Czy macie jakieś dobre pomysły dla dziadków na rocznicę?
Niedługo obchodzą 50 tą i nie wiem co im podarować
Prezent dla dziadków na rocznicę
Podążaj za trendami, nie kupuj byle czego, pogadaj z nami o ulubionych markach odzieżowych, podziel się informacją, gdzie czekają na nas ciekawe promocje!
- Hammond
Re: Prezent dla dziadków na rocznicę
Ja się przymierzam do kupna dwóch foteli np. typu uszak z pufką pod nogi. Myślę, że to świetny prezent, dziadkom będzie wygodnie a przy okazji trochę urozmaicisz im pokój
A może po prostu kwiaty?
Zobacz jakie kwiaty ma ta kwiaciarnia w Lublinie http://www.kwiaciarnialublin.pl
A może po prostu kwiaty?
Zobacz jakie kwiaty ma ta kwiaciarnia w Lublinie http://www.kwiaciarnialublin.pl
- Graf
Mi się też wydaje, że kwiaty będą najlepsze. Możesz im na przykład zrobić zaskakującą niespodziankę i wykorzystać do tego kurier kwiatowy . Mogę to polecić bez zastanowienia.
Najbardziej egoistyczne prośby są w jakimś sensie najszczersze.
- tenzly
Kwiaty to dobry pomysł. W późniejszym wieku, te pokaźniejsze rocznice na pewno powinny być dużo bardziej celebrowane, przez takie gesty właśnie:) Sprawdźcie sobie tu może propozycje od kwiatowadostawa.pl. Będziecie mogli w tym miejscu będziecie mogli liczyć na kwiaty z dostawą. Opcja bardzo fajna według mnie i na pewno też może wam to nie raz uratować skórę, nawet gdy jesteście gdzieś dalej.
- magdap
A co powiesz na jakiś herbaciany lub kawowy zestaw i bukiet kwiatów? Na stronach palarni kaw, np. w Blueberry Roasters jest pełno tego typu zestawów prezentowych. Myślę, że taki prezent bardzo zadowoli dziadków. W końcu to coś, co na pewno wykorzystają 

- Iwona
Pomysłów na taką rocznicę może być naprawdę całkiem sporo
Fajnie jest również wybrać prezent, pasujący to danej rocznicy
Na przykład na 50 rocznicę ślubu, czyli złotą, warto wybrać właśnie coś ze złota lub w złotym kolorze. Na stronie internetowej https://www.parkhotellyson.pl/prezent-na-rocznice-slubu znajdziecie więcej wskazówek i podpowiedzi w tym temacie, polecam zajrzeć 

Post autor: Baśka78 »
Moim dziadkom podoba się tryptyk jest to obraz wieloczęściowy składający się dokładnie z trzech części. Super pasuje do dużej powierzchni np. nad stołem lub nad łóżkiem lub na gołej dużej ścianie. Obrazy wieloczęściowe mogą składać się z indywidualnych elementów
Post autor: zośka994 »
A co powiedzielibyście na taką propozycję, jak obrazy j matejki ? Myślę, że starsze osoby lubią właśnie takie historyczne dzieła i na pewno pięknie coś takiego wpasuje się do ich wnętrz. Możecie poszukać w interenecie jakiś replik. Na pewno wielu osobom się spodobają, a pokój będzie ozdobiony.
Post autor: Dibo »
Dzień dobry! Jeśli poszukujesz kwiaciarni w stolicy, pragnąłbym gorąco polecić Ci Kwiatowe Królestwo - https://kwiatowekrolestwo.pl/. Mają duży wybór cudnych kwiatów oraz nienaganną obsługę odbiorcy. Zawsze można kupić świeże kwiaty, fanstastyczne bukiety a także profesjonalne podejście do każdego zamówienia. Mam nadzieję, iż ta pozytywna opinia będzie dla Ciebie pomocna. Pozdrawiam!
Wróć do „Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy