Czesc,
mozecie polecic mi jakis sprawdzony sklep z damskimi ciuchami?
damskie ubrania
Dobrej jakości ubrania, sprzęt i suplementy. Masz coś, co możesz polecić z czystym sumieniem? Daj znać! Opowiadamy o sprawdzonych kosmetykach, salonach fryzjerskich i barberach, sprawdzonym sprzęcie do golenia i o zdrowej diecie.
- JakubNowakowski
- charlotte1991
Re: damskie ubrania
Post autor: charlotte1991 »
Ja ostatnio widziałam, że producent odzieży ma bardzo duży wybór ubrań w atrakcyjnych cenach. Zastanawiam się nad skorzystaniem z jego oferty. Powoli zbliża się wiosna a ja nie mam zadnych lżejszych ubrań, bo wszystko na mnie wisi.
- Otylka000
Ze swojej strony mogę polecić sklep, gdzie znajdziecie nie tylko ładne ubrania damskie, ale również męskie - https://dstreet.pl/pol_m_Przekroje_Wome ... -1298.html Można więc tam kupić ubrania zarówno dla siebie jak i od razu dla męża. A już powoli zima będzie się kończyła, więc czas pomyśleć o tym, żeby odświeżyć swoją garderobę.
- Iwona
W sieci mnóstwo jest fajnych sklepów z damskimi ubraniami mających naprawdę niezły asortyment Sama ostatnio trafiłam na taki sklep https://mewa24.pl/467-bluzki-damskie-dlugi-rekaw, w którym kupiłam sobie kilka bardzo ładnych, nowych bluzek do pracy Polecam i Wam się w nim rozejrzeć, naprawdę warto
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria