Kompletne instalacje gazowe
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj!
- abstynent
Kompletne instalacje gazowe
Potrzebna mi jest firma, która montuje kompletne instalacje gazowe, od przyłącza poprzez wszystkie rury, aż do pieca i innych urządzeń odbiorczych. Kogoś konkretnego możecie polecić?
- momus
Re: Kompletne instalacje gazowe
To, ile płacimy za gaz, zależy od kilku czynników. Najważniejsze to cena za 1 kilowatogodzinę (kWh) oraz opłata abonamentowa. To właśnie te wartości zmienią się, jeżeli zmienimy dostawcę. Ja skorzystałem z usług https://poprostuenergia.pl/gaz-dla-domu/ i bardzo dobrze na tym wyszedłem.
- kacper90
Ja chce wymienic rury w instalacji wody pitnej oraz instalacji grzewczej nie wiem, które rury zastosować miedziane czy stalowe? A może rury mosiężne? Jak myślicie, co tutaj sprawdzi się najlepiej?
Post autor: pzremysłcfs6 »
zawór kulowy na tej stronie kupiłam wszystkie potrzebne częsci potrzebne do armatury. Ten sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony, mają szeroki asortyment który przyda się przy wykanczaniu lub remoncie domu. Zobacz sam na ich szeroką ofertę, dostawa jest realizowana w bardzo szybkim czasie.
Post autor: Wojtek77 »
Jeśli chodzi o wymianę rur, to warto od razu jeszcze wymienić zawory na nowe. Mój kolega ostatnio zamówił wszystkie potrzebne zawory z zawory.org i podobno był bardzo zadowolony. Myślę, że warto to rozważyć przy takiej wymianie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria