Fajne miejsca
Podążaj za trendami, nie kupuj byle czego, pogadaj z nami o ulubionych markach odzieżowych, podziel się informacją, gdzie czekają na nas ciekawe promocje!
- snakee
Fajne miejsca
Bardzo lubię odkrywać nowe miejsca, ale wiadomo, że zdarza nam się wracać do tych lepszych restauracji. W Warszawie jednak jest spory wybór lokali więc możemy w sumie co jakiś czas próbować nowych rzeczy Też bardzo lubie wyjść wieczorem na miasto ze znajomymi, w tym przypadku mogę polecić w centrum Warszawy Roots Bar http://therootsbar.com/#section-kitchen Zakochacie sie w ich drinkach i koktajlach
- magdap
Re: Fajne miejsca
Pozostając w temacie restauracji i kawiarni - mnie bardzo urzekła wrocławska kawiarnia Cafe Borówka
Piłam tam najlepsze jak dotąd Cafe Affogato w pięknym otoczeniu wrocławskiej architektury
Bajka! Dużym plusem tego miejsca jest możliwość zakupu świeżo palonej kawy z ich własnej palarni 

Re: Fajne miejsca
Post autor: Żiru »
Całkiem fajnie tam jest, ogólnie w warszawie gdzie nie pójdziesz jest co najmniej przyzwoicie, ja z kumplami robimy często taki patrol, jedno piwo jedno miejsce, tylko zdarza się, że za ostro pobalujemy i na drugi dzień jest gigantyczny kac, na szczęście w Warszawie można sobie zamówić taką kroplówkę https://www.medycznydetox.pl/oferta/kroplowki-po-kacu i jest się jak nowy.
Wróć do „Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy