Dobry film
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj!
- garry
Dobry film
Jeśli chcę obejrzeć dobry film z takiego gatunku jak thriller to oprócz wyjścia do kina jakie mam opcje? Muszę wykupić jakąś usługę VOD czy też macie inne rozwiązania warte uwagi? Ściągane filmy z internetu są kiepskim rozwiązaniem więc to na pewno odpada.
- kacper90
Re: Dobry film
A ten film oglądałeś https://dobre-filmy.pl/cale-filmy/ip-man-4-2019/ ? Jak dla mnie rewelacja, bardzo przyjemnie się ogląda No i plusem jest fakt, że film z lektorem, więc człowiek się nie rozprasza, czytając napisy.
- facio
Również oglądam na tej stronie i polecam. Mają bardzo duży wybór filmów i seriali, także każdy znajdzie coś dla siebie. Ja teraz oglądam https://dobre-filmy.pl/seriale/work-in- ... 19-online/, możesz sobie zerknąć, bardzo wciągający serial.
- zając
Wiecie co, mnie ostatnio zainteresował zwiastunu filmu "W lesie dziś nie zaśnie nikt". Przyznam szczerze, że podziwiam twórców za odwagę ruszenia w Polsce filmu grozy. Zapewne wszyscy zdają sobie sprawę, że polscy twórcy raczej omijali ten rodzaj gatunku - co o tym sądzicie?
- kasiunia
Trzeba przyznać ,że mamy teraz trochę więcej czasu wolnego z uwagi na pandemię i mogliśmy ten czas poświęcić na przykład na odnowienie i pogłębienie relacji rodzinnych. Wieczorami natomiast mieliśmy więcej czasu na uzupełnienie braków w oglądaniu filmów. Myślę sobie dobrze że jest coś takiego jak platformy streamingowe typu netflix czy vod bo możemy w dowolnej chwili oglądać to co nam się podoba.Słyszałam też ,że platformy te mają być obciążone nowym podatkiem. To pewnie zostanie przerzucone na klientów ... co o tym sądzicie ?
- Eliza111
jeśli szukacie strony gdzie możecie oglądać za darmo filmy i seriale to polecam zalukaj za darmo wybór jest duży. Bardzo fajne filmy polski i zagraniczne i nie stare ale nowe takie które niedawno były w konie. Polecam.
- Marek22
Ja jestem kinomaniakiem i staram się oglądać nowości na bieżąco. Z racji tego, że kina były pozamykane przerzuciłem się na platformy takie jak Netflix czy Ipla. Tutaj mogę legalnie oglądać filmy. Kumpel ma zajawkę na te wszystkie polskie seriale kryminalne i polecił mi abym zobaczył sobie serial Gliniarze, znalazłem go na https://www.ipla.tv/wideo/serial/Gliniarze/5009534 i powiem szczerze nawet spoko. Wy też czasem oglądacie te programy?
- zając
Lubię oglądać komedie sensacyjne? Jeśli tak, to gdzie zazwyczaj szukacie takich filmów? Ja ostatnio odkryłam stronę https://multifilmy.pl/filmy/aniolki-charliego-2019/ i przepadłam. Jest tam tyle różnych tytułów, że nie wiadomo na co się zdecydować.
- majkelina
a lubicie festiwale filmowe? od 7 do 13 wrzesnia bedzoe trwał Millennium Docs Against Gravity ja juz nie moge sie doczekac, odliczam dni. Jak patrzylam na rozpiske filmow w Lublinie jakie maja grac to zapowiada sie mega ciekawie
Post autor: KaśkaP »
Niestety nie wszędzie mamy jeszcze dobry internet - ja np mam spory problem ze stabilnym połączeniem także nie da się nic obejrzeć jak dwie osoby korzystają z internetu. Według mnie lepiej zainwestować w dobry odbiornik i telewizor - także można oglądać dobre filmy i seriale w spokoju. Zastanawiam się właśnie nad taką anteną naziemną https://www.telmor.pl/Katalog-produktow/Anteny-naziemne typu DVB-T od Telmor. Myślę że to będzie rozwiązaniem moich problemów jak i domowników.
Post autor: ładam »
Dobry film? Ciężko wybrać jeden konkretny! Zauważyłem, że ostatnio wychodzi coraz więcej coraz to lepszych produkcji. Dlatego moim zdaniem lepiej jest polecić kilka ciekawych
Pętla cały film
Mulan 2020 cały film
Narodziny Gwiazdy online pl
After 2 online
Pętla cały film
Mulan 2020 cały film
Narodziny Gwiazdy online pl
After 2 online
Post autor: upvod.pl - ć »
Wystarczy wejść na upvod.pl i na pewno coś dobrego znajdziesz Wystarczy wejść na upVOD.pl, wybrać produkcję, która nas interesuje a następnie sprawdzić wszystkie jej legalne źródła.
Jeżeli szukasz czegoś luźnego to możesz zobaczyć Planetę Singli 2 online.
Jeżeli szukasz czegoś luźnego to możesz zobaczyć Planetę Singli 2 online.
Post autor: Łopek »
Jeśli szukasz naprawdę dobrej jakości telewizorów to w mojej opinii zdecydowanie warto także zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta Manta na którego również sami postawiliśmy jeżeli chodzi o wybór sprzętu do naszego domu. Ceny są naprawdę dobre, jakość obrazu 4K, system SmartTV oraz wysoka klasą wykonania i czystość dźwięku. Mega opcja w rozsądnym budżecie, myślę że nie pożałujecie!
Post autor: Wróbel »
Jeśli chcesz oglądać fajne filmy i chcesz być szybsza od innych z premierami to wykup https://premium.ihuh.pl/pl/wszystkie-pr ... 17.99.html . Fajna sprawa ponieważ te filmy co ciebie oglądają możesz oglądać w każdej chwili nie tylko na telewizorze ale również na telefonie, tablecie czy konsoli.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria