-stacja-zasilania-panel-skladany-100w.html, solidna stacja zasilania o pojemności 1024Wh, 13 różnych portów, do tego ze składanym panelem solarnym 100W. Jest na promoce, także warto rozważyć jeśli ma być to zakup na lata i jednak często na takie wypady biwakowe, czy rybki jeździcie.
ODPOWIEDZ