Przeglądacie już gazetki promocyjne na święta?
Co do zabawek, prezentów itd?
Szykujecie się jakoś wczesniej czy wcale?
Przeglądacie już gazetki promocyjne na święta?
Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- Papierowy
Re: Przeglądacie już gazetki promocyjne na święta?
Już dobry tydzień przeglądam
W necie trafiłem na stronę ding.pl na której publikują gazetki promocyjne na święta z wielu różnych sklepów, i tych super znanych dyskontów, marketów i takich mniej popularnych, a formę oglądania gazetek mają tak ciekawie zrobioną,
że ja wolę właśnie u nich zrobić obczajówkę i wyłapać te zabawki dla dzieci, które mnie z gazetki interesują, niż szukać w sklepach w necie, gdzie po doliczeniu wysyłki wyjdzie mnie albo drożej, albo prawie to samo.
Ogólnie już rok temu żona tak kupowała prezenty i finansowo fajnie oszczędziła, wiec w tym roku lecę i ja identyko.
Oczywiście udaje, że mam własną metodę, żeby nie spuchła z dumy
W necie trafiłem na stronę ding.pl na której publikują gazetki promocyjne na święta z wielu różnych sklepów, i tych super znanych dyskontów, marketów i takich mniej popularnych, a formę oglądania gazetek mają tak ciekawie zrobioną,
że ja wolę właśnie u nich zrobić obczajówkę i wyłapać te zabawki dla dzieci, które mnie z gazetki interesują, niż szukać w sklepach w necie, gdzie po doliczeniu wysyłki wyjdzie mnie albo drożej, albo prawie to samo.
Ogólnie już rok temu żona tak kupowała prezenty i finansowo fajnie oszczędziła, wiec w tym roku lecę i ja identyko.
Oczywiście udaje, że mam własną metodę, żeby nie spuchła z dumy
Post autor: lażunka »
Ja niewiele w sumie kupuje tak w sklepach, teraz większość online. Nawet choinkę mamy zamówioną na https://hoho-choinka.pl/ i zdecydowanie to najwygodniejsze rozwiązanie dla mnie. A strojenie choinki to super sprawa więc żywa choinka to must have
Post autor: wózek »
Aktualnie czytam kilka książek ale w związku z tym że się zbliżają święta muszę zaopatrzyć moich bliskich w zapasy książek na cały rok. Żeby zaoszczędzić zakupie je tutaj https://www.taniaksiazka.pl/goraca-gwia ... 51867.html tym bardziej że mają specjalną zakładkę świąteczną. Warto zachęcać bliskich do czytania bo to najlepszy sposób spędzania czasu.
- Iwona
A gdzie zazwyczaj kupujecie dekoracje świąteczne? Macie jakieś swoje sprawdzone sklepy? Mi ostatnio udało się zamówić sporo naprawdę fajnych rzeczy w sklepie internetowym https://happenings.pl/dekoracje-swiateczne. Tak więc jeśli macie chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć
- krysta
Bardzo często przeglądam różne gazetki, jak i szukam promocji w internecie. Co do prezentów świątecznych to dla swojej Mamy wybrałam już konkretnie naszyjnik ze stali chirurgicznej. Sklep https://elori.pl/ ma spory wybór w tej kwestii i to u nich go zamówię bliżej grudnia. Mama ma alergie na metale, a stal jest bezpieczna dla takich osób, więc mogę bez problemu jej wręczyć taki prezent.
Post autor: Bączek »
Mówiąc szczerze tak. Zawsze zaczynam dość wcześnie. W ten sposób łatwiej jest mi zaplanować listę prezentów, menu i świąteczne dekoracje. Już nawet podjęliśmy z żoną decyzję co do choinki. Zamierzamy zamówić żywą w donicy, którą później posadzimy na działce. Żywa choinka to dla wielu osób symbol świąt i nie wyobrażają sobie sztucznego drzewka. Właśnie tak jest też w naszym przypadku. Kupno żywej, ukorzenionej choinki to ekologiczny wybór. Decydując się na taki zakup, nie muszę martwić się tym, że drzewko eksploatowane jest wyłącznie w charakterze żywej dekoracji.
- elizabeth
Zawsze można też postawić jednak na paczki świąteczne . Ogólnie wybór upominków jest tutaj całkiem dobry, dodatkowo realizacja zamówień sprawnie przebiega
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria