żel nawilżający
Opowiadamy o skutecznych sposobach na zatrzymanie młodości, pielęgnację ciała, zdrowej diecie, sporcie, który pomoże nam wyrzeźbić i ukształtować ciało. Dzielimy się opiniami o siłowniach, klubach fitness, ciekawych zajęciach tanecznych oraz salonach kosmetycznych czy fryzjerskich. Dołącz do nas!
- Zenobia73
żel nawilżający
Jaki żel antybakteryjny działa także nawilżająco na dłonie? Ja używam takich żeli bardzo często i ze względu na pracę i ze względu na spacery z psami. Nie zawsze mam możliwość umycia rąk a jednak ręce dość często mam wrażenie są brudne. Zwłaszcza jak obracam pieniędzmi. Wtedy jest prawdziwy dramat jeśli chodzi o ręce. Więc może ktoś poleci mi dobry żel antybakteryjny?
Re: żel nawilżający
Post autor: finka »
Po myciu rak używam tylko krem ze śluzem ślimaka z firmy Orientana. Dzięki niemu ręce nie są przesuszone. warto używać kremu d rąk- po prostu. Ten z Orientany najlepszy, kupowałam inne, ale wróciłam do niego, bo nie ma sobie równych
Re: żel nawilżający
Post autor: madzik956 »
Super jest ten żel, emulsja od Eveline do demakijażu - https://eveline.pl/nawilzajacy-zel-emul ... demakijazu Używam go już jakiś czas i jestem baaaardzo zadowolona. Skóra jest dokładnie oczyszczona a makijaż usunięty. Dużym plusem jest to, że też porządnie nawilża
Wróć do „Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy