Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?
Opowiadamy o skutecznych sposobach na zatrzymanie młodości, pielęgnację ciała, zdrowej diecie, sporcie, który pomoże nam wyrzeźbić i ukształtować ciało. Dzielimy się opiniami o siłowniach, klubach fitness, ciekawych zajęciach tanecznych oraz salonach kosmetycznych czy fryzjerskich. Dołącz do nas!
Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?
Post autor: Maroś »
Chciałabym zapytać Was jak radzicie sobie Panowie z siwiejącymi włosami, bo niestety ale u mnie na głowie jest ich coraz więcej i chciałbym jeszcze cieszyć się swoimi naturalnym kolorem jak najdłużej i to bez malowania. Pomożecie? Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc
Re: Jak wygrać z siwymi włosami u mężczyzny?
Post autor: TobiszEś »
W takim razie jeżeli szukacie skutecznego preparatu na siwe włosy to na pewno warto tutaj wymienić preparat https://gr-7.eu/. Jest bardzo skuteczny, ponieważ już pod siedmiu dniach od pierwszego zastosowania, widać pierwsze efekty. Jego skład jest naturalny, co jest kluczowe jeśli chcecie uniknąć jeszcze koloryzacji.
Post autor: Gaśka »
Zgadzam się co do GR-7 bo mój mąż go użwał. Po 40-stce już znacząca ilość siwych włosów zaczęła mu się pojawiać. Niestety nie przekonałabym go do malowania, więc zamówiła z polecania ten naprawdę pomógł. Wygląda dużo lepiej, a co najważniejsze dużo, dużo młodziej!
Post autor: Maroś »
O proszę, super! TO w takim razie przyszedł czas najwyższy żeby go przetestowaćGaśka pisze: ↑20 wrz 2021, 19:29 Zgadzam się co do GR-7 bo mój mąż go użwał. Po 40-stce już znacząca ilość siwych włosów zaczęła mu się pojawiać. Niestety nie przekonałabym go do malowania, więc zamówiła z polecania ten naprawdę pomógł. Wygląda dużo lepiej, a co najważniejsze dużo, dużo młodziej!
Post autor: miłosz »
Mi juz nic nie dzialalo, wiec postawnowilem wyprobowac ten szampon https://www.notino.pl/dx2/men-szampon-do-siwych-wlosow/ prz regularnym stosowanie daje naprawde fajne rezultatyMaroś pisze: ↑07 wrz 2021, 13:26 Chciałabym zapytać Was jak radzicie sobie Panowie z siwiejącymi włosami, bo niestety ale u mnie na głowie jest ich coraz więcej i chciałbym jeszcze cieszyć się swoimi naturalnym kolorem jak najdłużej i to bez malowania. Pomożecie? Z góry bardzo dziękuję Wam za pomoc
Wróć do „Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy