Witam,
szukam mieszkania dla singla. Interesuje mnie ta nieruchomość: www.miasteczkoozarow.pl. Czy ktoś z Państwa mógłby wypowiedzieć się o jej atrakcyjności?
Szukam mieszkania dla singla
Wątek niezwykle potrzebny. Dziś trudno o porządnego fachowca, więc jeśli kogoś takiego znacie, piszcie! Każda informacja jest na wagę złota. Dzielcie się również trikami jak szybko naprawić usterki. W grupie siła!
Re: Szukam mieszkania dla singla
Post autor: pati200 »
Możemy powiedzieć, że mam swój własny pomysł na życie, ale nie do końca wiem, czy dobry. A mianowicie chcę sobie ogarnąć coś takiego jak mazury nieruchomości nad jeziorem i jeśli już, to naprawdę będzie to dla mnie dobre. No i jak już, to warto czasem rozwiązać to z pomocą. dlatego pytam, jak widzicie pomysł na to?
Post autor: olkaa »
Powiem wam, że jednak bardzo ciekawie prezentują się apartamenty z tarasem mikołajki . Nie tak dawno natrafiłam na tą ofertę i faktycznie co do apartamentów to są one bardzo solidne, więc może jednak to będzie dla was dobry wybór.
Post autor: emily42 »
Nie mam możliwości kupienia mieszkania, ale się nie załamuję, bo różne inne możliwości, jak np. wynajem. Nie musicie obawiać się wysokich kosztów, jeśli sprawdzicie ofertę https://katowice.mdr.pl/ . Mają możliwość dopłat do czynszu, dzięki czemu koszty wynajmu będą naprawdę niskie, nawet w takim mieście, jak Katowice.
Wróć do „Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy