Usługi kurierskie
Nie wiesz, do której kategorii przyporządkować swój wpis? Zajrzyj tutaj!
- Banek
Usługi kurierskie
Będę pierwszy raz korzystać z usług firmy kurierskiej i wolałabym, żebyście mi doradzili, zanim się zdecyduję. Nie chciałabym, żeby paczka do moich rodziców nie doszła lub doszła w złym stanie. Ciekawa jestem czy takie usługi są drogie. Będę chciała też wykupić ubezpieczenie, ale nie wiem, czy jest w pakiecie, czy też osobno. No i jeszcze ważna rzecz. Czy o każdej porze można zamówić takiego kuriera?
- bryś
Re: Usługi kurierskie
Kuriera praktycznie można zamówić o każdej porze, tylko z tego co się orientuję nie każdego dnia są wykonywane wysyłki paczek za granicę. Uważam,że to bardzo ważne by firma z góry miała ściśle określone dni wysyłki i odbioru paczek. Dlatego też korzystam z usług Speedpack https://www.speedpack.com.pl/. Bo oni mają ściśle ustalone dni i możne się z nimi zapoznać na ich stronie. A ubezpieczenie zawsze jakieś tam masz ale dodatkowe zawsze możesz dokupić
- Zuber
Za pomocą przeglądarki to ja znalazłam bardzo dużo firm kurierskich i nic mi to raczej nie dało. Natomiast Speedpack mi poleciła moja znajoma. Wolę zaufać komuś, kto już wysyłał rzeczy za ich pośrednictwem niż łudzić się, że paczka dojdzie w całości i w wybranym terminie za pośrednictwem „firmy krzak". Zresztą zawsze, gdy chcę coś kupić lub z czegoś skorzystać to radzę się osób z mojego otoczenia.
- gaduła
Mamy takie czasy,że bardzo często korzystamy z usług firm spedycyjnych. Zależy nam na dobrej jakości świadczonych usług ale i także za w miarę normalną stawkę. Z tego co się orientowałam to niektóre firmy żądają kolosalnych opłat za wysłanie paczek. Dlatego też wybrałam firmę SpeedPack bo tam od razu wiem co i ile będzie kosztowało. Także z nimi wiem że nie muszę się bać o jakieś ukryte koszta bo od razu o wszystkim nas informują
- kendi
Widziałem, że pytaliście o sklep w którym kupisz akcesoria do robienia profesjonalnych paczek to zobacz tutaj jeżeli nadal tu jestes drogi uzytkowniku. Nie pamietam Twojego nicku i nie pamietam w jakim temacie sie o to pytałeś jednak jeśli to czytasz to ciesze się, ze moglem pomoc 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria