Ogrzewanie podłogowe
Wątek niezwykle potrzebny. Dziś trudno o porządnego fachowca, więc jeśli kogoś takiego znacie, piszcie! Każda informacja jest na wagę złota. Dzielcie się również trikami jak szybko naprawić usterki. W grupie siła!
- żelisław1993
Ogrzewanie podłogowe
Post autor: żelisław1993 »
Chciałabym wiedzieć, jakie podłogi najlepiej sprawdzają się przy ogrzewaniu podłogowym. Wiem, że ten wybór jest kluczowy, zwłaszcza jeśli chodzi o efektywność i komfort, więc chciałabym podejść do tego z rozwagą. Słyszałam o różnych materiałach podłóg do ogrzewania podłogowego, ale nie jestem pewna, co będzie najlepsze. Może macie jakieś doświadczenia lub porady, które mogłyby mi pomóc w podjęciu decyzji?
- Hammond
Re: Ogrzewanie podłogowe
Witam. Mam małe mieszkanko w bloku. Ok 40 m2. Czeka mnie remont i ogrzewanie (jest tam teraz piec kaflowy, który musi zostać zdemontowany. Pytanie:jakie ogrzewanie wybrać? Elektryczne? Koza? Kominek? Mieszkać tam będzie starsza osoba i zależy mi na jej wygodzie. Ogrzewanie elektryczne w tak małym mieszkaniu jaki będzie mniej więcej koszt miesięczny za energię? A możę zamontować taki klimatyzator do ogrzewania : https://klimatyzator.net.pl/ ? Jakie macie doświadczenia?
- elizabeth
Moim zdaniem, pompa ciepła z rekuperatorem to świetny wybór. Charakteryzuje się wysoką jakością wykonania, działa niezwykle wydajnie, a dodatkowo jest dostępna w przystępnej cenie.
Post autor: marietta »
Szczerze mówiąc u nas bardzo dobrze sprawdziło się jednak ogrzewanie elektryczne do kontaktu . Ogólnie jest to bardzo opłacalna inwestycja, dodatkowo też jeśli chodzi o urządzenie to działa ono bez żadnych problemów
Wróć do „Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy