Materac lateksowy dla alergika
Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Grzymislaw
Materac lateksowy dla alergika
Post autor: Grzymislaw »
Siemka. Niedawno dowiedziałem się, że jako alergik powinienem też zadbać o odpowiedni materac do spania. Słyszałem, że najlepiej sprawdzają się lateksowe. Długo ich szukałem, ale wreszcie trafiłem na ofertę alvare.pl. Powiedzcie mi, warto wybrać właśnie tego producenta? Nie chcę się potem bawić w zwroty, jeśli towar się nie sprawdzi.
- świętopełk1982
Re: Materac lateksowy dla alergika
Post autor: świętopełk1982 »
O zwrot nie musisz się martwić, w przypadku Alvare możesz o tym zapomnieć. Ich materace są rewelacyjnej jakości. A co do materaca lateksowego, to rzeczywiście najlepiej nadaje się dla alergików. Sam taki mam
Post autor: kościotrupka »
U nas w domu wszyscy są alergikami dlatego dla dziecka zamówiłam taki https://materacyk.pl/produkt/materac-se ... la-dzieci/ Lepiej dmuchać na zimne a ta firma w ogóle sama w sobie ma świetne materace
Post autor: Nińa »
Wedlug mnie lateksowe są świetne - dopasowują sie do ksztaltu ciala i odciazajac kregoslup tym samym . Ja sobie bardzo chwale swoj materac lateksowy, zakupiony w tym sklepie https://sypialniaplus.pl/14-materace-lateksowe mialem spore watpliwosci jaki model bedzie dla mnie najlepszy ale z pomoca konsultanta dalem rade
z-sls
z-sls
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie