bateria do smartfona
Dobrej jakości ubrania, sprzęt i suplementy. Masz coś, co możesz polecić z czystym sumieniem? Daj znać! Opowiadamy o sprawdzonych kosmetykach, salonach fryzjerskich i barberach, sprawdzonym sprzęcie do golenia i o zdrowej diecie.
- snakee
bateria do smartfona
Pewnie każdy z was spotkal już się z tym, ze baterie w naszych smartfonach dość szybko padają. Niestety moja Nokia Lumia, też ma ten problem i zastanawiam się nad wymianą baterii. Udało mi się, wstepnie tutaj https://www.akcesoriapc.pl/smartfon-i-tablet-c-152.html , znaleźć taką baterie. Pytanie tylko czy dam rade, sam w domu ją wymienić? Czy musze zanosić do specjalnego serwisu ?
- kasandra3
Re: bateria do smartfona
Ja miałam mega problemy z baterią ostatnio, do tego stopnia, że telefon nie starczał mi nawet na 4-5h i padał. Albo było tak że było 40% i nagle wyłączał się. Ale poszukałam trochę w necie i zamówiłam sobie nowe Xiaomi na bestcena. Mam teraz super telefon a wcale na niego dużo nie wydałam
- Margot
Bateria, baterią, ale ja muszę na szybko znaleźć nowy uchwyt. Namierzyłam już sklep, w którym dostawy są ekspresowe: https://www.sferis.pl/uchwyty-do-smartfonow-2138 , ale muszę się Was poradzić - jaki model wybrać? Zawsze miałam ten klasyczny, z ramieniem, przyklejany do szyby. Teraz zastanawiam się nad magnetycznym. Używacie? Polecacie?
Post autor: Julianuś23444 »
No niestety po pewnym czasie użytkowania baterie padają, ale zawsze jeszcze pozostaje możliwość wymiany baterii. Czasami taka wymiana jest nie opłacalna ale w przypadku droższych modeli (np. w przypadku iPhone'a) myślę że ma to sens. Można sprawdzć ofertę na wymianę baterii np. tutaj -wymiana baterii iphone warszawa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria