jazda konno
Opowiadamy o skutecznych sposobach na zatrzymanie młodości, pielęgnację ciała, zdrowej diecie, sporcie, który pomoże nam wyrzeźbić i ukształtować ciało. Dzielimy się opiniami o siłowniach, klubach fitness, ciekawych zajęciach tanecznych oraz salonach kosmetycznych czy fryzjerskich. Dołącz do nas!
- lejla72
jazda konno
No to jest chyba dość nietypowy w Polsce sport, nadal, prawda? Powiedzcie, czy ktoś z Was jeździ konno? Ja przyznaję, że nie jestem zbyt wielkim miłośnikiem aktywności fizycznej, ale właśnie konie skradły moje serce i gdybym tylko mogła spędzałabym każdą wolną chwilę na jeździe konno. Muszę kupic sobie kilka gadżetów jeździeckich, więc może polecicie jakiś sklep jeździecki online?
Re: jazda konno
Post autor: Gość »
Jazda konna top jest moja pasja od lat, ale dopiero niedawno zacząłem też obstawiać wyścigi i jest to też ekscytujące. Tu https://www.iforbet.pl/ macie stronę na której mają wiele dyscyplin sportowych do obstawienia, takie zakłady bukmacherskie dla każdego.
Re: jazda konno
Post autor: Ulinek »
Jazda konna to niezwykły i pasjonujący sport. Pozwala nie tylko zbliżyć się do tych majestatycznych zwierząt, ale również rozwijać się w swojej pasji. Wiele osób już w dzieciństwie pragnie rozpocząć swoją przygodę z jeździectwem. Jest to idealny moment, który pozwoli nam na zapoznanie się z tematem i rozpoczęcie treningów. Jako dziecko bardzo chciałam jeździć konno, jednak nie miałam takiej szansy. Natomiast moja córka jeździ konno od kiedy skończyła 6 lat i jest to jej największa pasja i miłość. Jeśli szukacie odpowiedniego miejsca w pomorskim to polecam poczytać https://kartuzy.info/artykul/konno-w-po ... ie/1484654
Wróć do „Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy