Piłka nożna - ciekawostki
Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
- fortunat_88
Piłka nożna - ciekawostki
Post autor: fortunat_88 »
Witam! Znacie jakieś ciekawe portale z informacjami na temat futbolu? Mam na myśli ciekawostki o piłkarzach, ich karierach czy ogólnie o tym sporcie.
- sao
Re: Piłka nożna - ciekawostki
Futbol mnie nigdy nie interesował, ale jeśli spojrzeć pod kątem podróży związanych z tą tematyką, to może być naprawdę dobrze. Okazuje się na przykład, że wiele osób patrzy na ten sport jako okazję do przeżywania przygód. Nawet powstał portal https://turystykastadionowa.com/ , gdzie możemy obejrzeć najlepsze stadiony do rozgrywania meczy.
- kendi
Też interesuje się tym tematem i chcę Was zapytać o zdanie https://football-kids.com/ jaki jest najlepszy klub piłkarski dla dzieci Warszawa to duże miasto i mamy szeroki wybór. Jestem ciekawy waszych propozycji i wskazówek.
Post autor: aburbars66 »
Rzeczywiście sporo ciekawych i wartych uwagi informacji
Post autor: malinuś »
U mnie też chłopaki grają w piłkę nożną- jest to ich ulubiony sport. Co mnie cieszy teraz to, to że w mojej okolicy powstało nowe boisko. Nawet tym razem zastosował profesjonalne siatki na piłki, które chronią przed ich wypadnięciem. Przecież piłkochwyty cennik na nie jest wysoki, a taki element jest ważny. Także wszystko boiska powinny zawierać takie siatki.
Post autor: maciuś »
A ja jestem ciekaw, jakie buty macie do grania w piłkę nożną? Wiem, że są osoby, które korzystają z lepszych jakościowo butów i dla mnie właśnie takie są adidas predator . Nie dość, że bardzo wygodne i odpowiednie do gry, to jeszcze pięknie wyglądają.
- wadek
Trzeba dbać o odpowiedni stan murawy, bo bez tego boisko szybko przestanie sprawdzać się jako profesjonalny obiekt. Takie prace konserwacyjne oferuje np. https://orlikserwis.pl/malinuś pisze: ↑08 paź 2020, 13:47 U mnie też chłopaki grają w piłkę nożną- jest to ich ulubiony sport. Co mnie cieszy teraz to, to że w mojej okolicy powstało nowe boisko. Nawet tym razem zastosował profesjonalne siatki na piłki, które chronią przed ich wypadnięciem. Przecież piłkochwyty cennik na nie jest wysoki, a taki element jest ważny. Także wszystko boiska powinny zawierać takie siatki.
Wróć do „Inne zainteresowania”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy