dekorcje
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj!
- Iwona
Re: dekorcje
A gdzie zaopatrujecie się w dekoracje na boże narodzenie? Macie jakieś swoje sprawdzone sklepy? Ja za swojej strony mogę Wam polecić sklep internetowy happenings.pl, w którym zawsze udaje mi się kupić jakieś oryginalne i nietuzinkowe ozdoby
- smarta
Ja to teraz w zasadzie tylko zamawiam rzeczy w internecie, szkoda czasu chodzić po sklepach i jeszcze stać w kolejkach. Nawet właśnie takie dekoracje na różne okoliczności i wydarzenia to ja bym nie wiedziała gdzie to wszystko dostać, a tak to na https://godanparty.pl mam i balony i jakieś inne gadżety
- kendi
Też się zastanawiałem gdzie najlepiej zaopatrywać się w dekoracje do domu ostatnio gdzieś przeglądałem świeczniki tylko było ich tyle, że jak zwykle nie wiedziałem na który konkretnie się zdecydować. W dzisiejszych czasach wybór jest taki, że ciężko jest wybrać od razu. Jakie świeczniki wy macie u siebie w domu?
Ostatnio zmieniony 02 lut 2020, 9:33 przez kendi, łącznie zmieniany 1 raz.
- OliV
Oj niestety w kwestii produktów do akwarium nie doradzę, choć tak naprawdę nie powinny się one znaleźć w akwarium. Jeżeli natomiast chodzi o dodatki do domu czy ogrodu, fajną ofertę tego rodzaju produktów posiada Iluve. Znajdziemy tam żarówki do girland ogrodowych , klasyczne lampy, girlandy i wiele innych produktów oświetleniowych w bardzo fajnych cenach:).
- mczay
Na stronie: https://www.plantica.pl/akwarystyka-slo ... akwariowe/ jest duży wybór niedrogich roślin akwariowych. Jeśli tego typu dekoracje też Ciebie interesują, to polecam. Sam z przyjemnością zamówiłbym tutaj coś do swojego akwarium, ale jeszcze go nie mam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria