Odszkodowanie osobowe
Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Mirod
Re: Odszkodowanie osobowe
Znasz firmę rzeczoznawcaonline.pl? Oferują usługi online, ale nie znaczy to, że nie są profesjonalni. Moim zdaniem to fachowcy, którzy bez problemu Ci pomogą. Moją sprawą z rejestracją zabytkowego auta zajęli się bardzo szybko i sprawnie
- barttonn44
Post autor: barttonn44 »
Na pewno sporo jest takich firm czy kancelarii, ale wydaje mi się, że warto będzie abyś spojrzał na ofertę tej https://wieksze-odszkodowanie.pl/ . Artur Klimkiewicz to doświadczony radca prawny, który już nie jedno odszkodowanie wywalczył albo w przypadku jego wypłaty przez ubezpieczyciela czy też kiedy było ono za niskie. moim zdaniem warto jest korzystać z jego usług
- mondi
Jeśli chcecie odzyskać odszkodowanie za wypadek w UK, to warto tutaj https://insito-odszkodowania.uk/ sobie zerknąć. Ta firma może bowiem pomóc w takiej sprawie. Warto zaufać profesjonalistom, którzy znają się na rzeczy. Dzięki temu można odzyskać należne pieniądze. Przemyślcie ten temat. Zawsze warto walczyć o swoje.
- Karol221
Wydaje mi się, że jeśli chodzi o temat odszkodowań i wypadków to przede wszystkim ważnym działaniem już po samym incydencie będzie zgłoszenie szkody komunikacyjnej allianz jeśli właśnie tam jesteście ubezpieczeni. Pomoże to wam w szybszym uzyskaniu wypłaty należnego wam odszkodowania
- Tymon
Mogę polecić Eventum z Poznania, nie znam lepszych specjalistów. Od 12 lat zajmują się dochodzeniem odszkodowań np. za zdarzenia komunikacyjne. Solidni, kompetentni, nawet ich honorarium zależy od tego co uda im się wywalczyć.
- barttonn44
Post autor: barttonn44 »
Słuchajcie, a może ktoś z was mógłby mi podpowiedzieć w jaki sposób można się starać o odszkodowanie z oc sprawcy? Ostatnio miałem małą kolizję i zupełnie nie wiem jak się za to zabrać. Możecie mi coś doradzić?
- optymistycznie
Post autor: optymistycznie »
W tej kwestii pomogła mi firma http://klaims.eu/. W moim imieniu wywalczyli od ubezpieczyciela okrągłą sumę, która poniekąd mi wynagrodziła poniesione szkody na zdrowiu i psychice.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria