Beninca.pl opinie

Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
Awatar użytkownika
Aaron-82

Beninca.pl opinie

Post autor: Aaron-82 »

Co możecie powiedzieć o firmie Beninca do automatyki do bramy? Polecacie? Mają dobre ceny i solidne produkty, ale zastanawiam się jeszcze, czy na pewno skorzystać. Ktoś ma doświadczenie na własnej skórze z nimi?
Awatar użytkownika
Borys66

Re: Beninca.pl opinie

Post autor: Borys66 »

Jeśli chodzi o napędy do bram, to Beninca zasłużenie jest liderem na rynku, mają świetne produkty. Ja mam ten napęd Be Turno i bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Budzisław

Post autor: Budzisław »

Mam bramę garażową i w niej napęd od beninca. Wszystko działa bez zarzutu, mogę ci z czystym sercem polecić.
Awatar użytkownika
antoni1985

Post autor: antoni1985 »

Napędy do bram garażowych Beninca ma BARDZO dobre, nie ma porównania do pozostałych firm. Solidne, na wiele lat. Polecam.
Awatar użytkownika
Baldwin-77

Post autor: Baldwin-77 »

No moim zdaniem, jeśli chcesz kupić coś, co nie będzie miało awarii co pół roku, to Beninca jest najlepszą opcją na rynku. Bardzo solidna firma.
Awatar użytkownika
Bronislaw1998

Post autor: Bronislaw1998 »

Beninca jest też producentem systemów parkingowych i akurat z nimi miałem do czynienia. Bardzo dobre produkty, sprawne i porządne.
Awatar użytkownika
Bogdan

Post autor: Bogdan »

Bardzo polecam napędy do bram od Beninca, są niezawodne. Mój działa już od lat i nic się z nim nie dzieje. Świetny sprzet.
Awatar użytkownika
Dargosław1985

Post autor: Dargosław1985 »

Niezawodność to jest dobre słowo na opisanie napędów od firmy Beninca. Są zupełnie bezawaryjne, bardzo polecam!
Awatar użytkownika
Bogusz77

Post autor: Bogusz77 »

Jeżeli chodzi o automatykę do bram garażowych, skrzydłowych czy przesuwnych, to serdecznie polecam produkty firmy beninca.pl, bo są naprawdę najwyższej możliwej jakości.
Awatar użytkownika
Bazyli_84

Post autor: Bazyli_84 »

Ja też mogę polecić beninca.pl. Ja akurat miałem do czynienia ze szlabanami tej firmy i uważam, że są naprawdę najlepsze na rynku.
Awatar użytkownika
edwin

Post autor: edwin »

U nas na osiedlu też są szlabany od beninca i działają sprawnie i szybko, nie mam nic do zarzucenia.

blog cukrzyka
Awatar użytkownika
andrzej_84

Post autor: andrzej_84 »

Napędy do bram firma beninca.pl robi naprawdę porządne. Jak dla mnie najlepsza oferta na polskim rynku.
Awatar użytkownika
bodoslaw

Post autor: bodoslaw »

Mają też na stronie beninca.pl sporo akcesoriów - słupki parkingowe, siłowniki do okien. Moim zdaniem warto zajrzeć i skorzystać z ich produktów.

zeszyty one direction
Awatar użytkownika
Apollo-84

Post autor: Apollo-84 »

Jak najbardziej warto skorzystać z produktów firmy beninca.pl, mają dobre napędy do bram i dobre blokady parkingowe. Najwyższa jakość w uczciwej cenie.
Awatar użytkownika
Benon

Post autor: Benon »

Ceny są dość wysokie, ale i jakość produktów Beninca jest bardzo dobra. Moim zdaniem jest to cena uzasadniona, bo za wyższym kosztem idzie większa trwałość.
Awatar użytkownika
agaton_92

Post autor: agaton_92 »

Ja polecam napędy od Beninca, mają najszerszą gamę rozwiązań do automatyki do bram w Polsce. Mają wszystko, co potrzebne do montażu napędów do bram, a do tego szlabany i wiele innych rzeczy. Super.
Awatar użytkownika
Annasz

Post autor: Annasz »

Dobrze i na lata - napędy od Beninca są naprawdę solidne i porządnie wykonane. Polecam zainteresować się ich ofertą.
Awatar użytkownika
Anioł_70

Post autor: Anioł_70 »

Według mnie napędy do bram od Beninca są naprawdę bezawaryjne i niezawodne. U mnie sprawdzają się świetnie, nic się nie psuje mimo upływu lat, więc mogę polecić.
Awatar użytkownika
Augustyn

Post autor: Augustyn »

Warto skorzystać z oferty napędów do bram beninca. Przy okazji kupisz też u nich domofon i pilot do bramy, więc wszystko w jednym miejscu, kompleksowo. Bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Amadeusz-88

Post autor: Amadeusz-88 »

Jak najbardziej doradziłbym skorzystać z produktów firmy Beninca. Działają szybko i płynnie, bez zacięć i awarii. No i ceny są w porządku jak za taką jakość.
Awatar użytkownika
Alan_85

Post autor: Alan_85 »

W Beninca mają dużą różnorodność modeli, więc można wszystko dopasować do własnych potrzeb. A do tego dobrać domofon i inne akcesoria do automatyki do bram. Polecam.
Awatar użytkownika
Alan_85

Beninca to niezawodna firma. Polecam wszystkim!
Awatar użytkownika
Augustyn

Post autor: Augustyn »

Jak dla mnie najważniejsze, że ich produkty nigdy mnie nie zawiodły. Korzystałem zarówno z napędów do bram jak i szlabanów do mojej firmy.
Awatar użytkownika
Bronislaw1998

Post autor: Bronislaw1998 »

Firmę Beninca polecił mi znajomy i cieszę się, że skorzystałem z porady. Jestem naprawdę zadowolony.
Awatar użytkownika
Dzwonimierz-79

Post autor: Dzwonimierz-79 »

Mają najmocniejszą automatykę do bram! Teraz przy okazji koronawirusa istotne jest to, że prowadzą też sprzedaż internetową.
Awatar użytkownika
Brunon67

Post autor: Brunon67 »

Widziałem, że w mojej firmie korzystają z ich systemu parkingowego i postanowiłem spróbować ich produkty również u siebie. Na razie kupiłem bezprzewodowy domofon i już wiem, że to nie będzie mój ostatni zakup. Genialny!
Awatar użytkownika
Zwinisław-95

Post autor: Zwinisław-95 »

Też słyszałem, że domofony od nich świetnie się sprawdzają. Nawet, kiedy nie ma nas w domu mogę obserwować, czy ktoś nie kręci się przed moim domem.
Awatar użytkownika
budzisław97

Post autor: budzisław97 »

W kwestii automatyki do bram nie mają sobie równych. Fachowa obsługa, a przede wszystkim wysoka jakość proporcjonalna do ceny.

domofon schemat montażu
Awatar użytkownika
Apollo-84

Post autor: Apollo-84 »

Przerobiłam już kilka systemów automatyki do bram i strasznie denerwowało mnie, że przy braku zasilania nie mogłam otworzyć bramy. Nie znam się na technicznych parametrach, ale od kiedy zdecydowałam się na produkt firmy Beninca, nie muszę się już tym martwić.
Awatar użytkownika
Arkady1976

Post autor: Arkady1976 »

Też mam ich napęd Beninca Turbo i nie wiem, jak wcześniej mogłem korzystać z innych systemów. Jak dla mnie jedyny produkt godny uwagi w tej dziedzinie.
Awatar użytkownika
Ewald94

Post autor: Ewald94 »

Cała moja rodzina korzysta z ich produktów, dlatego przetestowaliśmy napędy do bram przesuwnych i skrzydłowych. Potwierdzam skuteczność i polecam.
Awatar użytkownika
hermes

Post autor: hermes »

Nie wiem, czy wiecie, ale to włoski produkt. Wyróżnia to ich wśród pozostałych producentów. Ich doradcy znajdą odpowiednie rozwiązanie w każdej, nawet beznadziejnej sytuacji.
Awatar użytkownika
bartłomiej87

Post autor: bartłomiej87 »

Skorzystałem z oferty napędu do bramy garażowej. Przekonało mnie to, że został wyposażony w dwa systemy bezpieczeństwa i pracuje wyjątkowo cicho. Może to banalne, ale mamy sypialnie blisko garażu i wracając z nocnej zmiany bałem się, że mogę obudzić domowników.
Awatar użytkownika
zbigniew-89

Post autor: zbigniew-89 »

Zrobiłem reaserch i okazuje się, że Beninca ma najlepszy stosunek jakości do ceny produktów. Ilość pozytywnych opinii przekonuje mnie do zakupu.
Awatar użytkownika
Arkady

Post autor: Arkady »

Wiele ich produktów wykorzystałem w swojej firmie i nie żałuję. Są nowoczesne, estetyczne i niezawodne. Nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu
Awatar użytkownika
Bogumił-62

Post autor: Bogumił-62 »

Jako wieloletni klient tej firmy, mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Awatar użytkownika
Bodosław_61

Post autor: Bodosław_61 »

W przypadku automatyki bram, to szczerze uważam, że nie mają sobie równych. Mają wszystko, czego potrzeba i zawsze podpowiedzą najlepsze rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Borys1998

Post autor: Borys1998 »

Szybka i bezproblemowa realizacja, ale najważniejsze, że mają rozsądne ceny w porównaniu do jakości.
Awatar użytkownika
Dargosław1985

Doceniam ich profesjonalizm. Doradzają najlepsze rozwiązania i wcale niekoniecznie te najdroższe. Dbają o Klienta.
Awatar użytkownika
sybilla

Post autor: sybilla »

Z moim brakiem szczęścia do elektroniki obawiałam się na początku, że mogą to być kolejne pieniądze wyrzucone w błoto. Na szczęście okazało się zupełnie inaczej : ) Jestem zadowolona z zakupu i polecam produkty firmy Beninca wszystkim.
Awatar użytkownika
beniamin88

Post autor: beniamin88 »

Też nie spodziewałem się, że to tak dobra firma. Pozytywne i miłe zaskoczenie.
Awatar użytkownika
Danko

Post autor: Danko »

Wszystko na plus – cena, jakość, funkcjonalność produktów i stosowanie nowoczesnych rozwiązań. Jak dla mnie zakup automatyki bram w Benince to strzał w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
Emil_79

Post autor: Emil_79 »

Rok temu założyłem napęd do bramy Beninca i działa bez zarzutu. Bardzo polecam!
Awatar użytkownika
Bogumił

Post autor: Bogumił »

Beninca to po prostu świetna jakość. Po przeprowadzce do nowego domu wiedziałem, że inna marka napędów nie wchodzi w gre :) Są szybkie, ciche i bezawaryjne.
Awatar użytkownika
Cyprian

Post autor: Cyprian »

Zgadzam się z poprzednikami. Napędy Beninca są najlepsze na rynku, bardzo solidne i dają radę w naszym trudnym klimacie.
Awatar użytkownika
Danko

Post autor: Danko »

Specjaliści z Beninca pomogli mi wybrać trwałą automatykę do bramy w firmie. Mimo intensywnego używania działa bardzo sprawnie.
Awatar użytkownika
hermes1973

Post autor: hermes1973 »

Z Żoną zdecydowaliśmy się na trochę droższy, ale pewniejszy napęd do bramy garażowej z Beninca. To była bardzo dobra decyzja, napęd od ponad 2 lat służy perfekcyjnie.
Awatar użytkownika
blanka

Post autor: blanka »

Polecam firmę Beninca nawet tym, którzy nie mają pojęcia o napędach do bram. Doradzili mi i wszystko wytłumaczyli - polecam!
Awatar użytkownika
edwin

Post autor: edwin »

W tamtym roku kupowaliśmy w Beninca napęd do bramy wjazdowej na teren osiedla. Wszystko działa perfekcyjnie, mimo że jest bardzo intensywnie użytkowany.
Awatar użytkownika
Farid_82

Post autor: Farid_82 »

Też właśnie zastanawiam się nad wyborem napędu z https://beninca.pl/. Znajomy korzysta z napędu tej marki już kilka lat i mówi, że jest perfekcyjny.
Awatar użytkownika
dorota

Post autor: dorota »

Potwierdzam, mamy od Beninca i napęd do bramy i do garażu i są idealne. Bardzo ciche i praktycznie się nie psują!
Awatar użytkownika
dacjusz76

Post autor: dacjusz76 »

Zdecydowałem się na automatykę garażową marki Beninca, mimo że były do wyboru też tańsze. No ale wszystko działa, a sąsiad już kilka razy utknął w garażu :D
Awatar użytkownika
Paulina

Post autor: Paulina »

Rewelacyjna współpraca z firmą Beninca! Świetni fachowcy, którzy potrafią dobrze doradzić.
Awatar użytkownika
Hubert

Post autor: Hubert »

Nawet się nie zastanawiaj nad innymi napędami, bo te od https://beninca.pl/ po prostu działają, co nie w każdym przypadku jest takie oczywiste. Ja już od trzech lat mam u siebie w domu i działa dobrze.
Awatar użytkownika
hiacynt

Post autor: hiacynt »

Zdecydowaliśmy, że na teren osiedla potrzebny jest solidny napęd, który nie będzie się psuł. Beninca to był strzał w dziesiątkę!
Awatar użytkownika
Dalgur-92

Post autor: Dalgur-92 »

Serdecznie polecam firmę Beninca – to świetne napędy i pomocni specjaliści.
Awatar użytkownika
franciszek

Post autor: franciszek »

Od kilku lat mam automatykę Beninca w drzwiach garażowych. Wszystko działa elegancko i ma świetne systemy zabezpieczeń przed zgnieceniem.
Awatar użytkownika
Edyta95

Post autor: Edyta95 »

Od lat zajmuję się montażem i serwisem napędów do bram. Beninca to zdecydowanie moja ulubiona marka, bo to produkty na którym można polegać.
Awatar użytkownika
gwalbert

Post autor: gwalbert »

Kupiliśmy szlaban z https://beninca.pl/ przed wjazd na parking wspólnoty mieszkaniowej. Mieszkańcy są bardzo zadowoleni, wszystko działa jak trzeba, a obsługa jest bardzo prosta.
Awatar użytkownika
kacper-76

Post autor: kacper-76 »

Powiem szczerze, że Beninca bije swoją konkurencję na głowę. Świetna jakość napędów i niezawodność przekonuje mnie.
Awatar użytkownika
Zefiryn79

Post autor: Zefiryn79 »

Już bardzo długo zajmuję się montażem automatyki do bram i garaży i Beninca ma zdecydowanie najlepszą ofertę.
Awatar użytkownika
świętibor-75

Post autor: świętibor-75 »

Korzystam z napędów Beninca i w domu i w firmie. Różne modele i wiadomo użytkowanie, ale obydwa są solidne i bezawaryjne.
Awatar użytkownika
teofil

Post autor: teofil »

Od lat współpracuję z https://beninca.pl/ i mogę ich polecić z czystym sumieniem. Niezawodni i profesjonalni.
Awatar użytkownika
giny6

Post autor: giny6 »

Warto także stawiać na nowoczesne technologie nie tylko ze względu na ich jakość ale przede wszystkim jako źródło ułatwienia w codzienności. Warto więc wybierać rzeczy jakościowe, dopasowane i dobre jakościowo. Wideodomofony od https://www.somfy.pl/produkty/bramy-i-a ... eodomofony to właśnie taka opcja. Polecam szczególnie osobom lubiącym nowinki technologiczne.
Awatar użytkownika
Zwinislaw1978

Post autor: Zwinislaw1978 »

Moim zdaniem ich bardzo istotną przewagą jest jakość. Wszystkie ich produkty są realizowane we Włoszech i to mnie przekonuje.
Awatar użytkownika
Dargosław1985

Jako wieloletni klient, śmiało mogę polecić ich systemy parkingowe. Przerobiłem już w swoim życiu wiele podobnych firm, ale Beninca wzbudza moje zaufanie, którego jeszcze nigdy nie zawiedli.
Awatar użytkownika
norman

Post autor: norman »

Jeżeli miałbym ocenić ich w kilku słowach, to najlepiej oddają ich słowa: fachowość, partnerstwo i niezawodność. Polecam
Awatar użytkownika
przemyslaw_72

Post autor: przemyslaw_72 »

Specjaliści z Beninca zaproponowali mi najlepsze rozwiązanie w zakresie automatyki do bram, a ich oferta była konkurencyjna cenowo, jak i w zakresie czasu dostawy.
Awatar użytkownika
Sławek90

Post autor: Sławek90 »

Powiem szczerze, że początkowo podchodziłem bardzo sceptycznie do ich oferty, bo nigdy wcześniej o nich nie słyszałem. Polecił mi ich kolega z pracy, który wcześniej zamówił u nich napęd do bramy garażowej i teraz sam będę ich polecał dalej.
Awatar użytkownika
Rudolf-91

Post autor: Rudolf-91 »

Dla mnie to też bardzo pozytywne zaskoczenie. Jeżeli tylko będę miał możliwość, chętnie skorzystam z ich oferty w szerszym zakresie.
Awatar użytkownika
metody1989

Post autor: metody1989 »

Zakupy w firmie Beninca spełniły całkowicie moje oczekiwania. Kupiłem napęd do bramy skrzydłowej na bardzo dobrych warunkach oraz uzyskałem profesjonalne porady.
Awatar użytkownika
Hektor-63

Post autor: Hektor-63 »

Beninca specjalizuje się w napędach do bram, ale to ich obsługa klienta oraz czas realizacji jest na prawdę na najwyższym poziomie. Cenię sobie firmy, które szanują mój czas i dają całkowitą gwarancję na swoje usługi.
Awatar użytkownika
cichoslaw-82

Post autor: cichoslaw-82 »

Bardzo solidna firma. Ich produkty są trwałe, wytrzymałe i cena jest adekwatna do jakości.
Awatar użytkownika
Hasan1967

Post autor: Hasan1967 »

Potwierdzam napędy do bram Beninca są niezawodne. Mają najszybszą automatykę do bram z modeli dostępnych na polskim rynku.
Awatar użytkownika
Nataniel_87

Post autor: Nataniel_87 »

Miałem do czynienia ze szlabanami tej firmy i potwierdzam wszystkie powyższe wypowiedzi. Świetna robota i gwarancja niezawodności.
Awatar użytkownika
zwinisław

Post autor: zwinisław »

W Beninca mają dużą różnorodność modeli, które można dopasować do własnych potrzeb.
Awatar użytkownika
Manfred1965

Post autor: Manfred1965 »

Pierwszy raz z ich produktami zetknąłem się w swojej firmie. W biurowcu, w którym pracuje korzystają z ich systemów parkingowych i sam postanowiłem spróbować ich u siebie. To był dobry wybór. Polecam.
Awatar użytkownika
Sergiusz-62

Post autor: Sergiusz-62 »

Jeżeli planujecie zakup w zakresie automatyki do bram to z całego serca polecam Benince.
Awatar użytkownika
Szczepan

Post autor: Szczepan »

To firma godna zaufania, która zatrudnia profesjonalistów. Polecam
Awatar użytkownika
marek

Post autor: marek »

Częstym problemem automatyki do bram jest brak pomocy przy ewentualnej awarii. Tutaj miałem tylko jedną taką sytuację, ale wszystko zostało załatwione w ramach gwaancji, w dodatku bardzo szybko. Można na nich liczyć.
Awatar użytkownika
Adnan-92

Post autor: Adnan-92 »

Realizując spore zamówienie, uzyskałam bardzo duży rabat oraz dodatkowe korzyści. Sami zaproponowali bonusy dla mnie, z czym praktycznie nigdy się nie spotkałem w tej branży. Następnym razem kupię u nich domofony i wiem, że się nie zawiodę. Po prostu wiem, że trafiłem na dobrą współpracę i chcę ją kontynuować.
Awatar użytkownika
Serafin

Post autor: Serafin »

Napęd Beninca turbo to był świetny wybór. Rewelacyjny produkt!
Awatar użytkownika
urban1979

Post autor: urban1979 »

Najlepsza oferta napędów do bram oraz akcesoriów na polskim rynku. Myślę, że nikt z Was się nie zawiedzie. Nawet jeśli macie duże oczekiwania.
Awatar użytkownika
Oktawiusz-63

Post autor: Oktawiusz-63 »

Cena ich produktów jest adekwatna do jakości. Jeżeli komuś na tym zależy to warto zainwestować.
Awatar użytkownika
leon-64

Post autor: leon-64 »

Napęd do bramy w Benince, to jeden z niewielu produktów przy remoncie domu, z których jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Łucjan71

Post autor: Łucjan71 »

W mojej branie garażowej jest napęd od beninca. Wszystko działa świetnie i mogę ci z czystym sercem polecić.
Awatar użytkownika
Jagoda_97

Post autor: Jagoda_97 »

Napędny do bramy Beninca są niezawodne. W moim przypadku są bezawaryjne i działają bardzo sprawnie, polecam!
Awatar użytkownika
grażyna

Post autor: grażyna »

Na stronie beninca.pl można się również zapoznać z ich ofertą szlabanów. Miałam do czynienia ze szlabanami tej firmy i uważam, że są naprawdę najlepsze na rynku.
Awatar użytkownika
Albert_66

Post autor: Albert_66 »

Beninca ma dobre napędy do bram i dobre blokady parkingowe. To na prawdę najwyższa jakość w uczciwej cenie.
Awatar użytkownika
Jowita

Post autor: Jowita »

W Benince mają na prawdę duży wybór rozwiązań do automatyki do bram jak na polskie warunki. U nich znajdziesz wszystko, co potrzebne do montażu napędów do bram, a do tego szlabany i wiele innych rzeczy. Mega firma!

dokumenty iso 9001
Awatar użytkownika
albrecht

Post autor: albrecht »

Śmiało można powiedzieć, że można znaleźć u nich produkty najwyższej jakości. Do tej pory miałem różne doświadczenia z automatyką bram, ale od momentu jak trafiłem na beninca.pl nie muszę już szukać nigdzie indziej.
Awatar użytkownika
Arkadiusz_73

Post autor: Arkadiusz_73 »

Moim zdaniem warto skorzystać z oferty napędów do bram beninca. Jeżeli szukasz pełnego wyposażenia tj. domofon, czy pilot do bramy to możesz też kupić wszystko za jednym zamachem.
Awatar użytkownika
Roderyk

Post autor: Roderyk »

Beninca firma z gwarancją zadowolenia. Polecam wszystkim!
Awatar użytkownika
Przedpełk

Post autor: Przedpełk »

Znajomy polecił mi domofony z ich oferty. Wielkim plusem jest to, że nawet kiedy nie ma nas w domu mogę obserwować, czy ktoś nie kręci się przed moim domem.
Awatar użytkownika
Marietta_72

Post autor: Marietta_72 »

Moim wielkim zmartwieniem było to, że przy braku zasilania (co na moim osiedlu zdarza się ostatnio często) nie mogłam otworzyć bramy. Nie znam się na technicznych parametrach, ale od kiedy zdecydowałam się na produkt firmy Beninca, nie muszę się już tym martwić.
Awatar użytkownika
emilia

Post autor: emilia »

Ja również skorzystałam z ich oferty napędu do bramy garażowej. Bardzo ważne jest to, że został wyposażony w dwa systemy bezpieczeństwa i pracuje wyjątkowo cicho.
Awatar użytkownika
Ferdynand

Post autor: Ferdynand »

Ostatnio z powodu dużej ilości wolnego czasu, miałem okazję posprawdzać różnych producentów automatyki do bram. Okazuje się, że Beninca ma najlepszy stosunek jakości do ceny i same pozytywne komentarze.
Awatar użytkownika
rodzisława1993

Post autor: rodzisława1993 »

Szybka realizacja, rozsądne ceny w odniesieniu do jakości, super doradztwo.
Awatar użytkownika
hermes1973

Post autor: hermes1973 »

Wszystko przemawia na korzyść Beninc'i nad innymi producentami automatyki – cena, jakość, funkcjonalność produktów i stosowanie nowoczesnych rozwiązań. Jak dla mnie zakup automatyki bram w Benince to strzał w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
Jonasz90

Post autor: Jonasz90 »

Jeżeli ktoś zastanawia się nad zakupem automatyki u nich, to można to zrobić bez wahania. Napędy od https://beninca.pl/ po prostu działają, co nie w każdym przypadku jest takie oczywiste. Mam je u siebie od dawna i działają bez zarzutu.
Awatar użytkownika
franciszek

Post autor: franciszek »

Wspólnie z radą osiedla podjęliśmy decyzje, że wszystkim mieszkańcom potrzebny jest solidny napęd, który nie będzie się psuł. Benincato był strzał w dziesiątkę! Kupując dla wszystkich mieszkańców, otrzymaliśmy atrakcyjny rabat.
Awatar użytkownika
Walerian_64

Post autor: Walerian_64 »

Moim zdaniem warto wybrać nawet trochę droższy napęd do bramy garażowej z Beninca i cieszyć się bezawaryjnym działaniem, niż kupować byle co i dzwonić cały czas na serwis. To rozwiązanie które zdecydowanie wystarczy na dłużej.
Awatar użytkownika
Filip_83

Post autor: Filip_83 »

W tym roku kupiliśmy w firmie Beninca napęd do bramy przesuwnej, która jest na wjeździe do osiedla. Wszystko działa perfekcyjnie, mimo że jest bardzo intensywnie użytkowany.
Awatar użytkownika
Oktawiusz-63

Post autor: Oktawiusz-63 »

Korzystam z napędów Beninca Turbo w domu i w firmie. Działają bezawaryjnie i dlatego mogę je polecić wszystkim którzy są zainteresowani zakupem.
Awatar użytkownika
Jerzy_66

Post autor: Jerzy_66 »

Kupując napęd do bram u nich, warto zdecydować się również na zakup niezbędnych akcesoriów, które będą działały razem dobrze. Ja dokupiłem między innymi lampy i piloty.
Awatar użytkownika
Prokop

Post autor: Prokop »

Mają świetny wybór domofonów - ja polecam domofon GSM, ponieważ po ściągnięciu aplikacji jakoś rozmowy jest na tym samym poziomie jak rozmowa telefoniczna. polecam
Katiś

Post autor: Katiś »

Do nowego domu przeprowadziliśmy się już wiosną, ale dopiero niedawno jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami płotu z bramą i furtką. Zależało nam, żeby była to brama przesuwna i postawiliśmy na napęd firmy Beninca, wiele osób ich polecało. Jesteśmy zadowoleni z użytkowania :)
Rośnie

Post autor: Rośnie »

Wspólnie z mężem wiedzieliśmy, bo wielu doświadczeniach naszych znajomych, że jeśli zdecydujemy się na bramę automatyczną, to na pewno będzie to Beninca bo to firma, którą polecało najwięcej osób. I my dołączamy w tym momencie do grona zadowolonych klientów.
Viśta

Post autor: Viśta »

Jeśli szukacie najlepszych napędów do bram automatycznych to Beninca jest firmą zdecydowanie godną polecenia. Stawiają na jakość, a przecież tego typu rzeczy robimy na stałe, na wiele lat i zależy nam, żeby służyły bez zastrzeżeń. Ich napędy do bram przesuwnych są moim zdaniem najlepsze na rynku.
Tośka

Post autor: Tośka »

Świetna jakość produktów, ja zakupiłem napęd do bram skrzydłowych. Nie mogłem wybrać lepiej. Na każdym etapie zakupu mogłem liczyć na pomoc firmy, na doradztwo i kompletne informacje. Polecam.
Biżka

Post autor: Biżka »

Moim zdaniem brama automatyczna z napędem Beninca to najlepsze co mogło mnie spotkać. Znajomi narzekają na swoje bramy (np. zimą, kiedy napada trochę śniegu), u nas naprawdę nie ma żadnego problemu. Solidna firma.
sidiś

Post autor: sidiś »

W firmie wymieniliśmy dotychczasowy szlaban na ten z Beninca. To była dobra decyzja, bo ten, w przeciwieństwie do poprzedniego działa bez zarzutu.
osiąg

Post autor: osiąg »

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że naprawdę przeczytałem sporo opinii zanim zdecydowaliśmy się na bramę automatyczną i trzeba przyznać, że napędy do bram przesuwnych z Beninca były oceniane najwyżej. Zresztą, nie dziwię się, też jestem zadowolony.
Gryż

Post autor: Gryż »

Ja jestem klientem, który wybrał z oferty napędy do bram garażowych. Już dawno chciałem zrobić automatyczną bramę do garażu. Firma Beninca świetnie sobie poradziła z moim zamówieniem. Jestem wdzięczny i polecam firmę każdemu.
Sześć

Post autor: Sześć »

Chciałem zamontować fotokomórki w ogródku. Świetną ofertę znalazłem w Firmie Beninca. Wysokiej klasy produkty a sam zakup należał do przyjemności. Fachowa i rzeczowa obsługa. Polecam.
Boś

Post autor: Boś »

Mamy dwie bramy automatyczne z systemami Beninca i jesteśmy zadowoleni. Zarówno brama, jak i automatyczne drzwi garażowe działają bez zarzutu. Szybko, bez jakichkolwiek zacięć. Jestem zadowolony.
Ryś

Post autor: Ryś »

Na stronie Beninca.pl znalazłem świetne domofony. Zdecydowałem się na videodomofon WiFi. świetna jakość, czysty obraz i dźwięk. I jaka wygoda!
Kaliń

Post autor: Kaliń »

Nie bez powodu firma Beninca ma jedną z najlepszych opinii na rynku rozwiązań obejmujących automatykę do bram wraz z akcesoriami, blokady parkingowe i szlabany. Naprawdę są fachowi i nieawaryjni.
adaś

Post autor: adaś »

Wymieniłem siłownik do bramy garażowej właśnie na ten od Beninca, bo poprzedni ciągle się zawieszał. Z tego jestem bardzo zadowolony, działa bez zarzutu. Polecam.
wałek

Post autor: wałek »

Słyszałem sporo dobrych opinii na ten temat, że automatyka do bram Beninca jest najlepsza. Naprawdę rewelacyjna jakość, działa szybko, sprawnie i naprawdę szybko.
jabłko

Post autor: jabłko »

Mamy z firmy Beninca nie tylko automatykę do bramy garażowej, ale też domofon, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo ułatwił życie wszystkim domownikom, ale nie tylko, listonosz i kurierzy też są zadowoleni ;)
byldeń

Post autor: byldeń »

Podobno siłowniki Beninca są zdecydowanie najlepsze, dlatego też na ich sprzęt do bramy automatycznej się zdecydowałem. Jestem bardzo zadowolony, brama działa dobrze, elektronika sterująca bez problemu wytrzymuje jakiekolwiek warunki atmosferyczne w naszym kraju ;) Beninca to firma z tradycją i dobrą opinią od lat.
Zdziś

Post autor: Zdziś »

Zamawiałem szlabany na nowy parking prywatny. Świetna współpraca, od pierwszego kontaktu do finalizacji zamówienia. Beninca to prawdziwi fachowcy, profesjonaliści.
Ośka

Post autor: Ośka »

Wiecznie gubimy piloty do bramy automatycznej. Na szczęście znalazłem ofertę na stronie Beninca.pl, gdzie można dokupić piloty. Cieszę się i polecam ten sklep.
sióstr

Post autor: sióstr »

Mamy od pół roku bramę z napędem od Beninca. Cieszę się,że polecono nam tę automatykę do bram. Działa bez zarzutu, płynnie, szybko. Taka brama to naprawdę ogromne ułatwienie życia codziennego.
aboży

Post autor: aboży »

Mieszkam na niedużym, zamkniętym osiedlu domków jednorodzinnych. Osiedle jest zamykane dzięki szlabanom firmy Beninca. Jesteśmy zadowoleni. Działają sprawnie.
Łosak

Post autor: Łosak »

Zdecydowanie mogę polecić napędy do bram skrzydłowych tej firmy. Jestem zadowolony z działania. Napęd jest solidny i dobrze wykonany. Zdecydowanie polecam.
Nażli

Post autor: Nażli »

Nasza brama też działa bez zarzutu właśnie dzięki systemom Beninca, które świetnie zdały egzamin nawet przy dzisiejszym mrozie i śniegu. To powinna być wystarczająca rekomendacja. Polecam.
Krzyś

Post autor: Krzyś »

Zależało mi żeby w końcu założyć domofon przewodowy . Do tej pory do kuriera czy listonosza trzeba było krzyczeć z okna. Firma Beninca zapewniła mi świetną jakość domofonu. Jestem zadowolony. Na pewno będę wiernym klientem.

nasiona konopi zabrze
Beź

Post autor: Beź »

Szukałem firmy, która ma w ofercie napędy do bram garażowych. Firma Beninca miała najlepszą ofertę. Wybrałem model, który ma awaryjne zasilanie z baterii, energooszczędne oświetlenie led i działa bardzo szybko. Jestem zadowolony i zdecydowanie mogę polecić tę firmę.
Mróz

Post autor: Mróz »

Jeśli kogoś interesują Napędy do bram skrzydłowych, to zdecydowanie polecam zapoznanie się z ofertą firmy Beninca. Solidne, wysoka jakość i trwałe. Warto im zaufać.
Iterś

Post autor: Iterś »

U nas założony przed rokiem domofon bezprzewodowy z firmy Beninca sprawdza się bardzo dobrze. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wiem, że sąsiedzi mają bramę z automatyką od nich i też sobie chwalą. Ja planuję zmienić swoją w przyszłym roku.
cześć

Post autor: cześć »

Po prostu, mają najlepsze i najmniej awaryjne, jeśli nie zupełnie bezawaryjne napędy do bram garażowych. Jeśli zamawiać właśnie taki sprzęt, to tylko w firmie Beninca.
Ważny

Post autor: Ważny »

To samo mogę napisać, jeśli chodzi o napędy do bram przesuwnych . Wysoka jakość, bezawaryjne działanie. Firma naprawdę godna polecenia na każdym polu. I jeśli chodzi o robotę i jeśli chodzi o podejście do klienta.
Haś

Post autor: Haś »

Ja za to pochwalę domofony, warto w taki zainwestować. Tym bardziej, że jeśli chodzi o bezprzewodowe to nie trzeba rozkopywać ogródka. Świetna firma, uczciwa i słowna. Bardzo polecam.
Artuś

Post autor: Artuś »

Zmieniliśmy jesienią bramę garażową. Polecono nam firmę Beninca, bo podobno mają najlepszej jakości napędy do bram garażowych. Też jesteśmy zadowoleni. Działają bez zarzutu, płynnie. No i taka brama jest bardzo wygodna.
Leoś

Post autor: Leoś »

My we wspólnocie mieszkaniowej zamawialiśmy ostatnio szlabany na parking dla mieszkańców. Mogę polecić współpracę z tą firmą. Warto. Fachowość, kompetencja, słowność - to ich charakteryzuje. Jesteśmy zadowoleni. Nawet bardzo.

grzejnik nie grzeje
córka

Post autor: córka »

W naszym przypadku jedynym rozwiązaniem była brama skrzydłowa i na taką się zdecydowaliśmy. Napęd mamy z firmy Beninca i jesteśmy zadowoleni z tego wyboru.
Gaweł

Post autor: Gaweł »

Ja zakupiłem ostatnio słupki parkingowe do firmy. Tylko pracownicy mogą teraz parkować. Świetna jakość, dobry kontakt, świetna współpraca. Bardzo bym sobie życzył, żeby zawsze tak wyglądało załatwianie spraw. Polecam.
Leśnik

Post autor: Leśnik »

Polecono mi siłowniki marki Beninca, konkretnie serię BE.TURBO. To był strzał w dziesiątkę, brama otwiera się naprawdę mega szybko. Ogólnie firma ma chyba najlepsze napędy do bram na rynku.
Kleoś

Post autor: Kleoś »

Świetne systemy parkingowe. Od razu widać że ich jakość jest bardzo dobra. Sklep ma świetne opinie i ja je potwierdzam. Dobra obsługa, szybka realizacja zamówienia, wysokiej jakości produkty. Polecam.
Musiał

Post autor: Musiał »

Mają naprawdę dobrej jakości napędy do bram przesuwnych. Wcześniej kupowaliśmy u nich bramę do garażu. Byliśmy bardzo zadowoleni, więc przy wymianie bramy wjazdowej wiedzieliśmy do kogo się zwrócić. Polecam.
Dragoń

Post autor: Dragoń »

Ja zamówiłem szlabany na nasz parking pod pizzerią. Jest tylko dla klientów, ale często klienci nie mogli zaparkować. Teraz jest tak jak być powinno. Firma godna zaufania. Wysoka jakość i szybka realizacja. Polecam.
Karoś

Post autor: Karoś »

Jeśli zastanawiacie się czy kupić napędy do bram, to mówię Wam: warto. Dobra jakość, świetna firma, duży wybór. Naprawdę jestem zadowolony z zakupów w tej firmie. Z niczym nie miałem nigdy żadnych problemów. A kontakt z nimi jest doskonały.
Kłodek

Post autor: Kłodek »

W naszej firmie zdecydowaliśmy się na systemy parkingowe od firmy Beninca. Polecam, działa wszystko bez zarzutu, to była dobra decyzja.
łodzia

Post autor: łodzia »

Cała nasza rodzina ma napędy do bram tej firmy. Bardzo sobie chwalimy, naprawdę działa wszystko bardzo sprawnie.
Rośliny

Post autor: Rośliny »

Świetne systemy parkingowe. Naprawdę jestem pod wrażeniem jakości. Doskonała współpraca z firmą, która jest rzetelna i słowna. Naprawdę bardzo polecam. Nie będziecie zwiedzeni. Warto im zaufać.
Robuś

Post autor: Robuś »

Jestem zadowolony z opcji: napędy do bram garażowych. Szybka realizacja zamówienia, dobra jakość i w końcu mam wygodę przy wjeżdżaniu do garażu. Wmontowane oświetlenie ułatwia wysiadanie. Super.
Grył

Post autor: Grył »

Jeśli kogoś interesują szlabany do firmy czy na prywatny parking to szczerze mogę polecić firmę Beninca. Znakomita współpraca, taka którą chciałoby się mieć zawsze. Jestem zadowolony. Szlabany służą mi już jakiś czas i wszystko z nimi w porządku.
noreś

Post autor: noreś »

Naprawdę fajne, profesjonalne napędy do bram garażowych. Firma pomaga dobrać odpowiedni napęd, szyba realizacja zamówienia, fachowa pomoc. Lubię to!
Dawćo

Post autor: Dawćo »

Słyszałem, że systemy parkingowe firmy Beninca są najlepszymi na rynku i właśnie dlatego zdecydowaliśmy się na nich. Uważam, że to był dobry wybór, bo jesteśmy zadowoleni z jakości.
Opiń

Post autor: Opiń »

Mają też domofony, zarówno tradycyjne: przewodowe jak i takie wifi, bezprzewodowe, nowoczesne. My się zdecydowaliśmy na videodomofon bezprzewodowy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno z całego procesu zamówienia jak i zakupionego domofonu.
Lewiś

Post autor: Lewiś »

Ja znalazłem w tej firmie to czego szukałem, czyli napędy do bram przesuwnych. Super się sprawdzają. Nawet teraz jak było tak dużo śniegu i mrozy - wszystko działało bez zarzutu. To był naprawdę dobry zakup.
tuiń

Post autor: tuiń »

Można powiedzieć, że moja brama garażowa dzięki firmie Beninca weszła w XXI wiek ;) Drzwi działają rewelacyjnie, płynnie, szybko. Polecam.
tłurek

Post autor: tłurek »

Firma Beninca ma najlepsze siłowniki do bram garażowych, co do tego nie ma wątpliwości. Montowałem już naprawdę wiele bram, z tą firmą mam najlepsze doświadczenia.
Wołki

Post autor: Wołki »

Na osiedlu mamy zamontowane szlabany firmy Beninca. Nie mamy z nimi żadnych problemów, podczas kiedy sporo naszych znajomych ostatnio przy mrozach i śniegu narzekało na inne marki. Dlatego cieszę się, że nasz developer zdecydował się właśnie na szlabany Benincy.
Głos

Post autor: Głos »

Mogę powiedzieć, że to jest najlepsza automatyka do bram na naszym rynku. Jeśli ktoś z Państwa się zastanawia, polecam naprawdę. Firma rzetelna i godna polecenia.
Pawliś

Post autor: Pawliś »

Ja zamówiłem szlabany na parking pod blokiem. Odpowiadam ze porządek wokół bloku, a mieszkańcy ciągle skarżyli się na brak miejsc parkingowych. Mimo że dla każdego powinno wystarczyć. Szlabany robią robotę, już nikt niepowołany nie parkuje u nas. Polecam firmę.
Graś

Post autor: Graś »

Ja sobie chwalę napędy do bram turbo, nie spodziewałem się że za taką cenę kupię coś tak bezawaryjnego i trwałego. Naprawdę było warto. Jeśli chcecie mieć automatyczną bramę to zdecydowanie postawcie na Benincę.
Dłani

Post autor: Dłani »

Zamontowane u nas silniki do bramy sprawdzają się od lat bez żadnych zastrzeżeń. Polecam firmę Beninca i jej produkty, są bezawaryjne.
Drwił

Post autor: Drwił »

Różne akcesoria do bram takie jak piloty, domofony - można dokupić. świetnie się sprawdzają. Jestem zadowolony bo jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
Nośke

Post autor: Nośke »

Beninca ma bardzo szybkie napędy do bram. Firma jest rzetelna i naprawdę profesjonalna. Uważam, że warto dopłacić trochę więcej, ale mieć osprzęt do bramy automatycznej naprawdę z najwyższej półki.
Paź

Post autor: Paź »

Jeśli chodzi o napędy do bram garażowych, to nie mogliście lepiej trafić. Firma Beninca ma naprawdę świetnej jakości napędy. I pracowników z ogromną wiedzą i kompetencjami. Super firma.
Zwój

Post autor: Zwój »

Ja zamówiłem takie cudo jak klawiatura Be code bezprzewodowa, akumulator wystarcza na kilka lat. Można nią otwierać bramę kontrahentom - działa na przestrzeni około 100 metrów. Super sprawa.
Grześ

Post autor: Grześ »

Mogę polecić napędy do bram garażowych , pełna niezawodność, świetna jakość. Automatyka bramy do garażu to przede wszystkim wygoda, ale także bezpieczeństwo. No i nie trzeba już w deszczu wychodzić żeby otworzyć garaż, tylko komfortowo wysiada się w środku :)
ułecka

Post autor: ułecka »

Zdecydowaliśmy się na to, żeby zamontować w naszym domu bezprzewodowy domofon i polecono nam właśnie sprzęt firmy Beninca. Działa bez zarzutu.
Eneryń

Post autor: Eneryń »

Słyszałem, że jeśli chodzi o napęd do bramy zdecydowanie mam postawić na firmę Beninca. Tak też zrobiłem i uważam, że to była świetna decyzja. Faktycznie działa ekspresowo.
Karwiś

Post autor: Karwiś »

Świetne systemy parkingowe , jestem bardzo zadowolony, a nie byłem przekonany. Zdecydowanie warto było zaufać. Polecam firmę.
żento

Post autor: żento »

Polecam firmę Beninca. Kupiliśmy nie tylko napędy do bramy, ale też siłowniki do okien, jedno i drugie działa bardzo płynnie.
Mryż

Post autor: Mryż »

Dla nas firma Beninca wykonała systemy parkingowe, muszę pochwalić tę firmę, bo realizacja była wręcz wzorowa. Systemy są bezawaryjne, sprawnie działają, cenowo były bardzo przystępne. Jeśli takie systemy, czy też szlabany to tylko ta firma. Doświadczenie, uczciwość i rzetelność - to wszystko za nią przemawia.
Śnieg

Post autor: Śnieg »

Naprawdę dobrze działające domofony, my wybraliśmy taki z wi-fi do domu, ale zwykły przewodowy do firmy. W obu przypadkach jesteśmy zadowoleni. Wszystko działa poprawnie, firma się sprawdziła. Serdecznie polecam. .
Dabć

Post autor: Dabć »

Długo zastanawiałem się czy zamówić coś z kategorii napędy do bram przesuwnych . Nie byłem pewny czy chcę automatyczną bramę, bałem się awarii, zwłaszcza zimą. Bałem się że to nie będzie takie wygodne jak wszyscy zapewniają. Zupełnie niepotrzebne były moje obawy. Napędy są bezawaryjne i po prostu świetne.
Cześć

Post autor: Cześć »

Wiele osób polecało mi napędy do bram garażowych właśnie z firmy Beninca, więc wiedziałem, że na pewno zdecyduję się na tę markę, jeśli będę zmieniać bramę do garażu. Jestem ogromnie zadowolony z tej decyzji, korzystamy już kilka miesięcy, bez żadnych problemów. Brama chodzi szybko i płynnie. Ogromna wygoda, to prawda.
jeśniej

Post autor: jeśniej »

No w dzisiejszych czasach to chyba podstawa przy budowie domu, że brama, nie tylko ta przy płocie, ale też brama garażowa to podstawa. Niesamowicie wygodne rozwiązanie, szczególnie podczas brzydkiej pogody. Nasze bramy są na mechanizmach firmy Beninca. Bardzo sobie chwalimy. .
Szleń

Post autor: Szleń »

Znam firmę Beninca i bardzo chwalę za jakość produktów. Mamy bramę wjazdową właśnie tej marki, ale ostatnio zainstalowano też u nas wideodomofon, który jest strzałem w dziesiątkę. Bardzo sobie chwalę to rozwiązanie. .
Mareń

Post autor: Mareń »

Mają naprawdę fajne, bezawaryjne systemy parkingowe. Potrafią doradzić, poradzić, pomóc w dokonaniu wyboru. Jestem zadowolony, bo mam to dokładnie czego szukałem. Zdecydowanie polecam firmę Beninca, to prawdziwi fachowcy. Można im zaufać w pełni. .
Dreś

Post autor: Dreś »

Ja ostatnio zakupiłem siłownik do bram garażowych. Fajny, kompaktowy rozmiar, działa nawet w przypadku awarii zasilania - co jest ważne, żeby móc dostać się do garażu nawet gdy wysiądzie zasilanie. Ma tez system zapobiegający zgnieceniu - wykrywa przeszkodę. Jestem bardzo zadowolony i mogę z całą stanowczością polecić firmę Beninca.
Robiś

Post autor: Robiś »

Dla nas wybór bramy garażowej nie był problemem, dlatego, że sporo czytałem i naprawdę większość osób nie tylko na forach internetowych, ale też na grupach i w tak zwanym "realu" polecało mi właśnie napędy firmy Beninca. Zdecydowanie zainwestowanie w sprzęt tej marki byl strzałem w dziesiątkę. Polecam każdemu, zero problemów.
Mędrzec

Post autor: Mędrzec »

Szczerze, początkowo nie wiedziałem siłowniki do bramy garażowej ale trafiłem na stronę Beninca, w dział "Blog", gdzie można znaleźć sporo porad i informacji, które rozjaśniły mi w głowie tę sprawę. Zdecydowałem się na ich sprzęt, bo opinie mają rewelacyjne. Ja też jestem zadowolony.
Rokiśko

Post autor: Rokiśko »

Ja zamówiłem szlabany, dzięki temu mam pewność kto wjeżdża na teren mojej firmy i że nie parkują tu ludzie którzy chcą oszczędzić na parkingu miejskim. Jestem zadowolony. Firma jest solidna i rzetelna. Mogę polecić współpracę. .
Smiś

Post autor: Smiś »

Nie wiedziałem jakie napędy do bram skrzydłowych będą najlepsze dla mnie, nie miałem pojęcia co wybrać. Firma Beninca stanęła na wysokości zadania, dokładnie mnie wypytano jakie mam słupki, jaką chcę bramę, na czym mi zależy i dobrano odpowiedni napęd. Jestem zadowolony.
Złotyn

Post autor: Złotyn »

Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju napędy, siłowniki czy akcesoria do bram automatycznych - nie mają sobie równych. Firma Beninca jest po prostu najlepsza. Czy to jeśli chodzi o bramy skrzydłowe, czy bramy przesuwne. Warto dodać, że właśnie Beninca to najmocniejsza automatyka do bram.
Zupiś

Post autor: Zupiś »

Zdecydowanie mogę polecić słupki parkingowe kupione w firmie Beninca. Będą Wam służyć długie lata. To znakomita jakość, na której naprawdę można polegać. Tak jak i na całej firmie. .
sTruś

Post autor: sTruś »

Pracuję w niewielkiej firmie, ale nasza siedziba jest w centrum miasta i pomimo tego, że mamy mały parking, to zawsze był problem z zaparkowaniem, wiadomo, że w centrum zawsze jest walka. Często bywało tak, że musiałam parkować samochód dwie, trzy ulice dalej, a do tego płacić za parking (na osiem godzin). W zeszłym roku szefostwo zdecydowało się założyć systemy parkingowe i to był strzał w dziesiątkę. Sprzęt mamy z firmy Beninca i działa bez zarzutu.
Łoter

Post autor: Łoter »

W naszym przypadku, ze względu na położenie działki i kilka innych czynników, w grę wchodziła tylko brama przesuwna. Sporo czytałem, szukałem informacji, dowiadywałem się w tym temacie i faktycznie siłownik do bram przesuwnych firmy Beninca okazał się najlepszym rozwiązaniem. Jestem zadowolony.
Bagiń

Post autor: Bagiń »

Mi się marzyła automatyczna brama do garażu. To ogromna wygoda. Dlatego cieszę się że znalazłam firmę Beninca i napędy do bram garażowych . Świetnie się sprawdza to rozwiązanie, zwłaszcza gdy pogoda dokucza ludziom deszczem i chłodem. Polecam bardzo.
Aguś

Post autor: Aguś »

Mnie z ich oferty zainteresowały domofony, jeszcze nie wiem czy zdecyduję się na tradycyjny czy taki na wi-fi, ale firma Beninca już przekonała mnie do siebie. Mam od nich napęd do bramy, więc wiem że są świetni. Na pewno i z domofonu będę zadowolona .
Olgierł

Post autor: Olgierł »

W ofercie firmy Beninca są też produkty do konserwacji bram. Na przykład smar syntetyczny do konserwacji i serwisu bram oraz napędów bram. Mam od nich bramę i jestem zadowolony, działa płynnie i bardzo szybko. .
Raź

Post autor: Raź »

każdemu, kto prowadzi parking prywatny serdecznie polecam systemy parkingowe firmy Beninca. Są najwyższej klasy, praktycznie bezawaryjne, bezproblemowe. Bardzo sprawnie działają i ułatwiają pracę parkingowemu. .
Obłok

Post autor: Obłok »

Robiłem porównanie, czytałem opinie zanim zdecydowałem się na firmę do naszej bramy automatycznej. Postawiłem na firmę Beninca, konkretnie na napędy do bram z serii Turbo, bo były oceniane jako najszybsze napędy do bram. Rewelacja, warto dołożyć trochę pieniędzy i postawić właśnie na ten sprzęt.
Argoś

Post autor: Argoś »

Teraz wiosna chcemy zrobić w końcu bramę garażową, w firmie beninca znaleźliśmy napędy do bram garażowych które nas zainteresowały. Fajnie że firma była w stanie nam doradzić co będzie dla nas lepsze, wygodniejsze. Znaliśmy firmę już wcześniej z innych zamówień, więc byliśmy pewni co wybieramy.
Gość

Post autor: Gość »

Naprawdę fajne, profesjonalne systemy parkingowe. Zdecydowałem się w zasadzie bez większego namysłu, bo miałem już kontakt z tą firmą i wiedziałem że są świetni. Systemy bardzo się sprawdzają i nie mogłem kupić nic lepszego. Są bezawaryjne i bardzo intuicyjne.
Trafiś

Post autor: Trafiś »

Zawsze zastanawiałem się czym się kierować wybierając siłownik do bramy garażowej, nie za bardzo miałem o tym pojęcie. Dlatego cieszę się że odpowiedź znalazłem na stronie firmy Beninca. Ufam im, mam od nich napęd do bramy wjazdowej. Wiedziałem, że znają się na rzeczy. Zdecydowanie polecam tę firmę.
Błyni

Post autor: Błyni »

Korzystam z bramy automatycznej od kilku, chyba nawet kilkunastu lat. Ale poprzedni napęd ciągle nawalał, ciągle mieliśmy z nim jakieś problemy i kończyło się na tym, że bramę i tak otwieraliśmy ręcznie. W zeszłym roku zdecydowaliśmy się zmienić napęd bramy automatycznej, na napęd firmy Beninca. I powiem krótko, nie bez powodu mówi się, że są to najlepsze napędy do bram skrzydłowych.
Truń

Post autor: Truń »

Ja mogę polecić domofony, które ma w ofercie firma Beninca. Mam je zamontowane i w domu i w biurze i działają bezawaryjnie i bardzo stabilnie. Mam i bezprzewodowe i przewodowe - tradycyjne. I nie mogę nic firmie zarzucić. Wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolony ze współpracy i szczerze polecam.
Zmuś

Post autor: Zmuś »

Polecam napędy do bram garażowych - bezpieczne, solidne i naprawdę wygodne. Zwłaszcza gdy pogoda nie rozpieszcza, pada deszcz, jest wiatr i zimno. Bardzo fajne rozwiązanie. Zdecydowanie warto się na nie zdecydować. Na pewno będziecie zadowoleni. Ja jestem i to bardzo.
Awatar użytkownika
Wojslaw

Post autor: Wojslaw »

Ja ostatnio kupiłem szlabany na mały parking, a wcześniej już miałem do czynienia z firmą i jestem bardzo zadowolony. Na dużym parkingu mam systemy parkingowe i wszystko działa bez zarzutu.
Awatar użytkownika
fabiana_79

Post autor: fabiana_79 »

Najlepsze napędy do bram skrzydłowych jakie sprawdzałem przed zakupem. Świetna firma, wie jak doradzić, jak mówić o swoich produktach, jak wytłumaczyć ich działanie. Jestem bardzo zadowolony. Napęd sprawdził się doskonale.
Awatar użytkownika
albina-64

Post autor: albina-64 »

Beninca to firma która ma świetne napędy do bram przesuwnych. Jestem bardzo zadowolona że taki napęd jest u nas zamontowany. To ogromna wygoda. Bardzo polecam tę firmę. Solidność, fachowość, tradycja i jakość.
Awatar użytkownika
Sławek90

Fajne, solidne szlabany. Super rozwiązanie na prywatny lub firmowy parking. Wiadomo kto wjeżdża. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Beninca. Fachowo potrafili nam doradzić, doskonale znali swój produkt, warto było kupić szlabany u nich.
Awatar użytkownika
Roma_79

Post autor: Roma_79 »

Ja wybrałem w tej firmie domofony wifi - świetnie się sprawdzają. Zarówno w firmie jak i w domu. Jest możliwość zaprogramowania do 1200 kodów wejściowych (w firmie bardzo się to przydaje). Wykonane są ze stali nierdzewnej więc są trwałe.
Łebe

Post autor: Łebe »

No w dzisiejszych czasach automatyczna brama to właściwie jest już standard. My poczekaliśmy z jej montażem, bo chcieliśmy zrobić od razu całe ogrodzenie, a słyszałem też, że napędy do bram przesuwnych firmy Beninca są najlepszej jakości i zależało mi na tym, żeby wszelka automatyka była właśnie od nich. Jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Nataniel_87

Post autor: Nataniel_87 »

Mnie przekonały napędy turbo do bram. Są naprawdę szybkie a przy tym bezawaryjne. To ogromna wygoda, zwłaszcza w firmie. Jestem wdzięcznym klientem tej firmy. Zdecydowanie wybrałbym ją po raz drugi.
Awatar użytkownika
hermes-77

Post autor: hermes-77 »

Fajnie, że jak zgubi się pilota, lub gdy się zepsuje, można dokupić akcesoria w firmie Beninca. To jest bardzo porządna firma. Cechuje ją wysoka jakość i zaangażowanie. Dzięki nim mam automatyczną bramę w garażu i napęd do bramy skrzydłowej. Jestem naprawdę zadowolony.
Awatar użytkownika
dalmira1998

Post autor: dalmira1998 »

Ja od dawna już chciałam, żebyśmy z mężem zrobili automatyczną bramę do garażu. Znalazłam bardzo pozytywne opinie o firmie Beninca i pokazałam mężowi napędy do bram garażowych Spodobały mu się i już mamy to wygodne rozwiązanie w naszym domu. Super.
Awatar użytkownika
Sławek90

System parkingowy Beninca Park System to świetne rozwiązanie. Nowoczesne, bezawaryjne i po prostu wygodne. Nie ma nic lepszego na rynku. Firma Beninca to wieloletnia tradycja i pewność, że zakupione produkty będą wysokiej jakości.
Awatar użytkownika
adamina_69

Post autor: adamina_69 »

My na nasz firmowy parking zamówiliśmy słupki parkingowe. Bardzo łatwo było je zamontować, są bezawaryjne i naprawdę świetnie się sprawdzają. Jesteśmy bardzo zadowoleni, przy kolejnych podobnych zakupach na pewno wybierzemy tę firmę.
Maćko44

Post autor: Maćko44 »

Jeżeli zakup bramy to polecam od razu zainwestować w odpowiednie preparaty do konserwacji, żeby brama przetrwała jak najdłużej no i żeby nie skrzypiała haha Mam na myśli cos takiego https://dbamyobramy.pl/ . I tu sobie znajdziecie odpowiednie smary, zmywacze, pianki, oleje - jednym słowem wszystko, co się przyda do nowej bramy;)
niądz

Post autor: niądz »

Mamy w naszej firmie systemy parkingowe firmy Beninca. Jakiś czas temu zostały wymienione właśnie na te, bo wcześniej użytkowaliśmy inną markę i ciągle były jakieś awarie. Teraz nie mamy żadnych problemów. To mnie przekonało, żeby i bramę garażową zamówić tej firmy ;)
Łukęs

Post autor: Łukęs »

Będzie już trzeci rok, odkąd użytkujemy bramę wjazdową, a właściwie automatykę do bramy firmy Beninca. Naprawdę sporo czytałem, porównywałem ceny, opinie i większość osób bardzo pozytywnie oceniało napędy do bram automatycznych od nich. I też uważam, że postawienie na tę firmę, to była bardzo dobra decyzja.
Awatar użytkownika
Adnan-92

Post autor: Adnan-92 »

Bardzo polecam szlabany z firmy Beninca, łatwe w montażu, dobrej jakości i sprawdzają się na małych firmowych parkingach. Jestem zadowolony. Nawet bardzo.
Awatar użytkownika
Oktawian1994

Post autor: Oktawian1994 »

Ja jestem klientem którego zainteresowały produkty z działu napędy do bram przesuwnych. Okazało się że trafiłem na firmę która jest po prostu mistrzem na rynku. Jestem bardzo zadowolony z jakości. Napęd jest bezawaryjny, genialny.
Awatar użytkownika
Alan_85

Jeśli interesują Was napędy do bram garażowych to tylko firma Beninca. To tradycja na rynku, gwarancja jakości i bezawaryjność. Ja jestem mega zadowolony i poleciłem wielu znajomym i też są zadowoleni.

opinel inox 10
Awatar użytkownika
Ziemowit_85

Post autor: Ziemowit_85 »

Ja serdecznie mogę polecić domofony z tej firmy. Mam przewodowe domofony zainstalowana i bardzo sobie chwalę. Można spokojnie się przez nie dogadać, działają bezawaryjnie, fajne są.
Awatar użytkownika
tarik1990

Post autor: tarik1990 »

Ja bardzo chwalę firmę Beninca za systemy parkingowe. Świetne rozwiązanie. Bardzo intuicyjne w obsłudze, nie sprawia problemów, działa super płynnie. Ja jestem zachwycony, moi pracownicy również są zadowoleni. Polecam firmę.
Awatar użytkownika
andrzej_84

Post autor: andrzej_84 »

Ja sobie wybrałem napędy do bram skrzydłowych i bardzo sobie chwalę wybór tej firmy. Działają płynnie, bezawaryjnie i stabilnie. Ogromna wygoda i zdecydowanie warto było w taki napęd zainwestować.
Awatar użytkownika
orian-79

Post autor: orian-79 »

Świetne, bezawaryjne i bezproblemowy napędy do bram przesuwnych. Można wybrać napęd pod względem wagi bramy, są nawet napędy turbo które otwierają bramę z prędkością 25metrów na minutę. Naprawdę dobry wybór jeśli zależy Wam na automatycznej bramie przesuwnej.
Awatar użytkownika
Hektor-63

Post autor: Hektor-63 »

Ja mogę polecić systemy parkingowe firmy Beninca, bardzo ułatwiają zarządzanie parkingiem, są inteligentne i zaawansowane technologicznie. Mają wbudowany czytnik kart zbliżeniowych i drukarkę kodu kreskowego. Zdecydowanie warto.
Awatar użytkownika
Melchior91

Post autor: Melchior91 »

Fajne napędy do bram garażowych, mają wbudowane energooszczędne oświetlenie led, opcjonalne zasilanie awaryjne z baterii (przydaje się przy awarii prądu - naprawdę się przydaje). Są bardzo dobrej jakości, są trwałe i warte zakupu.
Awatar użytkownika
honorata-90

Post autor: honorata-90 »

Jakiś czas temu zamawialiśmy z mężem w tej firmie napęd do bramy. Byliśmy bardzo zadowoleni, ba jesteśmy nadal zadowoleni. Więc ostatnio zamówiłam domofon. Tradycyjny, przewodowy domofon. Działa bez zarzutu.
Awatar użytkownika
Zbigniew94

Post autor: Zbigniew94 »

Mogę polecić szlabany firmy Beninca. niezawodne, bezawaryjne, mamy dzięki nim pełną kontrolę nad wjazdami i wyjazdami z naszego firmowego parkingu. Zależało nam aby zakupione szlabany były trwałe i solidne i takie właśnie są.
Awatar użytkownika
łucjan

Post autor: łucjan »

Ja za to, chwalę sobie ogromnie napędy do bram skrzydłowych. Warto było w coś takiego zainwestować. Świetnie się sprawdza i zwłaszcza przy kiepskiej pogodzie jest bardzo wygodnym rozwiązaniem. Zdecydowanie nie żałuję, wręcz przeciwnie - jestem zadowolony z tej inwestycji.
Awatar użytkownika
Ezechiel

Post autor: Ezechiel »

A ja na parking do firmy kupiłem semafor. U nas dostawcy jeżdżą niemal nieustannie, dlatego jakaś kontrola ruchu bardzo się przydaje. Taki semafor led ułatwia to zadanie. Szczerze polecam firmę Beninca i jej produkty.
Awatar użytkownika
Tamara

Post autor: Tamara »

Mi wpadły w oko domofony wifi, uparłam się że chce taki mieć i... miałam rację. Są bezproblemowe, bardzo fajnie działają, nic nie trzeszczy, nic się nie zacina, dobrze słychać i są bezawaryjne. Polecam firmę Beninca.
Awatar użytkownika
Adam1999

Post autor: Adam1999 »

Ja zdecydowanie polecam napędy do bram TURBO. Sprawdzają się zwłaszcza jeśli mieszka się przy dość ruchliwej ulicy i dobrze jest żeby brama otworzyła się naprawdę szybko. Dla poczucia bezpieczeństwa ale także aby nie utrudniać ruchu innym użytkownikom drogi. Polecam.

młotek ślizgowy
Awatar użytkownika
Anzelma

Post autor: Anzelma »

My na firmowy parking zamówiliśmy słupki parkingowe. To był genialny pomysł. Teraz każdy nasz pracownik ma możliwość zaparkowania pod firmą. Miejsca już nie są zajęte przez przypadkowych ludzi. Świetna jakość słupków. Bezawaryjność i intuicyjna obsługa.
Awatar użytkownika
Kajusz-73

Post autor: Kajusz-73 »

Namawiałem żonę abyśmy zamontowali automatyczną bramę w garażu, długo nie chciała się zgodzić. Znalazłem napędy do bram garażowych z firmy Beninca i w końcu ją przekonałem. Teraz mówi że to był świetny pomysł. Wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda.
Awatar użytkownika
gloria1995

Post autor: gloria1995 »

Zamówiłam systemy parkingowe i jestem mile zaskoczona. Pomimo że jestem kobietą firma traktowała mnie bardzo po ludzku i z szacunkiem. mimo że sprawa dotyczyła rzeczy technicznych. Super podejście. Systemy też są bardzo fajne.
Awatar użytkownika
Seweryn

Post autor: Seweryn »

Bardzo fajne, bezawaryjne napędy do bram przesuwnych. Jestem niezmiernie zadowolony że zamówiłem je właśnie z firmy Beninca. Ma najlepsze opinie na rynku i te opinie potwierdzają się w praktyce.
Awatar użytkownika
ernestyna1990

Post autor: ernestyna1990 »

Ja mogę polecić domofony z tej firmy. A mam i takie zwykłe tradycyjne przewodowe i wifi. W obu przypadkach jestem bardzo zadowolona. Ten z wifi mam w domu, te przewodowe w firmie. I tu i tu działają bezproblemowo.
Awatar użytkownika
Tyria-95

Post autor: Tyria-95 »

Polecam produkty marki Beninca. Szukałem opinii, zanim się zdecydowałam na zakup automatyki do bramy i wiele osób, tych już bardziej doświadczonych w temacie polecało właśnie ich siłowniki do bram. Jestem zadowolony z zakupu
Ałgie

Post autor: Ałgie »

Szukałem opinii na temat różnych bram automatycznych, napędów do bram skrzydłowych i przesuwnych, zanim zdecydowałem się zamontować taką bramę u siebie. Zależało mi, żeby była to bezawaryjna automatyka do bram i wiele osób polecało właśnie markę Beninca.
Łuśka

Post autor: Łuśka »

Jeśli chodzi o produkty firmy Beninca, to z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że naprawdę je polecam. Są bezawaryjne. A korzystamy zarówno z bramy automatycznej (mamy automatykę właśnie od nich) ale zdecydowaliśmy się też zainstalować domofon bezprzewodowy, jedno i drugie działa naprawdę bez zarzutu.
Awatar użytkownika
leonard

Post autor: leonard »

Jeśli marzy Wam się automatycznie otwierana brama to w Beninca znajdziecie świetne napędy do bram przesuwnych. Długa tradycja na rynku, bardzo wysoka jakość, bezawaryjność - wszystko to cechy tej firmy i jej napędów.
Awatar użytkownika
Natanael

Post autor: Natanael »

Firma Beninaca ma naprawdę świetne systemy parkingowe, bardzo intuicyjne w obsłudze, bezawaryjne, bezproblemowe i solidne. Jestem bardzo zadowolony z ich zakupu. Są dokładnie takie jakich oczekiwałem.
Awatar użytkownika
Łucjan71

Post autor: Łucjan71 »

Napędy do bram garażowych trzeba wybierać rozważnie. To ma być i ułatwienie i ma to dać poczucie bezpieczeństwa. Więc trzeba wybrać coś naprawdę dobrego. Ja postawiłem na firmę Beninca i to był dobry wybór.
Awatar użytkownika
Julianna73

Post autor: Julianna73 »

Jeśli potrzebne są Wam napędy do bram przesuwnych to tylko Beninca. Długa tradycja na rynku, baerdzo dobra jakość, niezawodność i bezawaryjność. To otrzymacie po zakupie napędu z tej firmy.
Awatar użytkownika
Marta_74

Post autor: Marta_74 »

My kupowaliśmy domofony z tej firmy. Jestem z nich bardzo zadowolona, dobrze, płynnie działają, można spokojnie dogadać się z kierem czy listonoszem. Ceny fajne a jakość bardzo fajna.
Awatar użytkownika
Krystyn

Post autor: Krystyn »

Kupiłem szlabany na parking firmowy, jestem zadowolony i z samego zakupu i z kontaktu z firmą. Doskonale znają swoje produkty, potrafili mi wszystko o nich powiedzieć. Super współpraca. Na pewno do nich wrócę.
Awatar użytkownika
Łukasz89

Post autor: Łukasz89 »

nie tylko szlabany, ale całe systemy parkingowe także się bardzo dobrze sprawdzają. Są intuicyjne w obsłudze, ułatwiają pracę na parkingu, przyspieszają wjazd i wyjazd na parking. Zdecydowanie polecam tę firmę.
Awatar użytkownika
gotszalk_62

Post autor: gotszalk_62 »

Mogę polecić napędy do bram garażowych z tej firmy. Dla mnie to mega wygoda i poczucie bezpieczeństwa, to super rozwiązanie do garażu. Docenicie zwłaszcza przy ulewnym deszczu czy wichurze. Naprawdę warto zainwestować w taki napęd.
Awatar użytkownika
miron96

Post autor: miron96 »

A ja uważam że dobrze też zainwestować w napędy do bram skrzydłowych. Brama stosunkowo szybko się otwiera, nie trzeba wysiadać z samochodu, jest to super rozwiązanie zwłaszcza gdy mieszka się przy stosunkowo ruchliwej ulicy. Polecam.
Awatar użytkownika
flora-89

Post autor: flora-89 »

Bardzo fajną opcją do kupienia w Benincy są też słupki parkingowe. Już nikt nie zastawi Waszego miejsca na parkingu osiedlowym. Słupki są bardzo proste w montażu, jakościowo - super. Szczerze polecam tę firmę i jej produkty.
Awatar użytkownika
Julia

Post autor: Julia »

Słyszeliśmy z mężem bardzo dobre opinie o tej firmie, dlatego zdecydowaliśmy się na zakupy u nich. Interesowały nas napędy do bram skrzydłowych i teraz jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru.
Awatar użytkownika
albrecht

Post autor: albrecht »

Mamy z tej firmy napęd do bramy i do bramy garażowej, dlatego w ciemno postanowiliśmy kupić tu akcesoria. Na przykład Bezprzewodowa klawiatura czy zapasowe piloty do bram. Nasza opinia o firmie się umocniła - to firma godna polecenia.
Dwiś

Post autor: Dwiś »

Ogromnie się cieszę, że żyję w dwudziestym pierwszym wieku i mamy tyle ułatwień życia dnia codziennego. Jednym z nich na pewno są bramy automatyczne my zdecydowaliśmy się na napęd właśnie z firmy Beninca. Podpisuję się pod powyższymi opiniami, ja również jestem zadowolona, działa bez zarzutu.
Awatar użytkownika
Makary62

Post autor: Makary62 »

Można u nich znaleźć także coś takiego jak semafor led, super rozwiązanie do regulacji ruchu na terenie firmy. Zwłaszcza tam gdzie ten ruch jest dosyć duży i teren potrafi się zakorkować. Produkty z tej firmy są świetne, a firma warta zaufania.
Awatar użytkownika
wiktor1996

Post autor: wiktor1996 »

Ja bardzo sobie chwalę słupki parkingowe. Skończyła się moja irytacja gdy kolejny raz ktoś zaparkował na moim (opłaconym) miejscu. Słupek bardzo łatwo było zamontować, działa bezproblemowo i szybko. To był strzał w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
Medard1979

Post autor: Medard1979 »

Napędy do bram garażowych firmy beninca są najlepsze na rynku. Trwałe, wygodne i solidne. Nie ma lepszych. Jestem niesamowicie zadowolony z zakupu takiego napędu. Wart jest każdej wydanej złotówki.
Awatar użytkownika
Jona1989

Post autor: Jona1989 »

Szczerze polecam systemy parkingowe z firmy Beninca. To bezobsługowy system do obsługi parkingu. Bardzo prosty i intuicyjny w funkcjonowaniu. Bezawaryjny. Ma wbudowany czytnik kodu kreskowego i kart zbliżeniowych.
Awatar użytkownika
Magdalena69

Post autor: Magdalena69 »

Ja sobie chwalę napędy do bram przesuwnych, zakupiliśmy taki napęd już jakiś czas temu i do tej pory nie ma żadnego problemu z nim. a używany jest co najmniej kilkanaście razy dziennie bo brama jest w firmie.
Awatar użytkownika
Keira

Post autor: Keira »

Napędy do bram garażowych także świetnie się sprawdzają. Zaufałam firmie Beninca od pierwszego kontaktu i nigdy to zaufanie nie zostało zawiedzione. Zdecydowanie jest to firma na którą warto postawić.
Awatar użytkownika
Luborad

Post autor: Luborad »

Mi polecono firmę Beninca gdy chciałem kupić szlabany na firmowy parking. Zaufałem tym poleceniom i nie zawiodłem się. Dostałem dobrej jakości produkt, mnóstwo dobrych rad i informacji. W przypadku potrzeby podobnych zakupów na pewno wybiorę tę firmę.
Awatar użytkownika
Lagoda-66

Post autor: Lagoda-66 »

A ja polecę tutaj domofony przewodowe z tej firmy. Zamontowaliśmy takie w domu i w biurze i w obu przypadkach działają bezawaryjnie. Warto było zainwestować w dobrą jakość.
Awatar użytkownika
Salomon-95

Post autor: Salomon-95 »

Świetne napędy do bram garażowych. Naprawdę wysoka jakość, będziecie bardzo zadowoleni z tego jak napęd działa. No i z wygody którą Wam zapewni. Polecam.
Awatar użytkownika
Hadrian73

Post autor: Hadrian73 »

Zdecydowanie i bezapelacyjnie mogę polecić szlabany firmy Beninca: do firmy, na mały parking, do biura. Naprawdę fajne produkty i działają bezawaryjnie. Jestem zadowolony i na pewno wybrałbym tę firmę jeszcze raz.
Awatar użytkownika
radomir

Post autor: radomir »

Jeśli interesują Was domofony WiFi to zapoznajcie się z ofertą tej firmy. Naprawdę jest moc. Dzięki temu że domofony są bezprzewodowe nie trzeba przekopywać ogródka żeby je zamontować. Super sprawa.
Awatar użytkownika
konstantyn

Post autor: konstantyn »

Zdarza się że piloty od bram gdzieś nam się zapodzieją. Dlatego fajnie, że w firmie Beninca można dokupić takie akcesoria. Ufam tej firmie, ufam w ich jakość i bezawaryjność. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
Awatar użytkownika
Karol78

Post autor: Karol78 »

Nie szukajcie dalej, jeśli interesują Was napędy do bram przesuwnych lub garażowych to firma Beninca jest dla Was tym czego szukaliście. Świetna jakość i bezawaryjność, to otrzymacie.
Awatar użytkownika
Dariusz_84

Post autor: Dariusz_84 »

Ja kupowałem od nich szlabany, otrzymałem produkt którzy przewyższał moje oczekiwania. Szlabany działają bez zarzutu, są bezawaryjne, bardzo trwałe i miały atrakcyjną cenę.
Awatar użytkownika
urszula1976

Post autor: urszula1976 »

Można wybrać różne produkty z kategorii domofony, ale jedno jest pewne, bez względu na to co wybierzecie będziecie zadowoleni. Firma Beninca to gwarancja jakości i solidności.
Awatar użytkownika
Miłowit_63

Post autor: Miłowit_63 »

Długo nie mogłem się zdecydować jakie napędy do bram garażowych wybrać. Firma nie dość że podpowiedziała mi co będzie dla mnie najlepsze, to jeszcze zaoferowała naprawdę dobre warunki zakupu. Polecam.
Awatar użytkownika
korneliusz_66

Post autor: korneliusz_66 »

Polecam firmę Beninca, jeśli tylko zależy Wam na dobrej jakości to tylko oni. Ich napędy do bram skrzydłowych są najlepsze na rynku. Naprawdę można im zaufać. To tradycja i ogromne doświadczenie.
Awatar użytkownika
Rachela_91

Post autor: Rachela_91 »

U nas w firmie postanowiliśmy zamówić słupki parkingowe. Tak żeby to pracownicy firmy mieli gdzie zaparkować a nie ktoś kto nie powinien zajmować ich miejsca. Firma Beninca ma naprawdę dobre produkty.
Awatar użytkownika
roman-88

Post autor: roman-88 »

Ja polecę ich systemy parkingowe. Są naprawdę fajne. Bardzo łatwo się nauczyć ich obsługi, działają bez zarzutu, można je zamontować tam gdzie chce się mieć kontrolę ruchu pojazdów. Zarówno na wielkich parkingach jak i na mniejszych.
Awatar użytkownika
Magda-74

Post autor: Magda-74 »

Naprawdę bardzo polecam ich napędy do bram garażowych, taki napęd to niesamowita wygoda i zwiększenie bezpieczeństwa. Spokojnie można wjechać do garażu nie wysiadając z auta. Super.
Awatar użytkownika
Beat

Post autor: Beat »

Maja naprawdę proste w montażu ale bezawaryjne i bardzo sprawnie działające słupki parkingowe. Można zabezpieczyć swoje miejsce parkingowe w prosty sposób. Polecam tę firmę.
Awatar użytkownika
Gizela

Post autor: Gizela »

Firma Beninca to po prostu najlepsza na rynku automatyka do bram. Bez względu na to czy szukacie napędu do bramy przesuwnej czy skrzydłowej tutaj znajdziecie dokładnie to czego potrzebujecie.
Awatar użytkownika
Otto87

Post autor: Otto87 »

Mogę polecić profesjonalne szlabany parkingowe z firmy Beninca. Ułatwiają mi życie i regulują ruch w mojej firmie. Są bezproblemowe i działają bardzo sprawnie. Jestem zadowolony z ich zakupu.
Awatar użytkownika
Beata-74

Post autor: Beata-74 »

Ja polecam ich domofony WiFi, naprawdę jestem zadowolona z tego jak działają. I że nie trzeba było przekopywać ogródka żeby je zamontować :) Wszystko sprawnie i bezproblemowo.
Awatar użytkownika
sambor60

Post autor: sambor60 »

Bardzo polecam firmę Beninca jeśli chodzi o napędy do bram garażowych czy wjazdowych. Totalnie szczerze: można im zaufać. mają doświadczenie i ogromną wiedzę.
Awatar użytkownika
Hektor-74

Post autor: Hektor-74 »

Automatyka do bram nie jest im obca. Śmiem twierdzić że jest ich chlebem powszednim. Duża wiedza, tradycja na rynku i doskonałe podejście do klienta. Ja jestem zadowolony. Wy też będziecie.
Awatar użytkownika
kanimir_75

Post autor: kanimir_75 »

Ich systemy parkingowe sa naprawdę godne polecenia. Wbudowany czytnik kodu kreskowego oraz kart zbliżeniowych. Bardzo intuicyjna obsługa. I bezawaryjność, może nawet długowieczność.
Awatar użytkownika
Abel

Post autor: Abel »

kupowałem od nich napędy do bram skrzydłowych ale także do bramy garażowej. Bo z pierwszego napędu byłem bardzo ale to bardzo zadowolony, więc wróciłem do nich. Warto.
łiksa

Post autor: łiksa »

Bogusz77 pisze: ↑20 cze 2020, 2:35 Jeżeli chodzi o automatykę do bram garażowych, skrzydłowych czy przesuwnych, to serdecznie polecam produkty firmy beninca.pl, bo są naprawdę najwyższej możliwej jakości.
Ja też dołączam do naprawdę zadowolonych klientów firmy Beninca. Mamy od nich zarówno automatykę do bramy garażowej, jak i bramy wjazdowej - przesuwnej. Ich automatyka do bram jest na najwyższym poziomie.
Awatar użytkownika
Łagoda83

Post autor: Łagoda83 »

Ważne jest aby napędy do bram przesuwnych były naprawdę dobrej jakości. Taką jakość gwarantuje firma Beninca. Bramy są bezawaryjne, szybko się otwierają, są bezpieczne i długotrwałe.
Awatar użytkownika
adam_83

Post autor: adam_83 »

Na nowy parking do naszej wspólnoty mieszkaniowej kupiłem systemy parkingowe z firmy Beninca. świetnie się sprawdzają. Nie miałem żadnych skarg na ten system, wręcz przeciwnie - wszyscy są zadowoleni.
Awatar użytkownika
Odo1995

Post autor: Odo1995 »

Jeśli macie problem z kontrolą ruchu w Waszej firmie, to polecam takie rozwiązanie jak semafor led z firmy Beninca. Bardzo fajne, proste i bezawaryjne rozwiązanie. U mnie na hali bardzo dobrze się sprawdza.
Awatar użytkownika
kryspin-99

Post autor: kryspin-99 »

Naprawdę fajne, szybkie, bezawaryjne napędy do bram garażowych. Naprawdę będziecie bardzo zadowoleni jeśli zdecydujecie się na napęd z tej firmy.
Awatar użytkownika
Adam-98

Post autor: Adam-98 »

Mogę polecić domofony i videodomofony z firmy Beninca. Zarówno przewodowe jak i te bezprzewodowe działają bardzo sprawnie. Komunikacja przez nie jest bez żadnych zakłóceń.
Awatar użytkownika
Aleksy

Post autor: Aleksy »

Jeśli chcecie fajne, bezawaryjne szlabany na Wasz parking to polecam firmę Beninca. Szybka realizacja, sprawdzona jakość, sprawdzona, rzetelna firma. Na pewno będziecie zadowoleni z zakupów u nich.
Awatar użytkownika
tadeusz74

Post autor: tadeusz74 »

Najszybsze napędy do bram naprawdę jest różnica. Nie trzeba już z niecierpliwością wyczekiwać aż brama się otworzy. Przydatne zwłaszcza jeśli mieszka się przy dość ruchliwej ulicy. Polecam serdecznie.
Awatar użytkownika
Bazyli-97

Post autor: Bazyli-97 »

Jeśli chodzi o systemy parkingowe to te od firmy Beninca są naprawdę świetne. Bardzo intuicyjne w obsłudze, z czytnikiem kodów i kart płatniczych. Wyświetlacz dostępny w 4 różnych językach.
Awatar użytkownika
Olgierd-60

Post autor: Olgierd-60 »

Warto zainwestować w napędy do bram przesuwnych z tej firmy. Zdecydowanie warto w coś takiego zainwestować. Ta firma ma długą tradycję na rynku, jej produkty sa naprawdę wartościowe. Polecam.
Awatar użytkownika
Lew1971

Post autor: Lew1971 »

Ja polecam słupki parkingowe. Naprawdę bardzo wygodne, pewne i bezawaryjne rozwiązanie. Miejsce parkingowe już zawsze będzie na Was czekać. Dodatkowo: bardzo łatwe w montażu.
Awatar użytkownika
Albert-71

Post autor: Albert-71 »

Jeśli chcecie mieć wygodę przy wjeździe do domu to polecam napędy do bram z firmy Beninca. Znajdziecie tu napędy i do bram skrzydłowych i przesuwnych, a nawet do garażowych.
Awatar użytkownika
Amadeusz76

Post autor: Amadeusz76 »

Polecam firmę Beninca, to tradycja na rynku i ogromna wiedza. Wszystkie napędy czy szlabany z tej firmy odznaczają się wysoką jakością i solidnością. Mam, używam i sobie bardzo chwalę produkty tej firmy.
Awatar użytkownika
Idzi85

Post autor: Idzi85 »

Zawsze mi się marzyła automatyczna brama do garażu, wybraliśmy napędy do bram garażowych z firmy Beninca i to był naprawdę dobry wybór. Bezawaryjność i bezproblemowość. Super.

symbole harcerskie i ich znaczenie
Awatar użytkownika
Selena

Post autor: Selena »

Fajne są ich systemy parkingowe. Bardzo ułatwiają zarządzanie parkingiem. Obsługują karty płatnicze, mają zbliżeniowy czytnik, wyświetlacz obsługuje cztery języki. Super sprawa.
Awatar użytkownika
anastazy_89

Post autor: anastazy_89 »

Ja polecam szlabany z tej firmy, u nas w zakładzie bardzo dobrze się sprawdzają. W końcu mamy pełną kontrolę nad tym kto wjeżdża na nasz teren. Polecam tę firmę.
Awatar użytkownika
kamil_67

Post autor: kamil_67 »

Dla mnie słupki parkingowe tej firmy to świetne rozwiązanie. Bardzo łatwe w montażu, a chronią miejsca parkingowe pod blokiem czy w firmie. Wiesz, że jeśli opłaciłeś miejsce to zawsze będzie wolne.
Awatar użytkownika
jowita-83

Post autor: jowita-83 »

Polecam domofony wifi z firmy Beninca. Bardzo dobrze się sprawdzają. Dobrze się przez nie komunikuje. Nie ma żadnych zakłóceń ani problemów. Mam takie w firmie i w domu i jestem zadowolona.
Awatar użytkownika
Eugeniusz75

Post autor: Eugeniusz75 »

Jeśli chodzi o szlabany to firma Beninca ma je naprawdę fajne. Bezawaryjne, kompaktowe, łatwe w obsłudze. Jestem z nich naprawdę zadowolony. Serdecznie polecam zakupy w firmie Beninca.
Awatar użytkownika
wszebor

Post autor: wszebor »

Bardzo będę chwalił zawsze i wszędzie napędy do bram skrzydłowych z tej firmy. Działają płynnie, bezproblemowo, szybko. Nie miałem z nimi żadnych problemów odkąd ich używam.
Awatar użytkownika
abelard_67

Post autor: abelard_67 »

Zgadzam się z opiniami, że Beninca to najmocniejsza automatyka do bram. Brama, którą zamontowałem z ich automatyką w zeszłym roku działa bez zarzutu, płynnie, szybko, niezależnie od warunków atmosferycznych. Polecam.
Awatar użytkownika
robert

Post autor: robert »

Szukałem opinii na temat napędów do bram automatycznych, zarówno przesuwnych, jak i skrzydłowych, bo początkowo nie wiedziałem na jaką się zdecyduję. Wiele osób polecało Benince. Zdecydowałem, że moim zakupem będzie napęd do bramy skrzydłowej i był to dobry wybór.
Awatar użytkownika
Ulryka-80

Post autor: Ulryka-80 »

Jeśli interesuje Was profesjonalna automatyka do bram to zdecydowanie wybierzcie firmę Beninca. To sprawdzona i rzetelna firma. I doskonale znają się na automatyce. Naprawdę solidna jakość.
Awatar użytkownika
Hilary-65

Post autor: Hilary-65 »

Świetnej jakości szlabany. Pracują bezawaryjnie nawet pod dużym obciążeniem, łatwe w montażu. Bez problemu mogą być lewo lub prawoskrzydłowe. Mają zabezpieczanie przed zgnieceniem. Zdecydowanie polecam firmę Beninca.
Awatar użytkownika
Adrian1970

Post autor: Adrian1970 »

Firma Beninca ma naprawdę świetne napędy do bram skrzydłowych. Jestem zadowolony z ich działania. Są praktycznie bezawaryjne, działają bardzo płynnie, dość szybko. Są wygodne. Zdecydowanie to był dobry zakup.
Awatar użytkownika
Leszek

Post autor: Leszek »

Ja sobie bardzo chwalę napędy do bram garażowych z tej firmy. Mają wszystko czego potrzebowałem. Oświetlenie halogenowe, wygodnego pilota, otwierają się szybko i sprawnie. Fajnie że dałem się namówić na tego typu bramę.
Awatar użytkownika
świętosława

Post autor: świętosława »

Polecam domofony WiFi z tej firmy. Bardzo dobrze działają. Można je połączyć ze smartfonem. Łączy się z domową siecią wifi. Naprawdę fajne urządzenie. Bardzo wygodne. Dobra jakość i rozsądna cena.
Awatar użytkownika
Felicyta-80

Post autor: Felicyta-80 »

Bardzo polecam napędy do bram przesuwnych z tej firmy. Firma Beninca naprawdę wie co robi i mają długa tradycję na rynku. Świetne produkty w dobrych cenach. Jestem zadowolona z bramy którą mam dzięki nim.
Awatar użytkownika
Zuzanna68

Post autor: Zuzanna68 »

Fajne, proste w montażu i bardzo wygodne w użytkowaniu szlabany. Jestem zadowolona. W końcu na nasz firmowy parking wjeżdżają tylko osoby upoważnione. Świetna sprawa. Polecam tę firmę.
Awatar użytkownika
leon

Post autor: leon »

Polecam napędy do bram turbo. Bardzo fajnie, szybko się otwierają, płynnie i bezawaryjnie działają. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam firmę Beninca i wszystkie ich produkty. Będziecie zadowoleni.
Awatar użytkownika
Wirgiliusz79

Post autor: Wirgiliusz79 »

A ja chwalę sobie systemy parkingowe oferowane przez firmę Beninca. Spokojnie każdy sobie poradzi z ich obsługą. Mają wbudowany czytnik kart. Obsługują kilka języków. Są naprawdę świetne.
Awatar użytkownika
Igor-99

Post autor: Igor-99 »

Długo zastanawiałem się czy zamontować napęd do bramy garażowej. Z jednej strony to ogromna wygoda, z drugiej bałem się że nie będzie to działać dość płynnie i bezawaryjnie. Ale napędy z firmy Beninca są naprawdę świetne. Cieszę się że się na nie zdecydowałem.
Awatar użytkownika
Kacper-67

Post autor: Kacper-67 »

Jeśli macie parking i szukacie czegoś takiego jak systemy parkingowe, to firma Beninca naprawdę zna się na rzeczy. Widać że mają ogromne doświadczenie. Ja jestem zadowolony z ich produktów.
Awatar użytkownika
Jolanta1999

Post autor: Jolanta1999 »

Namówiłam męża żebyśmy zainwestowali w wygodę i zaznajomili się z tematem napędy do bram garażowych - firma Beninca miała najlepsze napędy. Dlatego postawiliśmy właśnie na nich.
Awatar użytkownika
Sulibor1969

Post autor: Sulibor1969 »

Chwalę sobie ich domofony. Mam takie w domu i w firmie. Postawiłem na domofony wifi - bez kabli, bez problemów, bez zakłóceń. Zdecydowanie dobra jakość. Bardzo polecam firmę Beninca.
Awatar użytkownika
rajmund-65

Post autor: rajmund-65 »

Napędy do bram turbo - to najszybsze napędy na rynku, otwierają bramę bardzo płynnie i naprawdę błyskawicznie. Jestem zachwycony taką możliwością. Polecam firmę i jej napędy.
Awatar użytkownika
Konstantyn87

Post autor: Konstantyn87 »

Mnie zainteresowały napędy do bram przesuwnych. Polecone mi te firmy Beninca i po zapoznaniu się ze specyfikacją, zdecydowałem się. I to był dobry wybór. Napęd działa naprawdę dobrze od dłuższego czasu.
Awatar użytkownika
Daniel-99

Post autor: Daniel-99 »

Bardzo polecam tę firmę w temacie automatyka do bram. Super jakość napędów, bezawaryjność i długowieczność. Jestem bardzo zadowolony, a mam od nich napęd do bramy wjazdowej i do bramy garażowej.
Awatar użytkownika
Narcyza-62

Post autor: Narcyza-62 »

Ja jestem zadowolona z produktów tej firmy. Ostatnio zamontowaliśmy od nic domofony w firmie. Mam już takie w domu i wiem że działają bez zarzutu. To świetna firma godna polecenia.
Awatar użytkownika
Lucyna-88

Post autor: Lucyna-88 »

Ja sobie chwalę systemy parkingowe z firmy Beninca. Bardzo intuicyjne w obsłudze. Właściwie są bezobsługowe. Super się sprawdzają na naszym parkingu. Jestem naprawdę zadowolona z tego jak to wygląda. Dobrze wybrałam.
Awatar użytkownika
Radzimir-80

Post autor: Radzimir-80 »

Świetna automatyka do bram, mają chyba najszybsze napędy - turbo. Na pewno mają najlepsze napędy do bram czy to przesuwnych czy skrzydłowych. Mam, używam od dawna i bardzo sobie chwalę.
Awatar użytkownika
Zefiryn-87

Post autor: Zefiryn-87 »

Fajne są też słupki parkingowe od nich. Bardzo proste w montażu i obsłudze, a zapewniają bezpieczeństwo miejsc parkingowych. Super rozwiązanie dla każdego, czy chodzi o parking pod blokiem czy pod firmą.
Awatar użytkownika
Amadeusz76

Post autor: Amadeusz76 »

w temacie automatyka do bram garażowych nie mają sobie równych. Mam takie napędy do garażowej bramy i w pracy i w domu. Gdybym jeszcze raz miał wybierać, na pewno postawiłbym na nich. Szczerze polecam firmę Beninca.
Awatar użytkownika
Krzysztof1975

Post autor: Krzysztof1975 »

Zdecydowanie warto zaufać firmie Beninca. To najsolidniejsza automatyka do bram na rynku. Profesjonalnie, bezawaryjnie i sprawnie. Jestem bardzo zadowolony z tego jak działają napędy do bram z tej firmy.

leki przeciwalergiczne na kaszel
Awatar użytkownika
Bianka

Post autor: Bianka »

My zainwestowaliśmy w systemy parkingowe z tej firmy. To była świetna inwestycja. Super funkcjonalne rozwiązanie, bardzo sprawne, solidne działanie. Jestem naprawdę zadowolona.
Awatar użytkownika
Hortensja-89

Post autor: Hortensja-89 »

Kupiłam całkiem niedawno videodomofon jednorodzinny - bardzo łatwo podłączyć go do domowej sieci wifi, można zaprogramować różne kody dostępu, w ciemności kamera jest doświetlana przez podczerwień. Super sprawa.
Awatar użytkownika
protazy

Post autor: protazy »

Naprawdę świetny wybór jeśli chodzi o napędy do bram skrzydłowych. Można wybrać odpowiedni dla siebie i swoich potrzeb. Solidne i trwałe. Praktycznie bezawaryjne. Serdecznie polecam.

wkdr
Awatar użytkownika
marin_96

Post autor: marin_96 »

Polecam frimę Beninca, to świetnej jakości automatyka do bram. W stu procentach mam zaufanie do tej firmy, wszystko co o nich mówią dobrego, sprawdza się w praktyce.
Awatar użytkownika
Jan-79

Post autor: Jan-79 »

Jeśli chcecie kupić fajne, bezawaryjne szlabany, które mają system zapobiegający zgnieceniu samochodu to polecam firmę Beninca. Wysoka jakość, tradycja na rynku, firma godna zaufania.
Awatar użytkownika
jasuf_83

Post autor: jasuf_83 »

A może chcielibyście mieć dobrej jakości, intuicyjne systemy parkingowe? Jeśli zależy Wam na jakości to szczerze polecam firmę Beninca. Systemy jakie oferują są proste w obsłudze, bezawaryjne i działają bardzo płynnie.
Awatar użytkownika
szarlin

Post autor: szarlin »

A ja kupiłam domofony z tej firmy i także jestem zadowolonym klientem. Kontakt z klientem - wzorowy, można poprosić o radę, można zwrócić się z wątpliwościami. To firma, którą po prostu lubię.
Awatar użytkownika
Makary_71

Post autor: Makary_71 »

Szlabany zakupione z tej firmy są dokładnie takie jakich oczekiwałem. Mają zabezpieczenie przed zgnieceniem pojazdu. Działają płynnie i bezawaryjnie. A właśnie to jest najważniejsze. Polecam firmę Beninca.
Awatar użytkownika
barnim1972

Post autor: barnim1972 »

Ostatnio zamówiliśmy słupki parkingowe z firmy Beninca. Sprawdziły się doskonale. Bardzo łatwe w montażu, intuicyjne w obsłudze i bardzo fajnie chronią miejsca parkingowe przed niepowołanymi gośćmi.
Awatar użytkownika
Rejna-82

Post autor: Rejna-82 »

Gdybyście potrzebowali kupić najlepszą na świecie automatykę do bram: napędy do bram garażowych, wjazdowych itp. To postawcie na firmę Beninca. Świetna, sprawdzona i rzetelna. Polecam.
Awatar użytkownika
Wiktor

Post autor: Wiktor »

Bardzo polecam tę firmę. Bez względu na to czy potrzebujecie kupić videofony, domofony, napędy do bram czy systemy parkingowe - wszystko jest dobrej jakości, działa bezawaryjnie i bezproblemowo.
Awatar użytkownika
eryk_80

Post autor: eryk_80 »

Dla mnie produkty firmy Beninca są wzorem tego jakiej jakości powinny być produkty na rynku. Gwarancja, bezawaryjność, płynność działania. Napędy do bram skrzydłowych po prostu robią robotę.
Awatar użytkownika
szymon86

Post autor: szymon86 »

Mamy systemy parkingowe z tej firmy. Wcześniej używaliśmy innych i teraz mam wrażenie że przesiedliśmy się z poloneza do bentleya. Są genialne. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo polecam firmę Beninca.
Awatar użytkownika
wit-95

Post autor: wit-95 »

Również podpisuję się pod pozytywnymi opiniami na temat tej firmy. Najpierw zamówiłem napędy do bram garażowych, potem także do bramy wjazdowej bo jakość tych pierwszych mnie przekonała. Warto.
Awatar użytkownika
marcel89

Post autor: marcel89 »

Gdybym miał podać firmę, której totalnie ufam, to na pewno byłaby to Beninca. Mają wiedzę, mają doświadczenie i wiedzą wszystko o swoich produktach. Można dopytać się o wszystko, nawet jeśli chodzi tak proste urządzenia jak szlabany - zawsze znajdą czas żeby rozwiać wątpliwości.
Awatar użytkownika
Jaromira_66

Post autor: Jaromira_66 »

Polecam domofony z firmy Beninca. Zarówno te tradycyjne, kablowe jak i te na WiFi. Działają bardzo fajnie, bez żadnych zakłóceń. To był dobry zakup i szczerze mogę polecić Wam produkty tej firmy.

głowice frezarskie
Awatar użytkownika
skałosz_69

Post autor: skałosz_69 »

Nie da się ukryć, że Beninca to jest naprawdę najlepszy producent siłowników do bram automatycznych. Korzystamy z ich sprzętu już kolejny rok, wszystko działa bez zarzutu.
Awatar użytkownika
Makryn

Post autor: Makryn »

Zainwestowaliśmy w firmie w systemy parkingowe oraz szlabany z firmy Beninca. Cieszę się, że postawiliśmy na tego producenta, bo wiem, że zainwestowaliśmy sprzęt, który posłuży nam przez lata.
Zola

Post autor: Zola »

Szukałam opinii na temat różnych producentów automatyki do bram garażowych i faktycznie, wiele osób polecało mi właśnie firmę Beninca, dlatego zdecydowaliśmy się im zaufać. Jesteśmy na tyle zadowoleni, że zamówiliśmy również domofon wifi, to naprawdę dobrej jakości sprzęt.
Awatar użytkownika
Edyta-67

Post autor: Edyta-67 »

Jak większość opinii tutaj, moja również jest pozytywna. Wiedziałam, że warto kupić automatykę tej firmy, nasza automatyczna brama garażowa działa szybko, płynnie. Bardzo wygodne rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Stoigniew1996

Post autor: Stoigniew1996 »

Ostatnio zainteresowały mnie napędy do bram garażowych, szukałem informacji, opinii, rzetelnej firmy która się tym zajmuje. Znalazłem Benincę i muszę powiedzieć że jestem naprawdę zadowolony. Świetna firma.
Awatar użytkownika
Tymora

Post autor: Tymora »

Gdybyście szukali takich produktów jak szlabany, systemy parkingowe i tym podobne rzeczy ułatwiające ochronę parkingów, to szczerze polecam tę firmę. Świetna jakość, dobre ceny.
Awatar użytkownika
Godzisław-74

Post autor: Godzisław-74 »

Ja również mogę polecić firmę beninca. Poznałem ją gdy potrzebne mi były napędy do bram skrzydłowych. Od tej pory jeśli chodzi o automatykę jestem wierny tej firmie. Jest po prostu najlepsza.
Awatar użytkownika
kwietosław_88

Post autor: kwietosław_88 »

Interesuje Was automatyka do bram? Odpowiedź jest tylko jedna: Beninca. Dobra, solidna firma z długą tradycją na rynku. Doskonałe napędy do bram i inne przydatne akcesoria.
Awatar użytkownika
Idosława-72

Post autor: Idosława-72 »

Napędy do bram garażowych - są różne, lepsze, gorsze i te z firmy Beninca, czyli najlepsze, najtrwalsze i bezawaryjne. Jeśli szukacie najlepszych - nie szukajcie dalej. To ta firma je ma.
Awatar użytkownika
Krystian-82

Post autor: Krystian-82 »

Trafiłem na tę firmę gdy potrzebne były mi szlabany na firmowy parking, Na tyle byłem zadowolony z jakości, że zamówiłem też inne rzeczy od nich. Było warto. Pozostaje wierny tej firmie.
Awatar użytkownika
sarina1992

Post autor: sarina1992 »

Automatyka do bram z firmy Beninca spełnia wszystkie moje oczekiwania. Zarówno jeśli chodzi o jakość, szybkość i trwałość. Ceny tez miło mnie zaskoczyły. Mogę polecić automatykę tej firmy.

katalog faac
Awatar użytkownika
Lilia1989

Post autor: Lilia1989 »

Ja także jestem zadowolonym użytkownikiem produktów firmy Beninca. Mam od nich domofony w domu i w biurze, mam napęd do bramy wjazdowej. Gdy znów będę czegoś takie potrzebować wybiorę firmę Beninca.
Awatar użytkownika
anita-63

Post autor: anita-63 »

Automatyczna brama wjazdowa to było moje marzenie. Przeglądaliśmy z mężem różne napędy do bram skrzydłowych, aż trafiliśmy na tę firmę, która od razu nas przekonała do siebie. Kupiliśmy i jesteśmy zadowoleni.
Awatar użytkownika
Bogumir1960

Post autor: Bogumir1960 »

Mieszkam przy dość ruchliwej ulicy, dlatego ważne było dla mnie żeby kupić napęd turbo do bramy wjazdowej. Chciałem żeby brama otwierała się szybko i płynnie. Takie napędy znalazłem w tej firmie. Są niezawodne.
Awatar użytkownika
daniel-85

Post autor: daniel-85 »

Szukałem długo świetnych systemów parkingowych, obsługujących kilka języków, intuicyjnych w obsłudze, mających skaner karty - znalazłam taki system parkingowy w firmie Beninca. Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania.

przejściówka usb hdmi
Awatar użytkownika
Leoncja_78

Post autor: Leoncja_78 »

W firmie Beninca znalazłam bardzo fajne rozwiązanie na parking pod biurem: słupki parkingowe. Wygodne w montażu, łatwe w obsłudze i świetnie chronią miejsca parkingowe pracowników. Polecam.

loap tent
Awatar użytkownika
cecyl_82

Post autor: cecyl_82 »

Ja juz wcześniej miałem do czynienia z tą firmą, bo kupiłem napęd do bramy. Teraz wybrałem domofony bo wiedziałem że na jakość produktów od nich mogę liczyć. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć: produkty warte zakupu.
Awatar użytkownika
Amalia92

Post autor: Amalia92 »

Polecam też szlabany z tej firmy. Mają wbudowany system zabezpieczający przed zgnieceniem pojazdu, są trwałe, bezawaryjne i warte swojej ceny. Szczerze: Beninca to świetna firma.
Awatar użytkownika
Krzysztof-65

Post autor: Krzysztof-65 »

Jeśli zależy Wam na naprawdę wysokiej jakości produktów związanych z automatyką do bram, to polecam Wam firmę Beninca. Zarówno napędy do bram przesuwnych jak i do bram garażowych spełnią Wasze oczekiwania.
Awatar użytkownika
Semira-75

Post autor: Semira-75 »

Mam w domu i w firmie napędy do bram skrzydłowych z Beninca. Najpierw były w firmie, sprawdzały się doskonale, więc i do domu zamówiłem własnie takie. Są rzeczywiście bardzo solidne,
Awatar użytkownika
Boleslaw

Post autor: Boleslaw »

Mi zależało na tym żeby brama otwierała sie bardzo płynnie i szybko. W firmie Beninca znalazłem napędy turbo do bram i właśnie na nie postawiłem. Rzeczywiście czas do otwarcia bramy jest niewielki, a wszystko działa płynnie.
Awatar użytkownika
gracja

Post autor: gracja »

Polecam rozwiązania parkingowe z tej firmy: systemy parkingowe, szlabany, słupki parkingowe. Te produkty to gwarancja bezawaryjności i solidności. Jestem bardzo zadowolony że znalazłem tę firmę.
Awatar użytkownika
daniela_68

Post autor: daniela_68 »

Jeśli szukacie naprawdę sprawdzonych napędów do bram to zdecydowanie polecam te z tej firmy. Napędy do bram garażowych czy wjazdowych - solidność, trwałość, płynne działanie. Jestem wielkim fanem tej firmy.
Awatar użytkownika
kajusz1971

Post autor: kajusz1971 »

Jeśli interesuje Was najlepsza na rynku automatyka do bram, to sprawdźcie ofertę firmy Beninca. Płynne działanie, szybkie napędy, bezawaryjność. Wszystko czego potrzeba żeby być zadowolonym z bramy.
Awatar użytkownika
Joanna1982

Post autor: Joanna1982 »

Jeśli są Wam potrzebna słupki parkingowe, szlabany lub inne rozwiązania związane z systemem kontroli dostępu, to szczerze polecam firmę Beninca. Mają tradycję na rynku, mają jakość. Firma godna polecenia.

producent obrabiarek
Awatar użytkownika
zdzislaw96

Post autor: zdzislaw96 »

Automatyka do bram to temat rzeka, są różne bramy, różne możliwości. Ale dla mnie jest jedna odpowiedź: firma Beninca. Mają świetne napędy i akcesoria. Jestem naprawdę zadowolony że postawiłem właśnie na nich.
Awatar użytkownika
dorian1961

Post autor: dorian1961 »

Jeśli chcecie kupić różnego rodzaju produkty związane z kontrolą dostępu: szlabany, słupki parkingowe, systemy na parking i tym podobne, to możecie w ciemno sięgnąć po produkty tej firmy. Świetna jakość i gwarancja że wszystko będzie działać tak jak należy.
Awatar użytkownika
Ambroży1989

Post autor: Ambroży1989 »

Kiedy szukałem czegoś takiego jak napęd do bramy skrzydłowej, to w oko wpadła mi oferta tej firmy. Opinie mają naprawdę dobre, więc postawiłem na nich i to była dobra decyzja. Naprawdę świetne produkty tego typu.
Awatar użytkownika
Iwon70

Post autor: Iwon70 »

W temacie automatyka do bram są naprawdę najlepsi. Długa historia na rynku mówi sama za siebie. Ta firma od razu zdobyła moje zaufanie i nigdy nie żałowałem że tak się stało. Dobra jakość, dobre ceny.
Awatar użytkownika
Kornel

Post autor: Kornel »

Jeśli potrzebujecie kupić akcesoria do bram, na przykład napędy do bram skrzydłowych lub przesuwnych, to produkty tej firmy na pewno spełnią Wasze oczekiwania. Nawet te najbardziej wyśrubowane.
Awatar użytkownika
Gaj

Post autor: Gaj »

Kupowałem u nich szlabany i słupki parkingowe - ze wszystkiego jestem naprawdę zadowolony. To był dobry wybór, bo jakość tych produktów odpowiada mi w stu procentach. Polecam współpracę.

szlabany cena
Awatar użytkownika
Jonasz_99

Post autor: Jonasz_99 »

To dobra firma, automatyka do bram nie ma przed nimi tajemnic. Widać to w jakości produktów. Firma ma długą tradycję na rynku, ogromne doświadczenie i widzę pozwalającą tworzyć wysokiej klasy automatykę.
Awatar użytkownika
Myslimir1960

Post autor: Myslimir1960 »

Prowadzę sporej wielkości parking, kiedy chciałem zainstalować system parkingowy, od razu zdecydowałem się na firmę Beninca. Wiedziałem że w ich jakość i bezawaryjność mogę wierzyć, mogę im ufać.
Awatar użytkownika
herakliusz-96

Post autor: herakliusz-96 »

Zdecydowałem się na zakup produktów tej firmy bo skusiły mnie dobre opinie o nich. I powiem szczerze: w ogóle nie były przesadzone. Zarówno szlabany jak i napędy do bram są świetne. Bardzo trwałe. Mogę ich polecić.
Awatar użytkownika
Lucjan-67

Post autor: Lucjan-67 »

Dla mnie to wybór numer jeden jeśli chodzi o napędy do bram garażowych, wjazdowych i ogólnie jeśli chodzi o automatykę do bram. Nigdy się nie zawiodłem na nich. A mam ich napędy i w domu i w firmie. Polecam.
Awatar użytkownika
Aurelian77

Post autor: Aurelian77 »

Z racji tego, że prowadzę parking firma bennica jest mi dobrze znana. Mam od niej szlabany i system parkingowy. Z obu produktów jestem naprawdę zadowolony. To jakość, która nie zawodzi. Polecam serdecznie.

angielski konwersacje online za darmo
Awatar użytkownika
wisław89

Post autor: wisław89 »

Długo szukałem rozwiązań na parking pod firmą. Nie wiedziałem na co się zdecydować. W końcu trafiłem na słupki parkingowe tej firmy i to był strzał w dziesiątkę. Łatwe w montażu i obsłudze. Świetne.
Awatar użytkownika
Otto1988

Post autor: Otto1988 »

Buduję właśnie dom i bardzo chciałem mieć automatyczną bramę wjazdową i garażową, najlepsze opinie miały napędy do bram firmy Beninca i właśnie na nie się zdecydowałem. Są naprawdę doskonałe. Polecam.
Awatar użytkownika
cecyl

Post autor: cecyl »

Mają naprawdę super turbo napędy do bram, dzięki temu bramy otwierają się płynnie i szybko. Nie trzeba długo czekać na ulicy aż brama się otworzy. Szczerze polecam, jeśli zależy Wam na dobrej jakości.
Awatar użytkownika
Łazarz1994

Post autor: Łazarz1994 »

Niedawno kupiłem szlabany z tej firmy - idealnie sprawdzają się do zabezpieczenia ruchu na terenie przemysłowym. Cieszę się że postawiłem na tę firmę, bo produkt który otrzymałem satysfakcjonuje mnie bardzo.
Awatar użytkownika
Walerian

Post autor: Walerian »

Cieszę się, że mogłem poznać tę firmę. Mają dobrej jakości rozwiązania na parkingi mniejsze i większe. Szlabany które oferują mają zabezpieczenie przed przypadkowym zgnieceniem. Taka ochrona jest naprawdę potrzebna.

pase warszawa
Awatar użytkownika
Kamira_98

Post autor: Kamira_98 »

Nie wiedzieliśmy z mężem czy chcemy mieć bramę automatyczną do garażu. Niby fajnie, ale baliśmy się że gdy np. wysiądzie prąd nie wjedziemy lub nie wyjedziemy z garażu. Przekonały nas napędy do bram garażowych z tej firmy.
Awatar użytkownika
dal-88

Post autor: dal-88 »

Prowadzę kilka parkingów w mieście. Moi kliencie chwalą że wjazd i wyjazd z parkingu jest bardzo wygodny. To dzięki temu że mam systemy parkingowe z tej firmy. Bardzo intuicyjne w obsłudze, wygodne i fajne.
Awatar użytkownika
Bromir-65

Post autor: Bromir-65 »

Ostatnio kupiłem szlabany do mojej firmy. Dobra jakość, dobre zabezpieczenia przed zgnieceniem, dobra cena. Już wcześniej znałem ich produkty i wiedziałem na co mogę liczyć. Dlatego znów wybrałem tę firmę.
Awatar użytkownika
klemens

Post autor: klemens »

Mój ostatni zakup to domofony - chciałem mieć produkt najwyższej klasy, domofony zamontowane są w firmie więc to dla mnie ważne, żeby działały naprawdę sprawnie. Dlatego postawiłem na tę firmę. Znam ich i polecam.
Awatar użytkownika
Rajner1983

Post autor: Rajner1983 »

Napędy do bram przesuwnych tej firmy to świetna inwestycja. Zwróci się w wygodzie i bezpieczeństwie jakie poczujecie nie musząc wysiadać z auta żeby wjechać na posesję. Polecam serdecznie. To naprawdę dobra firma.
Awatar użytkownika
slawek

Post autor: slawek »

Firma Beninca to mistrz w temacie automatyka do bram. Mają spory wybór różnego typu napędów, mają ugruntowaną pozycję na rynku popartą wiedzą i doświadczeniem. Napędy do bram działają płynnie i są bezawaryjne. Ja bardzo sobie chwalę produkty tej firmy.
Awatar użytkownika
Luna68

Post autor: Luna68 »

Jeśli zależy Wam na dobrej jakości produktach związanych z kontrolą dostępu to polecam szlabany tej firmy. Myślę że to najlepsze tego typu artykuły na rynku. Mają zabezpieczenia przed zgnieceniem pojazdu. Są wygodne i łatwe w obsłudze. Szczerze polecam.
Awatar użytkownika
Maurycjusz-95

Post autor: Maurycjusz-95 »

Najpierw miałem napęd do bramy wjazdowej z tej firmy, byłem na tyle zadowolony z tego napędu, że napęd do bramy garażowej także zamówiłem z tej firmy. Polecam Wam te napędy, sa naprawdę solidne i bezawaryjne. A o to przecież chodzi, żeby czuć tę pewność.
Awatar użytkownika
Marian68

Post autor: Marian68 »

Zdecydowanie mogę polecić słupki parkingowe z tej firmy. Bardzo proste w montażu, wygodne i intuicyjne w użyciu, nadają się na parking pod firmą lub na osiedlu. Jestem naprawdę zadowolony i z jakości i z trwałości tych produktów. Dlatego polecam tę firmę.
Awatar użytkownika
Barnaba1986

Post autor: Barnaba1986 »

Firma Beninca ma w ofercie świetne napędy turbo do bram wjazdowych. Brama dzięki nim bardzo fajnie, szybko i płynnie się otwiera, to ważne gdy miesza się przy ruchliwej ulicy. Na pewno będziecie zadowoleni wybierając produkty tej firmy. Ja jestem bardzo.

indywidualne lekcje angielskiego warszawa
Awatar użytkownika
Kilian-75

Post autor: Kilian-75 »

Jeśli chodzi o domofony, a zwłaszcza domofony WIFI to zdecydowanie tylko firma Beninca! Bardzo płynnie działają, spokojnie można się przez nie dogadać. Można też zaprogramować bardzo wiele kodów dostępu, więc są wygodne i praktyczne. Szczerze polecam .
Awatar użytkownika
ariadna_98

Post autor: ariadna_98 »

Nie mogłam zdecydować się czy chcę mieć bramę automatyczną czy tradycyjną, jednak mąż przekonał mnie do automatycznej. Kupiliśmy napędy do bram skrzydłowych sygnowane logiem tej firmy. Okazały się doskonałe. Działają bardzo płynnie i niezawodnie. Polecam.
Awatar użytkownika
Halszka77

Post autor: Halszka77 »

Ja bardzo sobie chwalę systemy parkingowe z tej firmy. Mam je na dwóch parkingach i działają bardzo sprawnie. Klienci też chwalą, mówią że są bardzo intuicyjne w obsłudze i wygodne przy wjeździe i wyjeździe z parkingu. Warto zaufać tej firmie i wybrać ich produkty.
Awatar użytkownika
Florian79

Post autor: Florian79 »

Automatyka do bram to tylko ta firma, żadnej innej nie ufam tak jak tej. Mają długą tradycję na rynku, znają się doskonale na produkcji tego typu napędów, mają widzę i potrzebne doświadczenie. Mam od nich napędy do bramy wjazdowej i do garażowej i chwalę je sobie bardzo.
Awatar użytkownika
Idzi1970

Post autor: Idzi1970 »

Mają też fajne produkty z działu kontrola dostępu. Wiem, że dobrze wybrałam stawiając na tę firmę. Produkty są dobrej jakości, są trwałe i działają bezproblemowo nawet po kilku latach. Jestem bardzo zadowolona, z zakupów jakie zrobiłam jeśli chodzi o ich produkty.

lycra łódź
Awatar użytkownika
jeremiasz73

Post autor: jeremiasz73 »

Ostatnio musiałem kupić coś takiego jak semafor LED - wybrałem ten z tej firmy i jestem naprawdę zadowolony. Bardzo dobrze się sprawdza w miejscach gdzie trzeba wprowadzić ruch wahadłowy, na przykład na terenie firmy. Szczerze mogę polecić tę firmę każdemu.
Awatar użytkownika
cezar_91

Post autor: cezar_91 »

W temacie automatyka do bram nie mają sobie równych, to firma z ogromnym doświadczeniem, z długą tradycja na rynku. Jeśli chcecie kupić coś sprawdzonego i solidnego, postawcie na produkty właśnie od nich. Na pewno będziecie zadowoleni. Ja jestem bardzo.
Awatar użytkownika
Kamila

Post autor: Kamila »

Miałam otworzyć parking, ale byłam już całkiem zniechęcona. Koszty rosły a ja nie miałam nawet dobrego systemu parkingowego. Taki system parkingowy znalazłam w ofercie tej firmy, okazał się idealny i wróciła mi motywacja do działania. Bardzo polecam.
Awatar użytkownika
gerwazy

Post autor: gerwazy »

Wcześniej przy wjeździe do firmy mieliśmy zwykły ręczny szlaban. Pan pracujący na bramie musiał za każdym razem wyjść i go otworzyć. Teraz kupiliśmy szlabany automatyczne z tej firmy i jestem naprawdę zadowolony. Wygoda, bezpieczeństwo, komfort. To wszystko się liczy.
Awatar użytkownika
Ida69

Post autor: Ida69 »

Fajnie, że mają także domofony. Do wyboru - takie działające na WIFI i tradycyjne, przewodowe. Wcześniej już znałam produkty tej firmy, bo mieliśmy od nich napędy do bram, więc nie wahałam się i od razu wybrałam domofon od nich. Bardzo dobra jakość za dobrą cenę.
Awatar użytkownika
Lucjana1986

Post autor: Lucjana1986 »

Produkty tej firmy są po prostu świetnej jakości, ale mamy także możliwość dokupienia różnych rzeczy z działu akcesoria. Gdy na przykład, pilot od bramy gdzieś magicznie wyparuje. Mam od nich automatykę do bram, domofon, a mąż mówił że w pracy mają także szlabany. Polecam.
Awatar użytkownika
jaromiła_64

Post autor: jaromiła_64 »

Szczerze mówiąc, do czasu, aż zaczęliśmy się w ogóle interesować takim tematem jak brama automatyczna, nie wiedziałam, że warto zwracać uwagę na opinie na temat tego typu sprzętów. A wystarczyło, że poczytałam na jeden z grup, jakie ludzie mają problemy. Cieszę się, że my postawiliśmy na firmę Beninca, którą wiele osób polecało.
Awatar użytkownika
Gerwazy86

Post autor: Gerwazy86 »

Oczywiście, jasna sprawa, że polecam tę firmę. Nie mam powodu, dla którego miałoby być inaczej, a dodam, że moja opinia naprawdę nie jest wyssana z palca, bo jeśli chodzi o napędy do bramy garażowej, użytkuję już kilka lat, są bezawaryjne, lepiej wybrać nie mogłem.
Awatar użytkownika
alojza-95

Post autor: alojza-95 »

W naszym wypadku nie było innej opcji jak brama przesuwna, więc jeśli chodzi o napędy do bram przesuwnych, to z rekonesansu który zrobiliśmy wynikało, że nie znajdziemy lepszych niż te z firmy Beninca. Jesteśmy zadowoleni, pomimo ostatnich problemów pogodowych, śniegi, mrozu, wszystko działało bez zarzutu.
Awatar użytkownika
Witold75

Post autor: Witold75 »

Polecam produkty tej firmy, mają dobrą renomę nie bez powodu. Po pierwsze to firma z tradycjami, po drugie, naprawdę często się słyszy, że ich sprzęty są bezawaryjne i u nas to się sprawdza. Mamy siłowniki do bramy garażowej, ale też domofon, z naszej strony pełne zadowolenie.
Awatar użytkownika
Aida-97

Post autor: Aida-97 »

No ja nie wyłamię się, bo również nie mam się do czego przyczepić, również jestem zadowolona z tego, że postawiliśmy z mężem na napędy do bramy właśnie firmy Beninca. Jednak my użytkujemy dopiero rok ale faktycznie wszystko działa bez zarzutu, to ogromna wygoda.
Awatar użytkownika
Idzia60

Post autor: Idzia60 »

Jeśli planujecie w najbliższym czasie zakup bramy automatycznej, to naprawdę i z czystym sumieniem polecam zainteresować się sprzętem firmy Beninca. Ich automatyka do bram jest zdecydowanie najszybsza i bezawaryjna (w naszym przypadku na pewno). Moja opinia jest potwierdzona kilkoma przykładami, bo wszyscy w rodzinie mamy ich automatykę do bram, polecam.
Awatar użytkownika
Herbert1991

Post autor: Herbert1991 »

Zarówno brama wjazdowa na naszą posesję, jak i brama garażowa - obie działają na siłownikach firmy Beninca. Nie mam się do czego przyczepić. Firma godna polecenia, wszystko działa naprawdę bez zarzutu, niezależnie od warunków atmosferycznych, bardzo sobie chwalę wybór tej firmy. Właściwie zdecydowaliśmy się na nich po tym, jak trafiliśmy na ten wątek.
Awatar użytkownika
rafał1986

Post autor: rafał1986 »

Od jakiegoś już czasu zastanawiałem się nad wymianą bramy wjazdowej, wiadomo, że automatyczna zawsze jest lepszą, na pewno zdecydowanie wygodniejszą opcją. A kiedy już się zdecydowałem, to z kolei szukałem opinii na temat różnych firm, które zajmują się produkcją i sprzedażą takich produktów jak: automatyka do bram zdecydowana większość polecała mi Benincę.
Awatar użytkownika
machut-61

Post autor: machut-61 »

Jak najbardziej wybór automatyki do bram właśnie z firmy Beninca jest jak najbardziej dobrym wyborem. Zdecydowanie uważam, że zakup tych siłowników do bramy garażowej w naszym domu był naprawdę dobrą decyzją. W tym momencie wychodzenie z samochodu w czasie, kiedy pada deszcz nie jest już dla nas takim koszmarem ;) Polecam ich napędy do bram garażowych.
Awatar użytkownika
telimena-61

Post autor: telimena-61 »

Co mogę napisać, moja opinia, zresztą jak większość opinii powyżej jest jak najbardziej pozytywna. Uważam, że tutaj inwestuje się w naprawdę dobrą markę i firmę, która ma dobrą opinię i renomę na rynku. A wiadomo, że lepiej zapłacić za sprzęt, który będzie nam służył przez lata, a takie na pewno są napędy do bram skrzydłowych tej firmy, wart w nie zainwestować.
Awatar użytkownika
Mirela_67

Post autor: Mirela_67 »

Od początku budowy naszego domu wiedziałam, że pomimo tego, że będziemy mieszkać w domu jednorodzinnym, na ogrodzonej posesji, chcę mieć nie tyle klasyczny dzwonek, co domofon - ze względu na ogromną wygodę użytkowania takiego sprzętu. Zdecydowaliśmy, że będzie to sprzęt tej firmy i jesteśmy zadowoleni z tej decyzji, domofon działa bez zarzutu, polecam.
Awatar użytkownika
Ozeasz

Post autor: Ozeasz »

Szukałem ostatnio rozwiązania do swojej firmy, aby z jednej strony usprawnić ruch samochodów, których pojawia się u nas sporo, a z drugiej strony chciałem mieć na tym jakąś kontrolę. Więc wybrałem szlabany z tej firmy. Bardzo sprawnie, bezawaryjnie działają, szybko się otwierają i zamykają. Mają zabezpieczenia przez zgnieceniem pojazdu. Ogólnie polecam.
Awatar użytkownika
błażej-65

Post autor: błażej-65 »

Automatyka do bram zainteresowała mnie gdy postanowiliśmy, że zbudujemy swój dom, od razu pomyślałem, że chcę żeby był nowoczesny i funkcjonalny, tak więc brama wjazdowa i garażowa powinny być automatyczne. O napędach do bram z tej firmy słyszałem bardzo dużo pozytywnych opinii, dlatego też na nie się zdecydowałem. Jestem bardzo zadowolony z tej decyzji.
Awatar użytkownika
Fryderyka

Post autor: Fryderyka »

Jeśli szukacie naprawdę dobrych napędów do bram, to napędy do bram przesuwnych i skrzydłowych z tej firmy spełnią Wasze, nawet najbardziej wygórowane oczekiwania. Działają bardzo płynnie, są bezawaryjne i solidnie wykonane. Mam je zarówno w domu jak i w firmie i wybrałbym je po raz kolejny. Jestem z nich naprawdę w stu procentach zadowolony. Są świetne. Tak po prostu.
Awatar użytkownika
Ewald1974

Post autor: Ewald1974 »

Bardzo polecam ich systemy parkingowe - mam je na trzech parkingach i spisują się wręcz fenomenalnie. Są intuicyjne w obsłudze, mają automatyczny pobór opłat, obsługuje cztery języki, więc klienci zza granicy również spokojnie sobie poradzą z ich obsłużeniem. I działają bezawaryjnie przez długi czas. Jestem naprawdę zadowolony z tych systemów. Wybrałbym je jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Berenika_60

Post autor: Berenika_60 »

Długo się zastanawiałam nad tym czy chcę mieć bramę automatyczną do garażu. Mój mąż jednak namówił mnie na napęd do bramy garażowej i muszę przyznać: to ogromna wygoda. Czy pada deszcz, czy jest ogromny wiatr, nie muszę wysiadać z auta pod gołym niebem. Napęd działa bardzo sprawnie, bezawaryjnie i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Polecam tę firmę.
Awatar użytkownika
Więcesław73

Post autor: Więcesław73 »

Póki co szukam jeszcze opinii na temat tego typu produktów, bo budowa naszego ogrodzenia w tym bramy automatycznej i bramy garażowej jest zaplanowana dopiero na wiosnę, ale chciałem dowiedzieć się jakiej firmy napędy do bram automatycznych są najbardziej polecane przez użytkowników. No i faktycznie, Beninca wypada na tle innych najbardziej pozytywnie.
Awatar użytkownika
Filomena-96

Post autor: Filomena-96 »

Trzeba przyznać, że nie są to najtańsze produkty na rynku. Jednak w tym przypadku naprawdę - płaci się za jakość, zdecydowanie. I ja jestem zdania, że warto dopłacić za sprzęt najlepszej jakości, który posłuży nam przez wiele lat, my jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości i działania. To naprawdę bardzo dobre siłowniki do bram automatycznych. Polecam.
Awatar użytkownika
angela

Post autor: angela »

Do naszej bramy garażowej też założyliśmy niedawno taką automatykę. Okazało się, że są to właśnie napędy do bram garażowych z Firmy Beninca. Wszystko działa szybko i płynnie, jestem naprawdę zadowolona. Wiem, że kupując ten sprzęt, mam gwarancję niezawodności na lata i na tym mi naprawdę zależało. A cena moim zdaniem też była naprawdę do przyjęcia.
Awatar użytkownika
herman_78

Post autor: herman_78 »

Ktoś z oceniających już chyba wyżej coś wspomniał na ten temat, ale i ja podzielę się swoją opinią, bo w ich ofercie są nie tylko napędy do bram automatycznych przesuwnych czy skrzydłowych, a również szlabany czy domofony My zdecydowaliśmy się na taki sprzęt z tej firmy i również polecamy. Powiem Wam, że taki domofon to jest naprawdę wygodna opcja.
Awatar użytkownika
beatryksa

Post autor: beatryksa »

Wiadomo, że budowa domu kosztuje. I nie chodzi tylko o postawienie samej jak to się mówi "bryły" wszystkie dodatki też kosztują, urządzenie, a nawet załatwienie przeróżnych formalności. Dlatego zależy nam (mówię to w swoim imieniu, ale też w imieniu pewnie nas wszystkich), żeby sprzęt w który zainwestujemy służył nam długo. I takie są właśnie napędy do bram tej firmy.

plastyczny angielski
Awatar użytkownika
Laurencjusz-67

Post autor: Laurencjusz-67 »

O firmie Beninca słyszałem już od kilkoro osób, i naprawdę zawsze są to bardzo pozytywne opinie, więc jak planowałem zrobić bramę wjazdową automatyczną na naszą posesję, to zdecydowaliśmy się właśnie na te produkty. A dodatkowo, okazało się, że w ich ofercie są najszybsze na rynku napędy do bram - w wersji turbo, więc to naprawdę jest super sprawa.
Awatar użytkownika
Stoisław64

Post autor: Stoisław64 »

Powiem z własnego doświadczenia. Użytkujemy napędy z firmy Beninca już kolejny rok i naprawdę zupełnie nic złego się z nimi nie dzieje, mogę podzielić się samymi pozytywnymi przemyśleniami. Sporo znajomych narzeka na działanie bram automatycznych na przykład w trakcie zimy, przy gorszej pogodzie. U nas nic takiego nie ma miejsca. U nas piloty do bram też działają super.
Awatar użytkownika
berenika1960

Post autor: berenika1960 »

Długo zastanawialiśmy się wspólnie z mężem jakiej firmy automatykę do bram wybrać. Nie ukrywam, nie znamy się na tym, dlatego też szukaliśmy różnego rodzaju opinii i poleceń wśród znajomych oraz w internecie. No po tej analizie okazało się, że większość poleca sprzęty, a właściwie napędy do bram garażowych i wjazdowych z firmy o której tutaj rozmawiamy.
Awatar użytkownika
ładysława1973

Post autor: ładysława1973 »

Szczerze mówiąc, to tak naprawdę nie wiem już za bardzo, co mogłabym dodać do tych wszystkich pozytywnych opinii na temat produktów marki Beninca. Dlatego napiszę krótko: jeśli ktokolwiek z Państwa zastanawia się jeszcze (po przeczytaniu tych opinii) nad tym, czy wybrać napędy do bram automatycznych to powiem od siebie: tak, to jest najlepsza firma.
Awatar użytkownika
Florian-65

Post autor: Florian-65 »

Właśnie nie tak dawno mieliśmy montaż systemów automatycznych do naszej bramy. Ogromnie się z tego powodu cieszę, bo myślę, że szczególnie teraz, zimą, kiedy pogoda naprawdę potrafi nam płatać różnego rodzaju figle taka automatyka do bram jest naprawdę genialnym i ogromnie wygodnym rozwiązaniem. Jesteśmy naprawdę zadowoleni, zdecydowanie to był dobry wydatek.
Awatar użytkownika
Jasuf_68

Post autor: Jasuf_68 »

Jeśli szukacie najlepszej firmy, która ma w ofercie takie produkty jak automatyka do bram, to szczerze polecam Wam firmę Beninca, są naprawdę super. Mają ogromne doświadczenie na rynku, mają ogromną wiedzę. Szczerze nie ma lepszej firmy związanej z automatyką bramową. Mam od nich napędy w domu i w firmie i naprawdę ich serdecznie polecam. To świetna firma.
Awatar użytkownika
chrystian84

Post autor: chrystian84 »

Polecono nam produkty firmy Beninca https://beninca.pl więc nie szukaliśmy innego producenta automatyki do bram przesuwnych, tylko postawiliśmy właśnie na sprzęt od niech. Wydaje mi się, że lepszej decyzji podjąć nie mogliśmy wszystko działa sprawnie i bez jakichkolwiek zarzutów. Jeśli się zastanawiacie, to ja naprawdę polecam produkty tej firmy.:)
Awatar użytkownika
Sylwester_72

Post autor: Sylwester_72 »

Kiedy szukałem takich produktów jak napędy do bram garażowych i wjazdowych, to wszyscy od razu polecali mi tę firmę. Nie wiedziałem czemu aż tak wszyscy się zachwycają. Ale kupiłem te napędy i już wiem czemu wszyscy byli tacy zadowoleni. Napędy sa niezawodne, bardzo solidne i bezawaryjne. Jestem naprawdę zadowolony że trafiłem na tę firmę i ich napędy.
Awatar użytkownika
Maurycy1997

Post autor: Maurycy1997 »

Nas akurat interesowały napędy do bam garażowych, bo jeśli chodzi o bramę wjazdową, to od samego początku mieliśmy właśnie automatyczną. Okazało się, że siłowniki były firmy Beninca, dlatego w garażu również postawiliśmy na tę firmę. Zresztą, z tego co zdążyłem się zorientować, naprawdę sporo osób poleca Benince, nie tylko ze względu na jakość wykonania.
Awatar użytkownika
Wrocisława-68

Post autor: Wrocisława-68 »

Nie wiem tak naprawdę, czy jest jeszcze jakikolwiek sens tego, żebym pisała tutaj cokolwiek na temat firmy Beninca i ich produktów. Dlatego, że moja opinia, jak zresztą większość powyżej, a chyba nawet i wszystkie, jest naprawdę pozytywna. Firma godna polecenia, rzetelna, a ich produkty jakościowo naprawdę godne polecenia. Mamy od nich bramę i domofon.
Awatar użytkownika
Kinga98

Post autor: Kinga98 »

Dowiedziałam się na jednej z grup budowlano - urządzeniowych, kiedy wspólnie z mężem szukaliśmy polecanej automatyki do bram, że Beninca jest godna naszej uwagi nie tylko ze względu na to, że ich sprzęty są właściwie bezawaryjne. W ich ofercie jest też najszybsza automatyka do bram spośród wszystkich dostępnych na naszym rynku. Wielki plus za to, polecam
Awatar użytkownika
Joachim-88

Post autor: Joachim-88 »

Jeśli chodzi o napędy turbo do bram, to lepszych niż z tej firmy na milion procent nie znajdziecie. Brama dzięki tym napędom otwiera się bardzo szybko, sprawnie i bez żadnych problemów. Jeśli szukacie czegoś niezawodnego, to po prostu musicie postawić właśnie na bieninca. To najlepsza firma związana z automatyką do bram. Ja jestem wiernym, stałym klientem.
Awatar użytkownika
maurycjusz1984

Post autor: maurycjusz1984 »

No my zastanawialiśmy się przez jakiś czas nie tylko nad wyborem marki producenta automatyki do bram, ale też nie wiedzieliśmy, czy zdecydować się na bramę przesuwną, czy bramę skrzydłową. Braliśmy pod uwagę obie te możliwości i w końcu zdecydowaliśmy, że lepszą opcją będzie druga i kupiliśmy napędy do bram skrzydłowych. To był naprawdę bardzo dobry wybór.
Awatar użytkownika
huberta-86

Post autor: huberta-86 »

Jeśli chodzi o produkty firmy beninca, to ja akurat znam ich z różnych stron. Przede wszystkim, w naszej firmie mamy ich systemy parkingowe od kilku lat, sprawdzają się bardzo dobrze. Dlatego też, kiedy zdecydowaliśmy się z mężem na wymianę naszego ogrodzenia, w tym bramy wjazdowej, postawiliśmy na napędy automatyczne właśnie od nich, jak najbardziej polecam.
Awatar użytkownika
stela

Post autor: stela »

Ja również jestem bardzo zadowolonym klientem tej firmy. Ostatnio zakupiłam słupki parkingowe, żeby zabezpieczyć swoje miejsca parkingowe pod firmą. Słupki są bardzo solidne, działają bezawaryjnie i bardzo intuicyjnie. Bardzo łatwo było także je zamontować. Świetna firma, na produkty której można po prostu liczyć. Są genialne i w dobrych cenach. :)
Awatar użytkownika
Mojmir1989

Post autor: Mojmir1989 »

O, bardzo dobrze, że postanowiłem zajrzeć tutaj na forum, chociaż zupełnie przypadkowo trafiłem do tego wątku. Zastanawiałem się od jakiegoś czasu, jaką automatykę do bram wybrać, a po tylu pozytywnych opiniach stwierdzam, że jeśli brama automatyczna, to tylko z firmy Beninca. A z tego co dodatkowo zdążyłem się zorientować, ceny też mają przystępne.
Awatar użytkownika
Lesław1962

Post autor: Lesław1962 »

Witajcie. Jeśli chodzi o Benincę, to mamy od nich siłownik do bramy automatycznej i domofon bezprzewodowy. To co mogę powiedzieć, to fakt, że wybór tych sprzętów był strzałem w dziesiątkę. Użytkujemy już kolejny sezon i nie widzę żadnych powodów, dla których mógłbym na nie narzekać. Nasza brama automatyczna i domofon, działają bez jakichkolwiek problemów.
Awatar użytkownika
Seweryna

Post autor: Seweryna »

Tak to prawda, ta firma jest po prostu najlepsza. Mają bardzo dobrej jakości napędy do bram garażowych, wbudowane oświetlenie led i bezawaryjność w pakiecie. Ja jestem zachwycona, że zdecydowaliśmy się właśnie na tę firmę. Myślę że nie mogliśmy wybrać lepiej. Dobrze, że posłuchaliśmy opinii innych użytkowników i daliśmy się przekonać do zakupu tych napędów.
Awatar użytkownika
Andżelika1967

Post autor: Andżelika1967 »

Przede wszystkim polecam firmę nie tylko ze względu na dobrą jakość ich sprzętów. Sam kontakt z firmą jest naprawdę bardzo dobry, w razie jakichkolwiek problemów służą poradą i pomocą w doborze. Szybka realizacja zamówienia. A jeśli chodzi o sam sprzęt, to tak jak inni piszą, moje zdanie jest takie samo - są najlepsze. Mamy od nich szlabany i bramę.
Awatar użytkownika
Tomasz

Post autor: Tomasz »

Wprawdzie dopiero drugi miesiąc użytkujemy bramę garażową z firmy Beninca. Ale w tym momencie uważam, że firma oczywiście jest godna polecenia. Brama działa bez zarzutu, szybko i płynnie, a chyba o to właśnie chodzi, to jest jej funkcja ;) Porównałem oferty różnych firm i faktycznie napęd do bramy garażowej Beninca był polecane przez największą ilość osób.
Awatar użytkownika
lew-77

Post autor: lew-77 »

Ta firma jest super nie tylko jeśli chodzi o napędy do bram, także szlabany, słupki parkingowe czy domofony ma bardzo dobrej jakości. W zasadzie wszystko co związane z kontrola dostępu u mnie w firmie jest sygnowane nazwą tej firmy. Nie ma lepszych tego typu produktów. Zawsze Beninca to mój wybór numer jeden jeśli chodzi o automatykę i kontrolę dostępu.
Awatar użytkownika
Stojan

Post autor: Stojan »

Jeśli chodzi o automatykę do bram, to jest to firma, która pierwsza wpada na myśl, gdy ktoś potrzebuje takiej automatyki. Ja mam od nich napędy do bramy garażowej i do bramy wjazdowej. Nic lepszego nie mogłem wybrać. Napędy działają bardzo płynnie, solidnie i nic się w nich nie psuje. To super, że właśnie na nich trafiłem, kiedy szukałem takich produktów.
Awatar użytkownika
Hermana-86

Post autor: Hermana-86 »

Bardzo polecam napędy do bram przesuwnych z tej firmy, jestem tak zadowolony z nich, że szczerze mogę je wszystkim polecić. Działają bardzo szybko, brama otwiera się bardzo płynnie i nie musze długo czekać na ulicy zanim brama się otworzy. Dla mnie było to naprawdę bardzo ważne, bo mieszkam przy dość ruchliwej ulicy, więc chodziło o moje i mojej rodziny bezpieczeństwo.
Awatar użytkownika
jacenty94

Post autor: jacenty94 »

Mają mnóstwo ciekawych produktów, które sa naprawdę najwyższej jakości. Niezależnie czy potrzebujecie napędów do bram, czy interesują Was szlabany, śmiało możecie postawić właśnie na nich i ich produkty. Na pewno się nie zawiedziecie. Te produkty po prostu się docenia. Ich bezawaryjność, solidność wykonania, płynne działanie. Tę firmę się po prostu lubi.
Awatar użytkownika
Edwin93