gryzonie w piwnicy
Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Sulibor-97
gryzonie w piwnicy
Post autor: Sulibor-97 »
Witam forumowicze. Słuchajcie, od jakiegoś czasu mam problem z gryzoniami w piwnicy i szukam naprawdę skutecznego rozwiązania. Czy ktoś z Was miał podobny problem i może mi doradzić? Zastanawiałem się nad usługą deratyzacji Oświęcim, ale chciałbym wiedzieć, jakie są Wasze doświadczenia z tym tematem. Też polecacie jakichś specjalistów? Dziękuję za wszelkie sugestie!
Re: gryzonie w piwnicy
Post autor: myloverkaa »
Doskonalę swoją pracę i wiem, że nie ma tu za bardzo co powiedzieć, poza tym, że po prostu potrzebujemy odpowiedniego sposobu na tak zwane szczury. I jak na razie tu https://www.alerobale.pl/deratyzacja-warszawa/ mam coś odpowiedniego i myślę, że warto do tego warszawskiego deratyzatora napisać.
- kacper90
Re: gryzonie w piwnicy
Ze swojej strony na pewno mogę polecić DDD usługi - oferują skuteczne rozwiązania w zakresie dezynsekcji, deratyzacji i dezynfekcji. Dzięki nim, każde pomieszczenie staje się bezpieczne i wolne od szkodników.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria