destyluj.pl - opinie
destyluj.pl - opinie
Post autor: Kriś »
Re: destyluj.pl - opinie
Post autor: Braś »
Post autor: Graża »
Post autor: Sońka »
Post autor: Cyńte »
Post autor: węgiel »
Post autor: Ołas »
- aneta1982
- adnan
Post autor: Reńte »
To jest naprawdę godny polecenia producent destylatorów, daj znać czy zrobiłeś? Na ich stronie jest też taka mała instrukcja, co i jak, od czego zacząć i jak zrobić taki domowy alkohol. Polecam.Kriś pisze: ↑15 gru 2020, 6:46 Słuchajcie, wpadłem na pomysł, żeby spróbować zrobić domowy bimber, ostatnio to chyba stało się dość modne. Poszukuję w związku z tym jakichś dobrych destylatorów do użytku domowego i trafiłem na stronę destyluj.pl. Kupowaliście coś u nich? Dajcie znać, chętnie poznam opinie.
Post autor: Mińa »
Post autor: Stanże »
Post autor: niąni893 »
Nie, ja kupuję z tego sklepu wszystko https://bimberek.pl/ i jestem bardzo zadowolony PolecamKriś pisze: ↑15 gru 2020, 6:46 Słuchajcie, wpadłem na pomysł, żeby spróbować zrobić domowy bimber, ostatnio to chyba stało się dość modne. Poszukuję w związku z tym jakichś dobrych destylatorów do użytku domowego i trafiłem na stronę destylujpl. Kupowaliście coś u nich? Dajcie znać, chętnie poznam opinie.
- jona89
Post autor: Łiżu »
To fakt, jest to dość modne:) Wprawdzie sam nie mam takiego urządzenia jak destylator ale mój przyjaciel zamawiał właśnie ze strony destyluj.pl i jest zadowolony. Ja miałem okazję próbować już gotowego trunku Jestem na tak!Kriś pisze: ↑15 gru 2020, 6:46 Słuchajcie, wpadłem na pomysł, żeby spróbować zrobić domowy bimber, ostatnio to chyba stało się dość modne.
Post autor: miś »
Post autor: Miś »
Chodziło mi o skleo Bimberekmiś pisze: ↑01 lip 2021, 10:04 Ja też kupiłam ostatnio destylator w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona Szybko przyszły i paczka bardzo dobrze zabezpieczona do tego od razu kupiiłam butelki szklane na bimber więc w sumie wszystko z głowy w jednym miejscu Faktycznie tworzenie bimbru w domu stało się ostatnio bardzo modne.
Post autor: Aneła »
Tak działa sklep destyluj.pl, naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Mają świetnej jakości destylatory do alkoholu, ceny też są naprawdę okej.miś pisze: ↑01 lip 2021, 10:04 Ja też kupiłam ostatnio destylator w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona Szybko przyszły i paczka bardzo dobrze zabezpieczona
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria
- ↳ Kuchnia