Witam,
Poszukuję osoby/firmy, która pomoże nam we wprowadzeniu programu motywacyjnego. Będę wdzięczny za namiar. Nie jest jeszcze źle w naszej firmie, ale dobrze też nie jest. Staramy się reagować na już mające miejsce sytuacje nie chcemy aby się powtarzały zbyt często.
Motywacja pracowników
Wątek niezwykle potrzebny. Dziś trudno o porządnego fachowca, więc jeśli kogoś takiego znacie, piszcie! Każda informacja jest na wagę złota. Dzielcie się również trikami jak szybko naprawić usterki. W grupie siła!
Re: Motywacja pracowników
Post autor: józek »
Krysta dobrze, że działacie za wczasu. Lepiej zapobiegać niż naprawiać później złą sytuację. U nas w firmie, ja byłem odpowiedzialny za koordynację zadań na 3 działach. Jeden totalnie poległ - bagatelizowali moje prośby i ustalane targety. Nawet próśb nie powinno być tylko jasne działania. Zgadałem się przypadkowo z kolegą odnośnie tej sytuacji i okazało się, że tma gdzie on pracuje była identyczna sytuacja. Marcin dał mi namiar na firmę https://i360.com.pl/, która się specjalizuje w tworzeniu programów motywacyjnych. Niby u mnie kulał jeden dział, ale firma ta doradziła, aby wdrożyć program dla wszystkich tak też zrobiliśmy. Jakość pracy dość szybko się poprawiła także super. Zgłoś się do nich.
Re: Motywacja pracowników
Post autor: Leoś »
Faktycznie jest to bardzo ważna kwestia i muszę przyznać, że w dzisiejszych czasach na pewno warto jest stawiać na sprawdzone rozwiązania. Polecam na pewno zajrzeć na stronę https://www.gamfi.com/ gdzie możemy znaleźć ciekawe aplikacje grywalizacyjne dla naszych pracowników.
Wróć do „Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy