Projekt dachu - szybka wycena MG Dachy
Wątek niezwykle potrzebny. Dziś trudno o porządnego fachowca, więc jeśli kogoś takiego znacie, piszcie! Każda informacja jest na wagę złota. Dzielcie się również trikami jak szybko naprawić usterki. W grupie siła!
- rozmowna
Projekt dachu - szybka wycena MG Dachy
Cześć, od jakiegoś czasu jestem w posiadaniu projektu dachu, ale jeszcze nikomu go nie oddałam do wyceny. A czas nagli. No i przeczytałam na stronie MG Dachy https://mgdachy.pl/wycena-konstrukcji/ , że oni za darmo wyceniają konstrukcję dachową. Czy to jest prawda? Możecie to poświadczyć? Nie ma tu haczyków?
- coco
Re: Projekt dachu - szybka wycena MG Dachy
Kompletnie nie ma. To jest dokładnie to, co oni robią - za nic nie płacisz, a dach też porządnie i solidnie Ci zbiją, zamontują, przygotują. Możesz jechać do nich na Uczniowską 13 W Warszawie, zadzwonić: 500200660, albo napisać maila [email protected] .
- sao
Właśnie wyciągnąłem z szafki faktury od nich, jest tylko cena za wiązar i za robociznę. Swoją drogą w niecały miesiąc już miałem dach, ale akurat trafiłem na niszę na rynku. Warto się wcelować w dobry timing, to będziecie mieli szybciej.
- Uddiz
Jak już wybierzesz dobrego producenta w zakresie dachów, izolacji, hydroizolacji itd. to na pewno problemy z nieszczelnościami Was ominął. W mojej opinii na pewno można do nich zaliczyć Braas i polecam zwrócić uwagę na ich propozycje w zakresie dachówek ceramicznych i cementowych a do tego materiałów izolacyjnych i materiałów uszczelniających.
- Uddiz
U mnie jednak zdecydowanie wygrała piękna dachówka ceramiczna która moim zdaniem jest najlepszą opcją w zakresie pokryć dachowych. A że jeszcze można złapiecie jakieś fajne promocje, warto w wolnej chwili wybrać się do ich dystrybutorów i sprawdzić wszystkie dostępne możliwości
- majsteradam
Post autor: majsteradam »
Nie wiem jak z samym projektem, ale mogę polecić miejsce, gdzie mają sprawdzone materiały i to w przystępnej cenie. Wybór też jest dość spory, dlatego jak ktoś jeszcze interesuje się tym tematem, to może zajrzeć na: https://pokrycia.pl/ Trafiacie tam na profejsonalistów
Wróć do „Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy