Jak odkryto kawę?
Podziel się ciekawymi stronami www, blogami, sklepami online, które znasz i lubisz, napisz dlaczego powinniśmy tam zajrzeć.
- Roma_79
Jak odkryto kawę?
Przeczytałam ostatnio super artykuł o kawie: https://upcafe.pl/blog/historia-kawy-ja ... otowujemy/ Lubicie takie ciekawostki? Ja bardzo, staram się wyszukiwać takie historie i je powoli odkrywać. Lubię też historyczne ciekawostki.
- Iwona
Re: Jak odkryto kawę?
Jeśli interesują Was takie właśnie różne ciekawostki na temat kawy, to polecam serdecznie zajrzeć na fajnego bloga na stronie internetowej http://kawowyswiat.pl. Ja ostatnio widziałam tam mnóstwo interesujących artykułów o takiej właśnie tematyce Dowiedziałam się trochę o historii i pochodzeniu kawy, sposobach jej przygotowania itp. Sądzę, że również i Was powinno to zaciekawić
Re: Jak odkryto kawę?
Post autor: wojciuszek »
W temacie kawy po spijaniu zbyt dużej liczby kaw za dnia postanowiłem rozstać się z tym czarnym napojem. Już nie spijam od prawie 2 tygodniu i jest wszystko ok.Dla oszczędności rezygnuje z wypalania papierochów. W chwili obecnej to 11 dzień kuracji. W wolnym czasie podczas spijania kawy przeszukiwałem sieć w poszukiwaniu ciekawych ofert. Trafiłem na www.cadlens.com Ich oferta wygląda naprawdę interesująco. Ponoć są firmą świadczy usługi na naprawdę wysokim poziomie z zachowaniem najwyższej jakości. Im można zaufać. Szczerze polecam!!!
Wróć do „Internet - ciekawe strony, blogi, sklepy online”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy