Psychoterapia?
Opowiadamy o skutecznych sposobach na zatrzymanie młodości, pielęgnację ciała, zdrowej diecie, sporcie, który pomoże nam wyrzeźbić i ukształtować ciało. Dzielimy się opiniami o siłowniach, klubach fitness, ciekawych zajęciach tanecznych oraz salonach kosmetycznych czy fryzjerskich. Dołącz do nas!
- Teodor1986
Psychoterapia?
Post autor: Teodor1986 »
Witam serdecznie. Myślicie, że psychoterapia ma istotny wpływ na nasze zdrowie psychiczne czy relacje z innymi ludźmi? Interesuje mnie przede wszystkim psychoterapia par w Łodzi. Od dawna już myślałem, czy nie zapisać się na taką terapię z partnerką. Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym zakresie, to dajcie znać. Rady na pewno mi się przydadzą.
- kawanalawe
Re: Psychoterapia?
Post autor: kawanalawe »
Zgadzam sie w stu procentach. Sama jestem po psychoterapii, udało mi sie znalezc swietnego specjaliste w centrum medycznym https://www.damian.pl/zdrowie-psychiczne/ opieka na poziomie, mialam pomoc na kazdym kroku praktycznie, wsparcie niesamowite
Post autor: aśka »
Jak macie seniora w domu, który jest samotny, i nie ma zdrowia, to nie warto go męczyć, weźcie sprawy w sowje rece i zapiszcie takiego seniora do domu http://podtopolami.eu tam bedzie miał azyl i bedzie dobrze się czuł wśrod swoich. Naprawdę to dziala.
Post autor: Olęch »
Jak dla mnie to ze wiecej sie mówi o zdrowiu psychicznym to dobrze. Na pewno dobrze ze terapia integracji sensorycznej jest coraz częściej prowadzona i pomaga wielu osobom. Sam korzystalem z pomocy i moje zycie teraz wyglada po prostu o wiele lepiej
Wróć do „Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy