Drukarka Epson
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj!
- RafaelH
Drukarka Epson
Cześć Słuchajcie, mam takie pytanie, otóz stoję przed dylematem, jaką drukarkę wybrać. Trafiłem na drukarkę z Epsona, tzn czytam sobie jej specyfikacje nie ukrywam, że bardzo mi się podoba to, ze jest oszczędna p prostu jeśli chodzi o zużywanie tuszu. Powiedzcie mi czy ma ktoś może ta drukarke ? jesli tak to prosze jeszcze o jakies informacje Będę wdzięczny.
- RafaelH
Re: Drukarka Epson
Hej, dzięki za odzew Własnie patrze teraz na tą drukarke o której wspominasz. A ona ma w sobie wszystkie 3 urządzenia w 1. A jak wygląda z oszczędnością ? Widzę, ze jest tutaj coś takiego jak drukowanie bez kartridży. O co chodzi ?Maite33 pisze: ↑07 gru 2019, 21:37 Ojj Wiesz co, ja mam ta drukarkę z Epsona. Wiesz, modeli tutaj jest generalnie cała masa. No nie wiem co byś chciał. Ja np mam Eco tank 4160 już od dłuższego czasu. Jak coś to pytaj
- Maite33
Cześć Wiesz co, sprawa wygląda tak, że po prostu to bez tej kartridży to to chodzi o to, że urządzenie wykorzystuje pojemniki na atrament o dużej pojemności, Wtedy własnie nie ma konieczno ści korzystania z kartridży.
- Eliza111
Orientuje się ktoś co to drukarka etykiet? Widziałam sklep internetowy gdzie można zakupić taki właśnie sprzęt. Zobaczcie na https://www.adva-tech.eu/ to sklep internetowy gdzie można zakupić drukarki etykiet firmy Brady które dostarczane są wprost od producenta. Zajrzyjcie na stronę wydaje mi się że to naprawdę super oferta.
- tenzly
Stawiałbym raczej własnie na te bardziej znane, porządne firmy jeżeli chodzi o marki drukarek. Na pewno tak łatwiej będzie o tusze, części zamienne, serwis. Możecie także pomyśleć o innych drukarkach do waszych firm, np. takich proponowanych przez supportart.pl. W tej firmie znajdziecie między innymi drukarki sublimacyjne, stworzycie z nimi specjalne nadruki na kubki, etui na telefon i wiele innych produktów.
- kristi78
Chyba taka drukarka będzie ok, sama nie wiem... Natomiast słyszałam, że jak chodzi o tonery to najlepiej kupować tutaj https://www.drukuj24.pl/kategoria/brother-116.html . Raz, że mają ogromny wybór w danych modelach. A dwa, to korzystne też ceny. Także na pewno opłaca się tam zajrzeć.
- Tymon
Zakupem drukarki również jestem zainteresowany. Z tym, że chodzi mi o takie sprzęt do drukowania w technologii 3D. Dobrze, żeby urządzenie miało duży obszar roboczy. Do wyboru są różne. Osobiście najbardziej by mi odpowiadała drukarka 3D z systemem U-ME , może ktoś na takiej miał okazję pracować. Dzięki temu urządzeniu wydruki będą powtarzalne niezależnie od wybranego materiału. To jest akurat bardzo ważne. Z resztą inne funkcje jak sobie sprawdzicie też robią wrażenie. To już jest takie solidne i nowoczesne urządzenie dobrej firmy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria