Opinie o produktach do paznokci
Podążaj za trendami, nie kupuj byle czego, pogadaj z nami o ulubionych markach odzieżowych, podziel się informacją, gdzie czekają na nas ciekawe promocje!
Opinie o produktach do paznokci
Post autor: Igłyn »
Mam pytanie do osób, które znają się na produktach do stylizacji paznokci. Najlepiej, żeby były to stylistki paznokci które pracują na nich na co dzień, więc ich opinia na pewno jest rzetelna Myślę o wyposażeniu mojego kuferka kosmetycznego w produkty Victoria Vynn https://victoriavynn.com moim zdaniem są najlepsze. Ktoś z Was też tak o nich myśli?
Re: Opinie o produktach do paznokci
Post autor: Ewuśka »
Ja uważam inaczej. Są ok, ale są tańsze firmy które mają podobną jakość. Popatrz na Eveline i jej odżywki do paznokci. Świetna jakość i swietna cena. Używam tej 6w1 i wiem że nie ma nic lepszego w tej cenie.Igłyn pisze: ↑26 lut 2021, 2:11 Mam pytanie do osób, które znają się na produktach do stylizacji paznokci. Najlepiej, żeby były to stylistki paznokci które pracują na nich na co dzień, więc ich opinia na pewno jest rzetelna Myślę o wyposażeniu mojego kuferka kosmetycznego w produkty Victoria Vynn moim zdaniem są najlepsze. Ktoś z Was też tak o nich myśli?
Wróć do „Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy