Beninca.pl opinie

Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
Awatar użytkownika
Aaron-82

Beninca.pl opinie

Post autor: Aaron-82 »

Co możecie powiedzieć o firmie Beninca do automatyki do bramy? Polecacie? Mają dobre ceny i solidne produkty, ale zastanawiam się jeszcze, czy na pewno skorzystać. Ktoś ma doświadczenie na własnej skórze z nimi?
Awatar użytkownika
Borys66

Re: Beninca.pl opinie

Post autor: Borys66 »

Jeśli chodzi o napędy do bram, to Beninca zasłużenie jest liderem na rynku, mają świetne produkty. Ja mam ten napęd Be Turno i bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Budzisław

Post autor: Budzisław »

Mam bramę garażową i w niej napęd od beninca. Wszystko działa bez zarzutu, mogę ci z czystym sercem polecić.
Awatar użytkownika
antoni1985

Post autor: antoni1985 »

Napędy do bram garażowych Beninca ma BARDZO dobre, nie ma porównania do pozostałych firm. Solidne, na wiele lat. Polecam.
Awatar użytkownika
Baldwin-77

Post autor: Baldwin-77 »

No moim zdaniem, jeśli chcesz kupić coś, co nie będzie miało awarii co pół roku, to Beninca jest najlepszą opcją na rynku. Bardzo solidna firma.
Awatar użytkownika
Bronislaw1998

Post autor: Bronislaw1998 »

Beninca jest też producentem systemów parkingowych i akurat z nimi miałem do czynienia. Bardzo dobre produkty, sprawne i porządne.
Awatar użytkownika
Bogdan

Post autor: Bogdan »

Bardzo polecam napędy do bram od Beninca, są niezawodne. Mój działa już od lat i nic się z nim nie dzieje. Świetny sprzet.
Awatar użytkownika
Dargosław1985

Post autor: Dargosław1985 »

Niezawodność to jest dobre słowo na opisanie napędów od firmy Beninca. Są zupełnie bezawaryjne, bardzo polecam!
Awatar użytkownika
Bogusz77

Post autor: Bogusz77 »

Jeżeli chodzi o automatykę do bram garażowych, skrzydłowych czy przesuwnych, to serdecznie polecam produkty firmy beninca.pl, bo są naprawdę najwyższej możliwej jakości.
Awatar użytkownika
Bazyli_84

Post autor: Bazyli_84 »

Ja też mogę polecić beninca.pl. Ja akurat miałem do czynienia ze szlabanami tej firmy i uważam, że są naprawdę najlepsze na rynku.
Awatar użytkownika
edwin

Post autor: edwin »

U nas na osiedlu też są szlabany od beninca i działają sprawnie i szybko, nie mam nic do zarzucenia.
Awatar użytkownika
andrzej_84

Post autor: andrzej_84 »

Napędy do bram firma beninca.pl robi naprawdę porządne. Jak dla mnie najlepsza oferta na polskim rynku.
Awatar użytkownika
bodoslaw

Post autor: bodoslaw »

Mają też na stronie beninca.pl sporo akcesoriów - słupki parkingowe, siłowniki do okien. Moim zdaniem warto zajrzeć i skorzystać z ich produktów.
Awatar użytkownika
Apollo-84

Post autor: Apollo-84 »

Jak najbardziej warto skorzystać z produktów firmy beninca.pl, mają dobre napędy do bram i dobre blokady parkingowe. Najwyższa jakość w uczciwej cenie.
Awatar użytkownika
Benon

Post autor: Benon »

Ceny są dość wysokie, ale i jakość produktów Beninca jest bardzo dobra. Moim zdaniem jest to cena uzasadniona, bo za wyższym kosztem idzie większa trwałość.

stosowanie olejku rycynowego
Awatar użytkownika
agaton_92

Post autor: agaton_92 »

Ja polecam napędy od Beninca, mają najszerszą gamę rozwiązań do automatyki do bram w Polsce. Mają wszystko, co potrzebne do montażu napędów do bram, a do tego szlabany i wiele innych rzeczy. Super.
Awatar użytkownika
Annasz

Post autor: Annasz »

Dobrze i na lata - napędy od Beninca są naprawdę solidne i porządnie wykonane. Polecam zainteresować się ich ofertą.
Awatar użytkownika
Anioł_70

Post autor: Anioł_70 »

Według mnie napędy do bram od Beninca są naprawdę bezawaryjne i niezawodne. U mnie sprawdzają się świetnie, nic się nie psuje mimo upływu lat, więc mogę polecić.
Awatar użytkownika
Augustyn

Post autor: Augustyn »

Warto skorzystać z oferty napędów do bram beninca. Przy okazji kupisz też u nich domofon i pilot do bramy, więc wszystko w jednym miejscu, kompleksowo. Bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Amadeusz-88

Post autor: Amadeusz-88 »

Jak najbardziej doradziłbym skorzystać z produktów firmy Beninca. Działają szybko i płynnie, bez zacięć i awarii. No i ceny są w porządku jak za taką jakość.
Awatar użytkownika
Alan_85

Post autor: Alan_85 »

W Beninca mają dużą różnorodność modeli, więc można wszystko dopasować do własnych potrzeb. A do tego dobrać domofon i inne akcesoria do automatyki do bram. Polecam.
Awatar użytkownika
Alan_85

Post autor: Alan_85 »

Beninca to niezawodna firma. Polecam wszystkim!
Awatar użytkownika
Augustyn

Post autor: Augustyn »

Jak dla mnie najważniejsze, że ich produkty nigdy mnie nie zawiodły. Korzystałem zarówno z napędów do bram jak i szlabanów do mojej firmy.
Awatar użytkownika
Bronislaw1998

Post autor: Bronislaw1998 »

Firmę Beninca polecił mi znajomy i cieszę się, że skorzystałem z porady. Jestem naprawdę zadowolony.
Awatar użytkownika
Dzwonimierz-79

Post autor: Dzwonimierz-79 »

Mają najmocniejszą automatykę do bram! Teraz przy okazji koronawirusa istotne jest to, że prowadzą też sprzedaż internetową.
Awatar użytkownika
Brunon67

Post autor: Brunon67 »

Widziałem, że w mojej firmie korzystają z ich systemu parkingowego i postanowiłem spróbować ich produkty również u siebie. Na razie kupiłem bezprzewodowy domofon i już wiem, że to nie będzie mój ostatni zakup. Genialny!
Awatar użytkownika
Zwinisław-95

Post autor: Zwinisław-95 »

Też słyszałem, że domofony od nich świetnie się sprawdzają. Nawet, kiedy nie ma nas w domu mogę obserwować, czy ktoś nie kręci się przed moim domem.
Awatar użytkownika
budzisław97

Post autor: budzisław97 »

W kwestii automatyki do bram nie mają sobie równych. Fachowa obsługa, a przede wszystkim wysoka jakość proporcjonalna do ceny.
Awatar użytkownika
Apollo-84

Post autor: Apollo-84 »

Przerobiłam już kilka systemów automatyki do bram i strasznie denerwowało mnie, że przy braku zasilania nie mogłam otworzyć bramy. Nie znam się na technicznych parametrach, ale od kiedy zdecydowałam się na produkt firmy Beninca, nie muszę się już tym martwić.
Awatar użytkownika
Arkady1976

Post autor: Arkady1976 »

Też mam ich napęd Beninca Turbo i nie wiem, jak wcześniej mogłem korzystać z innych systemów. Jak dla mnie jedyny produkt godny uwagi w tej dziedzinie.
Awatar użytkownika
Ewald94

Post autor: Ewald94 »

Cała moja rodzina korzysta z ich produktów, dlatego przetestowaliśmy napędy do bram przesuwnych i skrzydłowych. Potwierdzam skuteczność i polecam.
Awatar użytkownika
hermes

Post autor: hermes »

Nie wiem, czy wiecie, ale to włoski produkt. Wyróżnia to ich wśród pozostałych producentów. Ich doradcy znajdą odpowiednie rozwiązanie w każdej, nawet beznadziejnej sytuacji.
Awatar użytkownika
bartłomiej87

Post autor: bartłomiej87 »

Skorzystałem z oferty napędu do bramy garażowej. Przekonało mnie to, że został wyposażony w dwa systemy bezpieczeństwa i pracuje wyjątkowo cicho. Może to banalne, ale mamy sypialnie blisko garażu i wracając z nocnej zmiany bałem się, że mogę obudzić domowników.
Awatar użytkownika
zbigniew-89

Post autor: zbigniew-89 »

Zrobiłem reaserch i okazuje się, że Beninca ma najlepszy stosunek jakości do ceny produktów. Ilość pozytywnych opinii przekonuje mnie do zakupu.
Awatar użytkownika
Arkady

Post autor: Arkady »

Wiele ich produktów wykorzystałem w swojej firmie i nie żałuję. Są nowoczesne, estetyczne i niezawodne. Nigdy nie miałem z nimi żadnego problemu
Awatar użytkownika
Bogumił-62

Post autor: Bogumił-62 »

Jako wieloletni klient tej firmy, mogę ją polecić z czystym sumieniem.
Awatar użytkownika
Bodosław_61

Post autor: Bodosław_61 »

W przypadku automatyki bram, to szczerze uważam, że nie mają sobie równych. Mają wszystko, czego potrzeba i zawsze podpowiedzą najlepsze rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Borys1998

Post autor: Borys1998 »

Szybka i bezproblemowa realizacja, ale najważniejsze, że mają rozsądne ceny w porównaniu do jakości.
Awatar użytkownika
Dargosław1985

Doceniam ich profesjonalizm. Doradzają najlepsze rozwiązania i wcale niekoniecznie te najdroższe. Dbają o Klienta.
Awatar użytkownika
sybilla

Post autor: sybilla »

Z moim brakiem szczęścia do elektroniki obawiałam się na początku, że mogą to być kolejne pieniądze wyrzucone w błoto. Na szczęście okazało się zupełnie inaczej : ) Jestem zadowolona z zakupu i polecam produkty firmy Beninca wszystkim.
Awatar użytkownika
beniamin88

Post autor: beniamin88 »

Też nie spodziewałem się, że to tak dobra firma. Pozytywne i miłe zaskoczenie.
Awatar użytkownika
Danko

Post autor: Danko »

Wszystko na plus – cena, jakość, funkcjonalność produktów i stosowanie nowoczesnych rozwiązań. Jak dla mnie zakup automatyki bram w Benince to strzał w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
Emil_79

Post autor: Emil_79 »

Rok temu założyłem napęd do bramy Beninca i działa bez zarzutu. Bardzo polecam!
Awatar użytkownika
Bogumił

Post autor: Bogumił »

Beninca to po prostu świetna jakość. Po przeprowadzce do nowego domu wiedziałem, że inna marka napędów nie wchodzi w gre :) Są szybkie, ciche i bezawaryjne.
Awatar użytkownika
Cyprian

Post autor: Cyprian »

Zgadzam się z poprzednikami. Napędy Beninca są najlepsze na rynku, bardzo solidne i dają radę w naszym trudnym klimacie.
Awatar użytkownika
Danko

Post autor: Danko »

Specjaliści z Beninca pomogli mi wybrać trwałą automatykę do bramy w firmie. Mimo intensywnego używania działa bardzo sprawnie.
Awatar użytkownika
hermes1973

Post autor: hermes1973 »

Z Żoną zdecydowaliśmy się na trochę droższy, ale pewniejszy napęd do bramy garażowej z Beninca. To była bardzo dobra decyzja, napęd od ponad 2 lat służy perfekcyjnie.
Awatar użytkownika
blanka

Post autor: blanka »

Polecam firmę Beninca nawet tym, którzy nie mają pojęcia o napędach do bram. Doradzili mi i wszystko wytłumaczyli - polecam!
Awatar użytkownika
edwin

Post autor: edwin »

W tamtym roku kupowaliśmy w Beninca napęd do bramy wjazdowej na teren osiedla. Wszystko działa perfekcyjnie, mimo że jest bardzo intensywnie użytkowany.
Awatar użytkownika
Farid_82

Post autor: Farid_82 »

Też właśnie zastanawiam się nad wyborem napędu z https://beninca.pl/. Znajomy korzysta z napędu tej marki już kilka lat i mówi, że jest perfekcyjny.
Awatar użytkownika
dorota

Post autor: dorota »

Potwierdzam, mamy od Beninca i napęd do bramy i do garażu i są idealne. Bardzo ciche i praktycznie się nie psują!
Awatar użytkownika
dacjusz76

Post autor: dacjusz76 »

Zdecydowałem się na automatykę garażową marki Beninca, mimo że były do wyboru też tańsze. No ale wszystko działa, a sąsiad już kilka razy utknął w garażu :D
Awatar użytkownika
Paulina

Post autor: Paulina »

Rewelacyjna współpraca z firmą Beninca! Świetni fachowcy, którzy potrafią dobrze doradzić.
Awatar użytkownika
Hubert

Post autor: Hubert »

Nawet się nie zastanawiaj nad innymi napędami, bo te od https://beninca.pl/ po prostu działają, co nie w każdym przypadku jest takie oczywiste. Ja już od trzech lat mam u siebie w domu i działa dobrze.
Awatar użytkownika
hiacynt

Post autor: hiacynt »

Zdecydowaliśmy, że na teren osiedla potrzebny jest solidny napęd, który nie będzie się psuł. Beninca to był strzał w dziesiątkę!
Awatar użytkownika
Dalgur-92

Post autor: Dalgur-92 »

Serdecznie polecam firmę Beninca – to świetne napędy i pomocni specjaliści.
Awatar użytkownika
franciszek

Post autor: franciszek »

Od kilku lat mam automatykę Beninca w drzwiach garażowych. Wszystko działa elegancko i ma świetne systemy zabezpieczeń przed zgnieceniem.
Awatar użytkownika
Edyta95

Post autor: Edyta95 »

Od lat zajmuję się montażem i serwisem napędów do bram. Beninca to zdecydowanie moja ulubiona marka, bo to produkty na którym można polegać.
Awatar użytkownika
gwalbert

Post autor: gwalbert »

Kupiliśmy szlaban z https://beninca.pl/ przed wjazd na parking wspólnoty mieszkaniowej. Mieszkańcy są bardzo zadowoleni, wszystko działa jak trzeba, a obsługa jest bardzo prosta.
Awatar użytkownika
kacper-76

Post autor: kacper-76 »

Powiem szczerze, że Beninca bije swoją konkurencję na głowę. Świetna jakość napędów i niezawodność przekonuje mnie.
Awatar użytkownika
Zefiryn79

Post autor: Zefiryn79 »

Już bardzo długo zajmuję się montażem automatyki do bram i garaży i Beninca ma zdecydowanie najlepszą ofertę.
Awatar użytkownika
świętibor-75

Post autor: świętibor-75 »

Korzystam z napędów Beninca i w domu i w firmie. Różne modele i wiadomo użytkowanie, ale obydwa są solidne i bezawaryjne.
Awatar użytkownika
teofil

Post autor: teofil »

Od lat współpracuję z https://beninca.pl/ i mogę ich polecić z czystym sumieniem. Niezawodni i profesjonalni.
Awatar użytkownika
giny6

Post autor: giny6 »

Warto także stawiać na nowoczesne technologie nie tylko ze względu na ich jakość ale przede wszystkim jako źródło ułatwienia w codzienności. Warto więc wybierać rzeczy jakościowe, dopasowane i dobre jakościowo. Wideodomofony od https://www.somfy.pl/produkty/bramy-i-a ... eodomofony to właśnie taka opcja. Polecam szczególnie osobom lubiącym nowinki technologiczne.
Awatar użytkownika
Zwinislaw1978

Post autor: Zwinislaw1978 »

Moim zdaniem ich bardzo istotną przewagą jest jakość. Wszystkie ich produkty są realizowane we Włoszech i to mnie przekonuje.
Awatar użytkownika
Dargosław1985

Jako wieloletni klient, śmiało mogę polecić ich systemy parkingowe. Przerobiłem już w swoim życiu wiele podobnych firm, ale Beninca wzbudza moje zaufanie, którego jeszcze nigdy nie zawiedli.
Awatar użytkownika
norman

Post autor: norman »

Jeżeli miałbym ocenić ich w kilku słowach, to najlepiej oddają ich słowa: fachowość, partnerstwo i niezawodność. Polecam
Awatar użytkownika
przemyslaw_72

Post autor: przemyslaw_72 »

Specjaliści z Beninca zaproponowali mi najlepsze rozwiązanie w zakresie automatyki do bram, a ich oferta była konkurencyjna cenowo, jak i w zakresie czasu dostawy.
Awatar użytkownika
Sławek90

Post autor: Sławek90 »

Powiem szczerze, że początkowo podchodziłem bardzo sceptycznie do ich oferty, bo nigdy wcześniej o nich nie słyszałem. Polecił mi ich kolega z pracy, który wcześniej zamówił u nich napęd do bramy garażowej i teraz sam będę ich polecał dalej.
Awatar użytkownika
Rudolf-91

Post autor: Rudolf-91 »

Dla mnie to też bardzo pozytywne zaskoczenie. Jeżeli tylko będę miał możliwość, chętnie skorzystam z ich oferty w szerszym zakresie.
Awatar użytkownika
metody1989

Post autor: metody1989 »

Zakupy w firmie Beninca spełniły całkowicie moje oczekiwania. Kupiłem napęd do bramy skrzydłowej na bardzo dobrych warunkach oraz uzyskałem profesjonalne porady.
Awatar użytkownika
Hektor-63

Post autor: Hektor-63 »

Beninca specjalizuje się w napędach do bram, ale to ich obsługa klienta oraz czas realizacji jest na prawdę na najwyższym poziomie. Cenię sobie firmy, które szanują mój czas i dają całkowitą gwarancję na swoje usługi.
Awatar użytkownika
cichoslaw-82

Post autor: cichoslaw-82 »

Bardzo solidna firma. Ich produkty są trwałe, wytrzymałe i cena jest adekwatna do jakości.
Awatar użytkownika
Hasan1967

Post autor: Hasan1967 »

Potwierdzam napędy do bram Beninca są niezawodne. Mają najszybszą automatykę do bram z modeli dostępnych na polskim rynku.
Awatar użytkownika
Nataniel_87

Post autor: Nataniel_87 »

Miałem do czynienia ze szlabanami tej firmy i potwierdzam wszystkie powyższe wypowiedzi. Świetna robota i gwarancja niezawodności.
Awatar użytkownika
zwinisław

Post autor: zwinisław »

W Beninca mają dużą różnorodność modeli, które można dopasować do własnych potrzeb.
Awatar użytkownika
Manfred1965

Post autor: Manfred1965 »

Pierwszy raz z ich produktami zetknąłem się w swojej firmie. W biurowcu, w którym pracuje korzystają z ich systemów parkingowych i sam postanowiłem spróbować ich u siebie. To był dobry wybór. Polecam.
Awatar użytkownika
Sergiusz-62

Post autor: Sergiusz-62 »

Jeżeli planujecie zakup w zakresie automatyki do bram to z całego serca polecam Benince.
Awatar użytkownika
Szczepan

Post autor: Szczepan »

To firma godna zaufania, która zatrudnia profesjonalistów. Polecam
Awatar użytkownika
marek

Post autor: marek »

Częstym problemem automatyki do bram jest brak pomocy przy ewentualnej awarii. Tutaj miałem tylko jedną taką sytuację, ale wszystko zostało załatwione w ramach gwaancji, w dodatku bardzo szybko. Można na nich liczyć.
Awatar użytkownika
Adnan-92

Post autor: Adnan-92 »

Realizując spore zamówienie, uzyskałam bardzo duży rabat oraz dodatkowe korzyści. Sami zaproponowali bonusy dla mnie, z czym praktycznie nigdy się nie spotkałem w tej branży. Następnym razem kupię u nich domofony i wiem, że się nie zawiodę. Po prostu wiem, że trafiłem na dobrą współpracę i chcę ją kontynuować.
Awatar użytkownika
Serafin

Post autor: Serafin »

Napęd Beninca turbo to był świetny wybór. Rewelacyjny produkt!
Awatar użytkownika
urban1979

Post autor: urban1979 »

Najlepsza oferta napędów do bram oraz akcesoriów na polskim rynku. Myślę, że nikt z Was się nie zawiedzie. Nawet jeśli macie duże oczekiwania.
Awatar użytkownika
Oktawiusz-63

Post autor: Oktawiusz-63 »

Cena ich produktów jest adekwatna do jakości. Jeżeli komuś na tym zależy to warto zainwestować.
Awatar użytkownika
leon-64

Post autor: leon-64 »

Napęd do bramy w Benince, to jeden z niewielu produktów przy remoncie domu, z których jestem zadowolony.
Awatar użytkownika
Łucjan71

Post autor: Łucjan71 »

W mojej branie garażowej jest napęd od beninca. Wszystko działa świetnie i mogę ci z czystym sercem polecić.

siłowniki do bram
Awatar użytkownika
Jagoda_97

Post autor: Jagoda_97 »

Napędny do bramy Beninca są niezawodne. W moim przypadku są bezawaryjne i działają bardzo sprawnie, polecam!
Awatar użytkownika
grażyna

Post autor: grażyna »

Na stronie beninca.pl można się również zapoznać z ich ofertą szlabanów. Miałam do czynienia ze szlabanami tej firmy i uważam, że są naprawdę najlepsze na rynku.

okna drutex forum
Awatar użytkownika
Albert_66

Post autor: Albert_66 »

Beninca ma dobre napędy do bram i dobre blokady parkingowe. To na prawdę najwyższa jakość w uczciwej cenie.

muki w podróży
Awatar użytkownika
Jowita

Post autor: Jowita »

W Benince mają na prawdę duży wybór rozwiązań do automatyki do bram jak na polskie warunki. U nich znajdziesz wszystko, co potrzebne do montażu napędów do bram, a do tego szlabany i wiele innych rzeczy. Mega firma!
Awatar użytkownika
albrecht

Post autor: albrecht »

Śmiało można powiedzieć, że można znaleźć u nich produkty najwyższej jakości. Do tej pory miałem różne doświadczenia z automatyką bram, ale od momentu jak trafiłem na beninca.pl nie muszę już szukać nigdzie indziej.
Awatar użytkownika
Arkadiusz_73

Post autor: Arkadiusz_73 »

Moim zdaniem warto skorzystać z oferty napędów do bram beninca. Jeżeli szukasz pełnego wyposażenia tj. domofon, czy pilot do bramy to możesz też kupić wszystko za jednym zamachem.
Awatar użytkownika
Roderyk

Post autor: Roderyk »

Beninca firma z gwarancją zadowolenia. Polecam wszystkim!
Awatar użytkownika
Przedpełk

Post autor: Przedpełk »

Znajomy polecił mi domofony z ich oferty. Wielkim plusem jest to, że nawet kiedy nie ma nas w domu mogę obserwować, czy ktoś nie kręci się przed moim domem.
Awatar użytkownika
Marietta_72

Post autor: Marietta_72 »

Moim wielkim zmartwieniem było to, że przy braku zasilania (co na moim osiedlu zdarza się ostatnio często) nie mogłam otworzyć bramy. Nie znam się na technicznych parametrach, ale od kiedy zdecydowałam się na produkt firmy Beninca, nie muszę się już tym martwić.
Awatar użytkownika
emilia

Post autor: emilia »

Ja również skorzystałam z ich oferty napędu do bramy garażowej. Bardzo ważne jest to, że został wyposażony w dwa systemy bezpieczeństwa i pracuje wyjątkowo cicho.
Awatar użytkownika
Ferdynand

Post autor: Ferdynand »

Ostatnio z powodu dużej ilości wolnego czasu, miałem okazję posprawdzać różnych producentów automatyki do bram. Okazuje się, że Beninca ma najlepszy stosunek jakości do ceny i same pozytywne komentarze.
Awatar użytkownika
rodzisława1993

Post autor: rodzisława1993 »

Szybka realizacja, rozsądne ceny w odniesieniu do jakości, super doradztwo.
Awatar użytkownika
hermes1973

Post autor: hermes1973 »

Wszystko przemawia na korzyść Beninc'i nad innymi producentami automatyki – cena, jakość, funkcjonalność produktów i stosowanie nowoczesnych rozwiązań. Jak dla mnie zakup automatyki bram w Benince to strzał w dziesiątkę.
Awatar użytkownika
Jonasz90

Post autor: Jonasz90 »

Jeżeli ktoś zastanawia się nad zakupem automatyki u nich, to można to zrobić bez wahania. Napędy od https://beninca.pl/ po prostu działają, co nie w każdym przypadku jest takie oczywiste. Mam je u siebie od dawna i działają bez zarzutu.
Awatar użytkownika
franciszek

Post autor: franciszek »

Wspólnie z radą osiedla podjęliśmy decyzje, że wszystkim mieszkańcom potrzebny jest solidny napęd, który nie będzie się psuł. Benincato był strzał w dziesiątkę! Kupując dla wszystkich mieszkańców, otrzymaliśmy atrakcyjny rabat.
Awatar użytkownika
Walerian_64

Post autor: Walerian_64 »

Moim zdaniem warto wybrać nawet trochę droższy napęd do bramy garażowej z Beninca i cieszyć się bezawaryjnym działaniem, niż kupować byle co i dzwonić cały czas na serwis. To rozwiązanie które zdecydowanie wystarczy na dłużej.
Awatar użytkownika
Filip_83

Post autor: Filip_83 »

W tym roku kupiliśmy w firmie Beninca napęd do bramy przesuwnej, która jest na wjeździe do osiedla. Wszystko działa perfekcyjnie, mimo że jest bardzo intensywnie użytkowany.
Awatar użytkownika
Oktawiusz-63

Post autor: Oktawiusz-63 »

Korzystam z napędów Beninca Turbo w domu i w firmie. Działają bezawaryjnie i dlatego mogę je polecić wszystkim którzy są zainteresowani zakupem.
Awatar użytkownika
Jerzy_66

Post autor: Jerzy_66 »

Kupując napęd do bram u nich, warto zdecydować się również na zakup niezbędnych akcesoriów, które będą działały razem dobrze. Ja dokupiłem między innymi lampy i piloty.
Awatar użytkownika
Prokop

Post autor: Prokop »

Mają świetny wybór domofonów - ja polecam domofon GSM, ponieważ po ściągnięciu aplikacji jakoś rozmowy jest na tym samym poziomie jak rozmowa telefoniczna. polecam
Katiś

Post autor: Katiś »

Do nowego domu przeprowadziliśmy się już wiosną, ale dopiero niedawno jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami płotu z bramą i furtką. Zależało nam, żeby była to brama przesuwna i postawiliśmy na napęd firmy Beninca, wiele osób ich polecało. Jesteśmy zadowoleni z użytkowania :)
Rośnie

Post autor: Rośnie »

Wspólnie z mężem wiedzieliśmy, bo wielu doświadczeniach naszych znajomych, że jeśli zdecydujemy się na bramę automatyczną, to na pewno będzie to Beninca bo to firma, którą polecało najwięcej osób. I my dołączamy w tym momencie do grona zadowolonych klientów.
Viśta

Post autor: Viśta »

Jeśli szukacie najlepszych napędów do bram automatycznych to Beninca jest firmą zdecydowanie godną polecenia. Stawiają na jakość, a przecież tego typu rzeczy robimy na stałe, na wiele lat i zależy nam, żeby służyły bez zastrzeżeń. Ich napędy do bram przesuwnych są moim zdaniem najlepsze na rynku.
Tośka

Post autor: Tośka »

Świetna jakość produktów, ja zakupiłem napęd do bram skrzydłowych. Nie mogłem wybrać lepiej. Na każdym etapie zakupu mogłem liczyć na pomoc firmy, na doradztwo i kompletne informacje. Polecam.
Biżka

Post autor: Biżka »

Moim zdaniem brama automatyczna z napędem Beninca to najlepsze co mogło mnie spotkać. Znajomi narzekają na swoje bramy (np. zimą, kiedy napada trochę śniegu), u nas naprawdę nie ma żadnego problemu. Solidna firma.
sidiś

Post autor: sidiś »

W firmie wymieniliśmy dotychczasowy szlaban na ten z Beninca. To była dobra decyzja, bo ten, w przeciwieństwie do poprzedniego działa bez zarzutu.
osiąg

Post autor: osiąg »

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że naprawdę przeczytałem sporo opinii zanim zdecydowaliśmy się na bramę automatyczną i trzeba przyznać, że napędy do bram przesuwnych z Beninca były oceniane najwyżej. Zresztą, nie dziwię się, też jestem zadowolony.
Gryż

Post autor: Gryż »

Ja jestem klientem, który wybrał z oferty napędy do bram garażowych. Już dawno chciałem zrobić automatyczną bramę do garażu. Firma Beninca świetnie sobie poradziła z moim zamówieniem. Jestem wdzięczny i polecam firmę każdemu.
Sześć

Post autor: Sześć »

Chciałem zamontować fotokomórki w ogródku. Świetną ofertę znalazłem w Firmie Beninca. Wysokiej klasy produkty a sam zakup należał do przyjemności. Fachowa i rzeczowa obsługa. Polecam.
Boś

Post autor: Boś »

Mamy dwie bramy automatyczne z systemami Beninca i jesteśmy zadowoleni. Zarówno brama, jak i automatyczne drzwi garażowe działają bez zarzutu. Szybko, bez jakichkolwiek zacięć. Jestem zadowolony.

jonizator wody domowej roboty
Ryś

Post autor: Ryś »

Na stronie Beninca.pl znalazłem świetne domofony. Zdecydowałem się na videodomofon WiFi. świetna jakość, czysty obraz i dźwięk. I jaka wygoda!
Kaliń

Post autor: Kaliń »

Nie bez powodu firma Beninca ma jedną z najlepszych opinii na rynku rozwiązań obejmujących automatykę do bram wraz z akcesoriami, blokady parkingowe i szlabany. Naprawdę są fachowi i nieawaryjni.
adaś

Post autor: adaś »

Wymieniłem siłownik do bramy garażowej właśnie na ten od Beninca, bo poprzedni ciągle się zawieszał. Z tego jestem bardzo zadowolony, działa bez zarzutu. Polecam.
wałek

Post autor: wałek »

Słyszałem sporo dobrych opinii na ten temat, że automatyka do bram Beninca jest najlepsza. Naprawdę rewelacyjna jakość, działa szybko, sprawnie i naprawdę szybko.
jabłko

Post autor: jabłko »

Mamy z firmy Beninca nie tylko automatykę do bramy garażowej, ale też domofon, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo ułatwił życie wszystkim domownikom, ale nie tylko, listonosz i kurierzy też są zadowoleni ;)
byldeń

Post autor: byldeń »

Podobno siłowniki Beninca są zdecydowanie najlepsze, dlatego też na ich sprzęt do bramy automatycznej się zdecydowałem. Jestem bardzo zadowolony, brama działa dobrze, elektronika sterująca bez problemu wytrzymuje jakiekolwiek warunki atmosferyczne w naszym kraju ;) Beninca to firma z tradycją i dobrą opinią od lat.
Zdziś

Post autor: Zdziś »

Zamawiałem szlabany na nowy parking prywatny. Świetna współpraca, od pierwszego kontaktu do finalizacji zamówienia. Beninca to prawdziwi fachowcy, profesjonaliści.
Ośka

Post autor: Ośka »

Wiecznie gubimy piloty do bramy automatycznej. Na szczęście znalazłem ofertę na stronie Beninca.pl, gdzie można dokupić piloty. Cieszę się i polecam ten sklep.
sióstr

Post autor: sióstr »

Mamy od pół roku bramę z napędem od Beninca. Cieszę się,że polecono nam tę automatykę do bram. Działa bez zarzutu, płynnie, szybko. Taka brama to naprawdę ogromne ułatwienie życia codziennego.
aboży

Post autor: aboży »

Mieszkam na niedużym, zamkniętym osiedlu domków jednorodzinnych. Osiedle jest zamykane dzięki szlabanom firmy Beninca. Jesteśmy zadowoleni. Działają sprawnie.
Łosak

Post autor: Łosak »

Zdecydowanie mogę polecić napędy do bram skrzydłowych tej firmy. Jestem zadowolony z działania. Napęd jest solidny i dobrze wykonany. Zdecydowanie polecam.
Nażli

Post autor: Nażli »

Nasza brama też działa bez zarzutu właśnie dzięki systemom Beninca, które świetnie zdały egzamin nawet przy dzisiejszym mrozie i śniegu. To powinna być wystarczająca rekomendacja. Polecam.
Krzyś

Post autor: Krzyś »

Zależało mi żeby w końcu założyć domofon przewodowy . Do tej pory do kuriera czy listonosza trzeba było krzyczeć z okna. Firma Beninca zapewniła mi świetną jakość domofonu. Jestem zadowolony. Na pewno będę wiernym klientem.
Beź

Post autor: Beź »

Szukałem firmy, która ma w ofercie napędy do bram garażowych. Firma Beninca miała najlepszą ofertę. Wybrałem model, który ma awaryjne zasilanie z baterii, energooszczędne oświetlenie led i działa bardzo szybko. Jestem zadowolony i zdecydowanie mogę polecić tę firmę.
Mróz

Post autor: Mróz »

Jeśli kogoś interesują Napędy do bram skrzydłowych, to zdecydowanie polecam zapoznanie się z ofertą firmy Beninca. Solidne, wysoka jakość i trwałe. Warto im zaufać.
Iterś

Post autor: Iterś »

U nas założony przed rokiem domofon bezprzewodowy z firmy Beninca sprawdza się bardzo dobrze. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wiem, że sąsiedzi mają bramę z automatyką od nich i też sobie chwalą. Ja planuję zmienić swoją w przyszłym roku.
cześć

Post autor: cześć »

Po prostu, mają najlepsze i najmniej awaryjne, jeśli nie zupełnie bezawaryjne napędy do bram garażowych. Jeśli zamawiać właśnie taki sprzęt, to tylko w firmie Beninca.
Ważny

Post autor: Ważny »

To samo mogę napisać, jeśli chodzi o napędy do bram przesuwnych . Wysoka jakość, bezawaryjne działanie. Firma naprawdę godna polecenia na każdym polu. I jeśli chodzi o robotę i jeśli chodzi o podejście do klienta.
Haś

Post autor: Haś »

Ja za to pochwalę domofony, warto w taki zainwestować. Tym bardziej, że jeśli chodzi o bezprzewodowe to nie trzeba rozkopywać ogródka. Świetna firma, uczciwa i słowna. Bardzo polecam.
Artuś

Post autor: Artuś »

Zmieniliśmy jesienią bramę garażową. Polecono nam firmę Beninca, bo podobno mają najlepszej jakości napędy do bram garażowych. Też jesteśmy zadowoleni. Działają bez zarzutu, płynnie. No i taka brama jest bardzo wygodna.
Leoś

Post autor: Leoś »

My we wspólnocie mieszkaniowej zamawialiśmy ostatnio szlabany na parking dla mieszkańców. Mogę polecić współpracę z tą firmą. Warto. Fachowość, kompetencja, słowność - to ich charakteryzuje. Jesteśmy zadowoleni. Nawet bardzo.
córka

Post autor: córka »

W naszym przypadku jedynym rozwiązaniem była brama skrzydłowa i na taką się zdecydowaliśmy. Napęd mamy z firmy Beninca i jesteśmy zadowoleni z tego wyboru.
Gaweł

Post autor: Gaweł »

Ja zakupiłem ostatnio słupki parkingowe do firmy. Tylko pracownicy mogą teraz parkować. Świetna jakość, dobry kontakt, świetna współpraca. Bardzo bym sobie życzył, żeby zawsze tak wyglądało załatwianie spraw. Polecam.
Leśnik

Post autor: Leśnik »

Polecono mi siłowniki marki Beninca, konkretnie serię BE.TURBO. To był strzał w dziesiątkę, brama otwiera się naprawdę mega szybko. Ogólnie firma ma chyba najlepsze napędy do bram na rynku.
Kleoś

Post autor: Kleoś »

Świetne systemy parkingowe. Od razu widać że ich jakość jest bardzo dobra. Sklep ma świetne opinie i ja je potwierdzam. Dobra obsługa, szybka realizacja zamówienia, wysokiej jakości produkty. Polecam.
Musiał

Post autor: Musiał »

Mają naprawdę dobrej jakości napędy do bram przesuwnych. Wcześniej kupowaliśmy u nich bramę do garażu. Byliśmy bardzo zadowoleni, więc przy wymianie bramy wjazdowej wiedzieliśmy do kogo się zwrócić. Polecam.
Dragoń

Post autor: Dragoń »

Ja zamówiłem szlabany na nasz parking pod pizzerią. Jest tylko dla klientów, ale często klienci nie mogli zaparkować. Teraz jest tak jak być powinno. Firma godna zaufania. Wysoka jakość i szybka realizacja. Polecam.
Karoś

Post autor: Karoś »

Jeśli zastanawiacie się czy kupić napędy do bram, to mówię Wam: warto. Dobra jakość, świetna firma, duży wybór. Naprawdę jestem zadowolony z zakupów w tej firmie. Z niczym nie miałem nigdy żadnych problemów. A kontakt z nimi jest doskonały.
Kłodek

Post autor: Kłodek »

W naszej firmie zdecydowaliśmy się na systemy parkingowe od firmy Beninca. Polecam, działa wszystko bez zarzutu, to była dobra decyzja.
łodzia

Post autor: łodzia »

Cała nasza rodzina ma napędy do bram tej firmy. Bardzo sobie chwalimy, naprawdę działa wszystko bardzo sprawnie.
Rośliny

Post autor: Rośliny »

Świetne systemy parkingowe. Naprawdę jestem pod wrażeniem jakości. Doskonała współpraca z firmą, która jest rzetelna i słowna. Naprawdę bardzo polecam. Nie będziecie zwiedzeni. Warto im zaufać.
Robuś

Post autor: Robuś »

Jestem zadowolony z opcji: napędy do bram garażowych. Szybka realizacja zamówienia, dobra jakość i w końcu mam wygodę przy wjeżdżaniu do garażu. Wmontowane oświetlenie ułatwia wysiadanie. Super.
Grył

Post autor: Grył »

Jeśli kogoś interesują szlabany do firmy czy na prywatny parking to szczerze mogę polecić firmę Beninca. Znakomita współpraca, taka którą chciałoby się mieć zawsze. Jestem zadowolony. Szlabany służą mi już jakiś czas i wszystko z nimi w porządku.
noreś

Post autor: noreś »

Naprawdę fajne, profesjonalne napędy do bram garażowych. Firma pomaga dobrać odpowiedni napęd, szyba realizacja zamówienia, fachowa pomoc. Lubię to!
Dawćo

Post autor: Dawćo »

Słyszałem, że systemy parkingowe firmy Beninca są najlepszymi na rynku i właśnie dlatego zdecydowaliśmy się na nich. Uważam, że to był dobry wybór, bo jesteśmy zadowoleni z jakości.
Opiń

Post autor: Opiń »

Mają też domofony, zarówno tradycyjne: przewodowe jak i takie wifi, bezprzewodowe, nowoczesne. My się zdecydowaliśmy na videodomofon bezprzewodowy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno z całego procesu zamówienia jak i zakupionego domofonu.
Lewiś

Post autor: Lewiś »

Ja znalazłem w tej firmie to czego szukałem, czyli napędy do bram przesuwnych. Super się sprawdzają. Nawet teraz jak było tak dużo śniegu i mrozy - wszystko działało bez zarzutu. To był naprawdę dobry zakup.
tuiń

Post autor: tuiń »

Można powiedzieć, że moja brama garażowa dzięki firmie Beninca weszła w XXI wiek ;) Drzwi działają rewelacyjnie, płynnie, szybko. Polecam.
tłurek

Post autor: tłurek »

Firma Beninca ma najlepsze siłowniki do bram garażowych, co do tego nie ma wątpliwości. Montowałem już naprawdę wiele bram, z tą firmą mam najlepsze doświadczenia.
Wołki

Post autor: Wołki »

Na osiedlu mamy zamontowane szlabany firmy Beninca. Nie mamy z nimi żadnych problemów, podczas kiedy sporo naszych znajomych ostatnio przy mrozach i śniegu narzekało na inne marki. Dlatego cieszę się, że nasz developer zdecydował się właśnie na szlabany Benincy.
Głos

Post autor: Głos »

Mogę powiedzieć, że to jest najlepsza automatyka do bram na naszym rynku. Jeśli ktoś z Państwa się zastanawia, polecam naprawdę. Firma rzetelna i godna polecenia.
Pawliś

Post autor: Pawliś »

Ja zamówiłem szlabany na parking pod blokiem. Odpowiadam ze porządek wokół bloku, a mieszkańcy ciągle skarżyli się na brak miejsc parkingowych. Mimo że dla każdego powinno wystarczyć. Szlabany robią robotę, już nikt niepowołany nie parkuje u nas. Polecam firmę.
Graś

Post autor: Graś »

Ja sobie chwalę napędy do bram turbo, nie spodziewałem się że za taką cenę kupię coś tak bezawaryjnego i trwałego. Naprawdę było warto. Jeśli chcecie mieć automatyczną bramę to zdecydowanie postawcie na Benincę.
Dłani

Post autor: Dłani »

Zamontowane u nas silniki do bramy sprawdzają się od lat bez żadnych zastrzeżeń. Polecam firmę Beninca i jej produkty, są bezawaryjne.
Drwił

Post autor: Drwił »

Różne akcesoria do bram takie jak piloty, domofony - można dokupić. świetnie się sprawdzają. Jestem zadowolony bo jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
Nośke

Post autor: Nośke »

Beninca ma bardzo szybkie napędy do bram. Firma jest rzetelna i naprawdę profesjonalna. Uważam, że warto dopłacić trochę więcej, ale mieć osprzęt do bramy automatycznej naprawdę z najwyższej półki.
Paź

Post autor: Paź »

Jeśli chodzi o napędy do bram garażowych, to nie mogliście lepiej trafić. Firma Beninca ma naprawdę świetnej jakości napędy. I pracowników z ogromną wiedzą i kompetencjami. Super firma.
Zwój

Post autor: Zwój »

Ja zamówiłem takie cudo jak klawiatura Be code bezprzewodowa, akumulator wystarcza na kilka lat. Można nią otwierać bramę kontrahentom - działa na przestrzeni około 100 metrów. Super sprawa.
Grześ

Post autor: Grześ »

Mogę polecić napędy do bram garażowych , pełna niezawodność, świetna jakość. Automatyka bramy do garażu to przede wszystkim wygoda, ale także bezpieczeństwo. No i nie trzeba już w deszczu wychodzić żeby otworzyć garaż, tylko komfortowo wysiada się w środku :)
ułecka

Post autor: ułecka »

Zdecydowaliśmy się na to, żeby zamontować w naszym domu bezprzewodowy domofon i polecono nam właśnie sprzęt firmy Beninca. Działa bez zarzutu.
Eneryń

Post autor: Eneryń »

Słyszałem, że jeśli chodzi o napęd do bramy zdecydowanie mam postawić na firmę Beninca. Tak też zrobiłem i uważam, że to była świetna decyzja. Faktycznie działa ekspresowo.
Karwiś

Post autor: Karwiś »

Świetne systemy parkingowe , jestem bardzo zadowolony, a nie byłem przekonany. Zdecydowanie warto było zaufać. Polecam firmę.
żento

Post autor: żento »

Polecam firmę Beninca. Kupiliśmy nie tylko napędy do bramy, ale też siłowniki do okien, jedno i drugie działa bardzo płynnie.
Mryż

Post autor: Mryż »

Dla nas firma Beninca wykonała systemy parkingowe, muszę pochwalić tę firmę, bo realizacja była wręcz wzorowa. Systemy są bezawaryjne, sprawnie działają, cenowo były bardzo przystępne. Jeśli takie systemy, czy też szlabany to tylko ta firma. Doświadczenie, uczciwość i rzetelność - to wszystko za nią przemawia.
Śnieg

Post autor: Śnieg »

Naprawdę dobrze działające domofony, my wybraliśmy taki z wi-fi do domu, ale zwykły przewodowy do firmy. W obu przypadkach jesteśmy zadowoleni. Wszystko działa poprawnie, firma się sprawdziła. Serdecznie polecam. .
Dabć

Post autor: Dabć »

Długo zastanawiałem się czy zamówić coś z kategorii napędy do bram przesuwnych . Nie byłem pewny czy chcę automatyczną bramę, bałem się awarii, zwłaszcza zimą. Bałem się że to nie będzie takie wygodne jak wszyscy zapewniają. Zupełnie niepotrzebne były moje obawy. Napędy są bezawaryjne i po prostu świetne.
Cześć

Post autor: Cześć »

Wiele osób polecało mi napędy do bram garażowych właśnie z firmy Beninca, więc wiedziałem, że na pewno zdecyduję się na tę markę, jeśli będę zmieniać bramę do garażu. Jestem ogromnie zadowolony z tej decyzji, korzystamy już kilka miesięcy, bez żadnych problemów. Brama chodzi szybko i płynnie. Ogromna wygoda, to prawda.
jeśniej

Post autor: jeśniej »

No w dzisiejszych czasach to chyba podstawa przy budowie domu, że brama, nie tylko ta przy płocie, ale też brama garażowa to podstawa. Niesamowicie wygodne rozwiązanie, szczególnie podczas brzydkiej pogody. Nasze bramy są na mechanizmach firmy Beninca. Bardzo sobie chwalimy. .
Szleń

Post autor: Szleń »

Znam firmę Beninca i bardzo chwalę za jakość produktów. Mamy bramę wjazdową właśnie tej marki, ale ostatnio zainstalowano też u nas wideodomofon, który jest strzałem w dziesiątkę. Bardzo sobie chwalę to rozwiązanie. .
Mareń

Post autor: Mareń »

Mają naprawdę fajne, bezawaryjne systemy parkingowe. Potrafią doradzić, poradzić, pomóc w dokonaniu wyboru. Jestem zadowolony, bo mam to dokładnie czego szukałem. Zdecydowanie polecam firmę Beninca, to prawdziwi fachowcy. Można im zaufać w pełni. .

cn tv
Dreś

Post autor: Dreś »

Ja ostatnio zakupiłem siłownik do bram garażowych. Fajny, kompaktowy rozmiar, działa nawet w przypadku awarii zasilania - co jest ważne, żeby móc dostać się do garażu nawet gdy wysiądzie zasilanie. Ma tez system zapobiegający zgnieceniu - wykrywa przeszkodę. Jestem bardzo zadowolony i mogę z całą stanowczością polecić firmę Beninca.
Robiś

Post autor: Robiś »

Dla nas wybór bramy garażowej nie był problemem, dlatego, że sporo czytałem i naprawdę większość osób nie tylko na forach internetowych, ale też na grupach i w tak zwanym "realu" polecało mi właśnie napędy firmy Beninca. Zdecydowanie zainwestowanie w sprzęt tej marki byl strzałem w dziesiątkę. Polecam każdemu, zero problemów.
Mędrzec

Post autor: Mędrzec »

Szczerze, początkowo nie wiedziałem siłowniki do bramy garażowej ale trafiłem na stronę Beninca, w dział "Blog", gdzie można znaleźć sporo porad i informacji, które rozjaśniły mi w głowie tę sprawę. Zdecydowałem się na ich sprzęt, bo opinie mają rewelacyjne. Ja też jestem zadowolony.
Rokiśko

Post autor: Rokiśko »

Ja zamówiłem szlabany, dzięki temu mam pewność kto wjeżdża na teren mojej firmy i że nie parkują tu ludzie którzy chcą oszczędzić na parkingu miejskim. Jestem zadowolony. Firma jest solidna i rzetelna. Mogę polecić współpracę. .
Smiś

Post autor: Smiś »

Nie wiedziałem jakie napędy do bram skrzydłowych będą najlepsze dla mnie, nie miałem pojęcia co wybrać. Firma Beninca stanęła na wysokości zadania, dokładnie mnie wypytano jakie mam słupki, jaką chcę bramę, na czym mi zależy i dobrano odpowiedni napęd. Jestem zadowolony.
Złotyn

Post autor: Złotyn »

Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju napędy, siłowniki czy akcesoria do bram automatycznych - nie mają sobie równych. Firma Beninca jest po prostu najlepsza. Czy to jeśli chodzi o bramy skrzydłowe, czy bramy przesuwne. Warto dodać, że właśnie Beninca to najmocniejsza automatyka do bram.
Zupiś

Post autor: Zupiś »

Zdecydowanie mogę polecić słupki parkingowe kupione w firmie Beninca. Będą Wam służyć długie lata. To znakomita jakość, na której naprawdę można polegać. Tak jak i na całej firmie. .
sTruś

Post autor: sTruś »

Pracuję w niewielkiej firmie, ale nasza siedziba jest w centrum miasta i pomimo tego, że mamy mały parking, to zawsze był problem z zaparkowaniem, wiadomo, że w centrum zawsze jest walka. Często bywało tak, że musiałam parkować samochód dwie, trzy ulice dalej, a do tego płacić za parking (na osiem godzin). W zeszłym roku szefostwo zdecydowało się założyć systemy parkingowe i to był strzał w dziesiątkę. Sprzęt mamy z firmy Beninca i działa bez zarzutu.
Łoter

Post autor: Łoter »

W naszym przypadku, ze względu na położenie działki i kilka innych czynników, w grę wchodziła tylko brama przesuwna. Sporo czytałem, szukałem informacji, dowiadywałem się w tym temacie i faktycznie siłownik do bram przesuwnych firmy Beninca okazał się najlepszym rozwiązaniem. Jestem zadowolony.
Bagiń

Post autor: Bagiń »

Mi się marzyła automatyczna brama do garażu. To ogromna wygoda. Dlatego cieszę się że znalazłam firmę Beninca i napędy do bram garażowych . Świetnie się sprawdza to rozwiązanie, zwłaszcza gdy pogoda dokucza ludziom deszczem i chłodem. Polecam bardzo.
Aguś

Post autor: Aguś »

Mnie z ich oferty zainteresowały domofony, jeszcze nie wiem czy zdecyduję się na tradycyjny czy taki na wi-fi, ale firma Beninca już przekonała mnie do siebie. Mam od nich napęd do bramy, więc wiem że są świetni. Na pewno i z domofonu będę zadowolona .
Olgierł

Post autor: Olgierł »

W ofercie firmy Beninca są też produkty do konserwacji bram. Na przykład smar syntetyczny do konserwacji i serwisu bram oraz napędów bram. Mam od nich bramę i jestem zadowolony, działa płynnie i bardzo szybko. .
Raź

Post autor: Raź »

każdemu, kto prowadzi parking prywatny serdecznie polecam systemy parkingowe firmy Beninca. Są najwyższej klasy, praktycznie bezawaryjne, bezproblemowe. Bardzo sprawnie działają i ułatwiają pracę parkingowemu. .
Obłok

Post autor: Obłok »

Robiłem porównanie, czytałem opinie zanim zdecydowałem się na firmę do naszej bramy automatycznej. Postawiłem na firmę Beninca, konkretnie na napędy do bram z serii Turbo, bo były oceniane jako najszybsze napędy do bram. Rewelacja, warto dołożyć trochę pieniędzy i postawić właśnie na ten sprzęt.