Jak dbać o układ wydechowy?
Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Miron1974
Jak dbać o układ wydechowy?
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na to, jak dbać o układ wydechowy, żeby nigdy nas nie zawiódł? Wydaje mi się, że mało osób zdaje sobie sprawę, jak istotną kwestią jest zakup odpowiednich części i nie chodzi tu tylko o tłumiki, ale i o filtry cząstek stałych. Porządne podzespoły zapewnią sprawne działanie układu na długo.
Re: Jak dbać o układ wydechowy?
Post autor: kolł »
To prawda ten filtr dpf jest bardzo ważny, my na jego serwis jeździmy do warsztatu GAZ-ELEK https://tuning-dpf.pl/uslugi/serwis-fil ... h-dpf-fap/ w Starogardzie Gdańskim. To rzetelne miejsce, ich mechanicy znają się na tym, co robią, dzięki nim wszystko działa jak powinno. Ceny ich usług są korzystne, wykonują je w ustalonych terminach, które łatwo z nimi omówić i dopasować, polecam ich serdecznie.
Post autor: Jarosław »
Jeżeli jest potrzeba tymczasowego wyłączenia filtra cząstek stałych, bo obecny już się do niczego nie nadaje, to w dolnośląskim polecam usuwanie dpf Wrocław. Po wszystkim oczywiście należy założyć nowy filtr, ale firma zajmuje się też ich regeneracją i tunningiem samochodów, duże polecanko!
Post autor: Słoćcko »
DPF to bardzo trudny temat i do takiej właśnie współpracy jak najbardziej po prostu warto zaangażować doświadczonego specjalistę, np. http://www.dpf.net.pl/ bardzo dobry auto serwis, pełne wyposażenie, kompleksowa diagnostyka, więc będzie skuteczna naprawa. Ja jestem zadowolony i mam dobrze naprawione auto
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria