dobre świece
Pogadajmy o samochodach i motocyklach. Chcesz coś sprzedać? Napisz o tym. Szukasz części zamiennych? Dowiedz się, w jakiej hurtowni mają korzystne ceny. Masz problem z autem? Poradź się nas. Z pewnością znajdzie się wśród nas niejeden mechanik.
- Grzymisław_90
dobre świece
Post autor: Grzymisław_90 »
Czym według was powinna się charakteryzować dobra świeca zapłonowa? Ja przede wszystkim staram się kupować produkty od producentów, których znam i wiem, że mają dobrej jakości elementy. Ostatnio też zacząłem przyglądać się ofertom świec w internecie, bo wydają się dużo atrakcyjniejsze niż stacjonarnie. Też to zauważyliście? Macie już za sobą zakupy online?
- Rudolf71
Re: dobre świece
Ja najczęściej kupuję świece ngk, bo wiem, że to wszystko, czego potrzebuję tak naprawdę. Faktycznie od jakiegoś czasu też już zamawiam je online, bo tak jak wiele osób twierdzi ceny są lepsze. Poza tym w sklepach internetowych obsługa bardzo często pomaga w wyborze i to super rozwiązanie dla osób, które słabo się znają na świecach. Ja polecam wszystkim
Re: dobre świece
Post autor: dolly77 »
A widzieliście przykładowo na swiecoholik.pl yankee candle cena - jaka jest??? Bardzo atrakcyjna muszę przyznać - nawet jestem zaskoczona. A ta świeca obłędnie pachnie - zakochać się w niej można od samego początku...
Wróć do „Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy