Pielęgnacja stóp
Opowiadamy o skutecznych sposobach na zatrzymanie młodości, pielęgnację ciała, zdrowej diecie, sporcie, który pomoże nam wyrzeźbić i ukształtować ciało. Dzielimy się opiniami o siłowniach, klubach fitness, ciekawych zajęciach tanecznych oraz salonach kosmetycznych czy fryzjerskich. Dołącz do nas!
- Faustyn
Pielęgnacja stóp
Panowie, ale tak bez ściemy, sami powiedzcie, czy zdarza się Wam korzystać z zabiegów kosmetycznych u profesjonalistki? Mnie jakiś czas temu moja partnerka zaciągnęła do podologa, ale fakt jest taki, że moje stopy faktycznie potrzebowały pielęgnacji Specjalistka poleciła mi krem do stóp z mocznikiem smaruję regularnie i faktycznie, efekt jest super.
Re: Pielęgnacja stóp
Post autor: furora »
Palce młotkowate, ostrogi piętowe i zapalenie powięzi podeszwowej to inne częste problemy ze stopami. Jeśli odczuwasz ból lub dyskomfort, koniecznie odwiedź podiatrę i poddaj się badaniu. sklep podologiczny oferuje również szereg produktów pomagających w tych kwestiach, takich jak wkładki ortopedyczne i specjalne buty. Dbanie o stopy może znacznie przyczynić się do ich zdrowia.
- kacper90
BodyMove omawia problem jakim jest plaskostopie poprzeczne które niestety dotyka coraz większą liczbę osób. Ten rodzaj płaskostopia charakteryzuje się obniżeniem podłużnego łuku stopy, co może prowadzić do bólu i dyskomfortu podczas chodzenia. Poznaj przyczyny, objawy oraz metody leczenia tej dolegliwości.
Post autor: joaks »
Zacząłem mieć problem z pękaniem pięt, nie jest to za przyjemna dolegliwość bo chodzenie po prostu boli. Wybrałem się do podologa, zacząłem też regularnie stosować krem do stóp. Jest lepiej ale na pewno trochę potrwa zanim skóra całkowicie się zregeneruje i już nie będzie pękała. Warto jednak zapobiegać niż potem leczyć.
Post autor: lilka »
a używacie specjalnych kosmetyków do rąk i stóp? ja przyznam szczerze że połowicznie. Kupuję specjalny nawilżający krem do rak i nim też oporządzam stópki mój faworyt to krem peptides od Eveline, wydajny, dobry, z olejkami w składzie
Wróć do „Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy