Film, podróże, języki obce? Podziel się swoimi zainteresowaniami z innymi, opowiedz o swoich większych i mniejszych hobby. Znajdź osoby, z którymi dzielisz pasje.
Witam forumowicze
Co sądzicie o naszych rodzimych piłkarzach i o tym, jak sobie radzą w graniu? Według mnie nie możemy narzekać, a poza tym naszą dumą są na pewno polskie legendy futbolu. Nie wiem, jak wy, ale ja bardzo lubię czytać na temat ich osiągnięć i wszelkich sukcesów. Ciekawi mnie, co wy macie do powodzenia.
Aaaa to wszystko zależy. ja tam bardzo kibicuje naszej reprezentacji i zawsze z wielkimi emocjami oglądam mecze. Nawet syn się zaraził tą pasją i baardzo się wkręcił w piłke nożną. Jakiś czas temu zaczął trenować i całkiem fajnie mu to idzie. Zamówiliśmy jakiś czas temu takie profesjonalne obuwie i teraz ogarniamy wiązanie butów piłkarskich , żeby się nauczył zanim zaczną sie znowu treningi.
Lubicie grać w piłkę nożną? Jak radzi sobie wasza drużyna i jednocześnie czy już jesteście gotowi na lepszą pogodę i tym samym w końcu rozgrywki na świeżym powietrzu. Jeżeli nie do końca i jednocześnie udało Wam się kupić całe wyposażenie jak akcesoria, odzież, czy również obuwie to polecam odwiedzić sklep Yes Sport na którego stronie znajdziecie również wskazówki m.in korki piłkarskie gdzie kupić i na jakie warto zwrócić uwagę w zależności od typu nawierzchni. Za mną już zakupy i mam nadzieję, ze również skorzystacie. Pozdrawiam serdecznie!
Od siebie mogę wam polecić naprawdę świetny sklep piłkarski online: yessport.pl. Mają świetne produkty w dobrych cenach ale również bardzo dobrego bloga. Dowiecie się tam, jak wiązać buty piłkarskie. Moim zdaniem warto zerknąć w wolnym czasie! Polecam.
Ja pochodzę z Radomia i odkąd nasz miejscowy klub zaczął bić się o wyższe szczeble na nowo wszedłem do świata kibicowania. Czytałem na http://radom24.pl/artykul/czytaj/49066, że Radomiak Radom jest coraz bliżej Ekstraklasy. Chciałbym być świadkiem awansu i ich kolejnych sukcesów. Nasze miasto może nie cieszy się dobrą sławą na terenie całego kraju, jakaś łatka jest do nas przypięta. Wierzę, że Radomiak pokaże klasę!
Witam,jestem zapalonym kibicem pilki noznej i zalezy mi na tym,by pokazywac to na kazdym kroku. Niedlugo wakacje za granica,wiec mysle o zakupie flagi. https://sklepwind.pl/pl/p/Flaga-Polski-20x30cm/176 Co o tym sądzicie? Z chęcią zapoznam sie z waszymi komentarzami.