Inhalacje
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
Inhalacje
Post autor: Jeremy »
Cześć, czy ktoś z was stosuje inhalacje w przypadku infekcji różnego typu (zatoki, katar itp.)? czy faktycznie pomagają? Warto zainwestować w inhalator, jeśli kilka razy w roku łapię mniej lub bardziej mocne przeziębinie (tak to przynajmniej wygląd)? Sporo ostatnio słyszę o tym jak inhalacje są dobre, i że szybciej pomagaja dojść do siebie, ciekawy jestem czy to faktycznie tak jest.
Re: Inhalacje
Post autor: Noemi »
Pomagają i warto mieć inhalator na tego typu sytuacje, tym bardziej że dobry inhalator kupisz juz za 200 zł, więc to nie jest nie wiadomo jaki koszt. Ja kupiłem na allegro inhalator Pulmo Care, poleciła mi znajoma i faktycznie, bardzo dobry sprzęt. Cichy, łatwy w obsłudze, ma możliwość regulowania wielkości cząstek, na jaki rozbijany jest lek, posiada filtr powietrza, może pracować w trybie ciągły. Przy częstych infekcjach, na pewno będziesz używać i sam zobaczysz, że przyśpiesza leczenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria