Kraków i nocleg
Dobrej jakości ubrania, sprzęt i suplementy. Masz coś, co możesz polecić z czystym sumieniem? Daj znać! Opowiadamy o sprawdzonych kosmetykach, salonach fryzjerskich i barberach, sprawdzonym sprzęcie do golenia i o zdrowej diecie.
- snakee
Kraków i nocleg
Zastanawiam się nad wyjęciem dobrego hotelu w Krakowie, bo jade tam pozałatwiać kilka spraw. Widziałam tutaj https://redcarpethostel.pl/pokoje bardzo fajne ogłoszenie. Wydaje mi się, ze warto się tam zatrzymać. Wy jakie miejsca polecacie?
- madzik95
Re: Kraków i nocleg
Planujac wyjazd do Krakowa warto zajrzeć na Sun&Snow i pomyśleć o apartamencie. Ja byłam w Krakowie w lipcu i spaliśmy właśnie w apartamencie. Było super! Świetna lokalizacja, duża przestrzeń, komfort i atrakcyjne ceny.
- tenzly
Re: Kraków i nocleg
Załatwić nocleg to nie jest raczej większy problem. Zawsze można coś ogarnąć na miejscu, nawet jak jesteście za granicą. Znacznie więcej będzie zachodu ze znalezieniem biletu na samolot, oczywiście w dobrej cenie. Można tak porozglądać się wśród różnych linii lotniczych, oczywiście nie musicie się nastawiać na konkretną. Ja ostatnio znalazłam tanie bilety na Transavię, wcześniej nie latałam jeszcze z tym przewoźnikiem, ale wszystko było w jak najlepszym porządku. Pomagają tu na pewno wyszukiwarki lotów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria