Nauka języka francuskiego
Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
- Hammond
Re: Nauka języka francuskiego
Myślę,że problem polega na tym iż ludziom język francuski kojarzy się z Paryżem i pięknymi piosenkami i zapominają,że tak jak każdy inny język wymaga czasu,żeby zglebić tajniki i gramatyki i wymowy.Trochę samozaparcia i czasu pozwoli nam opanować ten piękny ale i skomplikowany język. Jeśli znasz angielski to na pewno latwiej będzie Ci sie nauczyć języka francuskiego.
Zerknij sobie tutaj
airbnb noclegi - na stronie jest możliwość zarezerwowania sobie noclegów przez airbnb do Francji.
Ale również mozna poznac podstawy jezyka.
Zerknij sobie tutaj
airbnb noclegi - na stronie jest możliwość zarezerwowania sobie noclegów przez airbnb do Francji.
Ale również mozna poznac podstawy jezyka.
- Iwona
A czy kogoś z Was bardziej interesowałby może profesjonalny kurs języka angielskiego? Jeśli tak, to z tego co widziałam na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... elski/lodz, w Łodzi takie kursy organizuje Szkoła Językowa ProfiLingua. Jest to szkoła z wieloletnim doświadczeniem, więc na pewno spełni Wasze oczekiwania 

- kubaszewczyk
Post autor: kubaszewczyk »
Tak naprawdę, jesli chcesz znać dany język i np interesuje Cie dana kultura, to łatwiej będzie się go nauczyć. Kwestia też dobrego nauczyciela lub samozaparcia (i materiałów pomocniczych). Dużo daje oglądanie serialów i filmów w tym języku np z napisami 

Post autor: fałka »
Wydaje mi się, że będziecie potrzebować podręczników lub książek do nauki. Mogę wam polecić świetną księgarnię: https://www.taniaksiazka.pl/kartkowki-e ... 73348.html . Robiłem tam ostatnio zakupy i przyznam szczerze, że znalazłem tam wszystko to, czego potrzebowałam i sporo udało mi się zaoszczędzić. Mam nadzieję, że mój post pomoże komukolwiek
.

Post autor: Pauluś_05 »
Od jakiegoś czasu zaczęła interesować mnie nauka francuskiego, Łódź to miasto w którym mieszkam. Czy możecie polecić sprawdzone szkoły? Niedawno znalazłam szkołę Akcent Centrum Języków Obcych. Więcej informacji na stronie https://akcent-edu.pl/jezyk-francuski-k-48.html
Wróć do „Inne zainteresowania”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy