Współpraca z rzeczoznawcą
Radzimy, na jaki model samochodu postawić, który kurs wybrać, do jakiego fryzjera najlepiej pójść. Masz pytanie, szukasz podpowiedzi i rady? Odpowiedź znajdziesz tutaj.
- juliusz1991
Współpraca z rzeczoznawcą
Post autor: juliusz1991 »
Cześć forumowicze. Będę chciał w najbliższym czasie skorzystać z usług rzeczoznawców, dlatego też powoli rozglądam się za ofertami. Moją uwagę przykuła firma estima.info.pl. Współpracowaliście z nimi? Byliście zadowoleni?
- eligiusz_66
Re: Współpraca z rzeczoznawcą
Post autor: eligiusz_66 »
Niezależnie od tego czy interesuje cię szczegółowa wycena maszyn, czy samochodu, to w 100% możesz polegać na specjalistach z Estimy. Osobiście nie znam lepszych rzeczoznawców, którzy tak dokładnie i kompleksowo podchodziliby do pracy. Polecam!
Post autor: skrzń »
Jeżeli chodzi o wycenę samochodu, to polecam skorzystać z usług pana Piotra Kubatka z Tymbarka, to certyfikowany rzeczoznawca samochodowy. U nas po wypadku bardzo rzetelnie ocenił wartość wszystkich szkód https://www.kubatek.com.pl/oferta/likwi ... ochodowych . Spisał się świetnie, to doświadczony specjalista, jest kompetentny. Zdecydowanie go polecam, łatwo można się z nim dogadać.
Post autor: hiczungł »
Jestem świeżo po współpracy z rzeczoznawcą. Totalnego wsparcia i pomocy na tym polu udzielili http://www.arkada8.pl/strona.aspx?id=15 , którym to jestem w pełni wdzięczny. Potrzebowałem wycenić dom, zaraz przed sprzedażą. Zadanie te udało nam się zrealizować sprawnie, szybko i na czas - zachwyciło mnie to!
Post autor: Łukasz76 »
Czeka cię profesjonalna ocena samochodu? Skontaktuj się z rzeczoznawcą, który dokona profesjonalnej oceny stanu samochodu, oszacuje wiek i co najważniejsze - zbada oryginalność oraz unikalność, które są kluczowe w przypadku takiej lokaty kapitału. Link: http://gwarant-rzeczoznawca.pl/
Czeka cię profesjonalna ocena samochodu? Skontaktuj się z rzeczoznawcą, który dokona profesjonalnej oceny stanu samochodu, oszacuje wiek i co najważniejsze - zbada oryginalność oraz unikalność, które są kluczowe w przypadku takiej lokaty kapitału.Czeka cię profesjonalna ocena samochodu? Skontaktuj się z rzeczoznawcą, który dokona profesjonalnej oceny stanu samochodu, oszacuje wiek i co najważniejsze - zbada oryginalność oraz unikalność, które są kluczowe w przypadku takiej lokaty kapitału.
Czeka cię profesjonalna ocena samochodu? Skontaktuj się z rzeczoznawcą, który dokona profesjonalnej oceny stanu samochodu, oszacuje wiek i co najważniejsze - zbada oryginalność oraz unikalność, które są kluczowe w przypadku takiej lokaty kapitału.Czeka cię profesjonalna ocena samochodu? Skontaktuj się z rzeczoznawcą, który dokona profesjonalnej oceny stanu samochodu, oszacuje wiek i co najważniejsze - zbada oryginalność oraz unikalność, które są kluczowe w przypadku takiej lokaty kapitału.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria