Witam,
Jaki serwis aso Fiata możecie mi polecić w Rzeszowie, zależy mi na jakości, profesjonalnym podejściu i dobrej cenie. Za wszystkie wskazówki byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam!
Serwis aso Fiata w Rzeszowie
Pogadajmy o samochodach i motocyklach. Chcesz coś sprzedać? Napisz o tym. Szukasz części zamiennych? Dowiedz się, w jakiej hurtowni mają korzystne ceny. Masz problem z autem? Poradź się nas. Z pewnością znajdzie się wśród nas niejeden mechanik.
- AlekMisz
Re: Serwis aso Fiata w Rzeszowie
Myślę, że warto w takim razie sprawdzić Auto Res z Rzeszowa, ponieważ jest to zarówno salon jak i serwis aso na który postawiliśmy z żoną i jesteśmy zadowoleni. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z efektu no i tak pozostanie przez lata 

- Husi
Też wydaje mi się, że jest to dobra opcja ponieważ w końcu można liczyć na jakość, dobry zakres cen i rzetelne wsparcie obsługi na każdym etapie, a odebrane auto jak do tej pory nigdy nie wymagało kolejnych poprawek.AlekMisz pisze: ↑14 lis 2019, 10:54 Myślę, że warto w takim razie sprawdzić Auto Res z Rzeszowa, ponieważ jest to zarówno salon jak i serwis aso na który postawiliśmy z żoną i jesteśmy zadowoleni. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z efektu no i tak pozostanie przez lata![]()
- JacekKal
W zakresie serwisów jak najbardziej jestem za! Z resztą w przypadku salonu i oferty przygotowanej też warto sprawdzić bo dość często mają nowe ciekawe propozycje które jednak wyróżniają się jakością na tle konkurencji oraz przygotowaniem. Dlatego warto odwiedzić ich stronę i na miejscu, żeby się przekonać że profesjonalizm w ich przypadku to jednak najlepsza z opcji.
- AlekMisz
To w takim razie czekamy na efekty końcowe i koniecznie dajcie nam znać na co się zdecydowaliście oraz czy także jesteście zadowoleni z ceny oraz jakości.Selleck pisze: ↑13 gru 2019, 11:26 Super no to czas najwyższy się zabrać za autko i do nich podjechać, może w końcu tutaj będę mógł liczyć na jakość i terminowość.
- Iwona
A czym najczęściej sugerujecie się szukając mechanika do Waszego auta?
Ja widziałam ostatnio na stronie internetowej https://tyna.info.pl/czym-sugerowac-sie ... chodowego/ ciekawy artykuł, w którym wlaśnie zostały opisane czynniki, które powinno się brać wtedy pod uwagę. Wam również polecam sobie poczytać, sądzę, że taka wiedza może się Wam przydać
Ja widziałam ostatnio na stronie internetowej https://tyna.info.pl/czym-sugerowac-sie ... chodowego/ ciekawy artykuł, w którym wlaśnie zostały opisane czynniki, które powinno się brać wtedy pod uwagę. Wam również polecam sobie poczytać, sądzę, że taka wiedza może się Wam przydać

Wróć do „Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy