Męskie perfumy
Opowiadamy o skutecznych sposobach na zatrzymanie młodości, pielęgnację ciała, zdrowej diecie, sporcie, który pomoże nam wyrzeźbić i ukształtować ciało. Dzielimy się opiniami o siłowniach, klubach fitness, ciekawych zajęciach tanecznych oraz salonach kosmetycznych czy fryzjerskich. Dołącz do nas!
-
Oppiłka
Męskie perfumy
Post autor: Oppiłka »
Panowie, czy ktoś z Was używał może perfum Bottega Veneta? Planuję kupić męskie perfumy właściwie pierwszy raz "bez wąchania", ale nuty zapachowe bardzo mi się podobają i myślę, że będą pasować do mojego faceta:D
-
jędrzej
Re: Męskie perfumy
Post autor: jędrzej »
Słyszałem, że kompozycje zapachowe tej marki są bardzo fajne, zwłaszcza te w których dominują nuty orientalne, drzewne i przyprawowe. Nie miałem jednak okazji używać tych perfum. Jeśli Twój partner gustuje w aromatach, o których wspomniałem mogę Ci natomiast szczerze polecić perfumy Burberry London for Men . Są to jedne z moich ulubionych
Wyróżniają się intensywnością i trwałością, należą niewątpliwie do ekskluzywnych a nie kosztują majątku. Myślę, że będą idealną propozycją dla mężczyzn pewnych siebie, przebojowych i jednocześnie eleganckich.
-
Tygieł
Post autor: Tygieł »
I jak udało Wam się znaleźć jakiś fajny sklep z szerokim wyborem dobrej jakości perfum męskich, czy nie do końca. Ja tutaj myślę, że jak najbardziej mogę polecić Wam abyście zwrócili uwagę na propozycje z oferty https://zapachnisci.pl/pl/c/Meskie/15 gdzie świetnych propozycji zdecydowanie nie brakuje, co ważne mają również dostępne próbki w dużo niższej cenie i przy tym nie tracąc na jakości. Przyznam, że lubię popatrzeć jakie nowości wprowadzają i też systematycznie je domawiam żeby zawsze dobrze pachnieć niezależnie od sytuacji. Mam nadzieję, że też akurat do tego sklepu pozytywnie się przekonacie także ze względu na portfel 
wingeria papy gry.pl
wingeria papy gry.pl
-
żonka
Post autor: żonka »
Jest taki jeden wyjątkowy zapach męski, który na mnie niesamowicie działa. Oczywiście używa go mój mąż. Te perfumy są marki https://www.zapach-orientu.pl/ahsan-c-1_113.html Ich zapach jest bardzo bogaty i wyrafinowany. Nie raz czułam od kolegów, czy przypadkowych mężczyzn w pracy jakieś perfumy, ale żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Polecam.
Wróć do „Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy