co pomoże w firmie?
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
co pomoże w firmie?
Post autor: żaneta kępa »
Mam problem z pracownikami. Bardzo spadły wyniki, mimo tego że klimat w pracy mamy bardzo przyjacielski. Jak mogę wpłynąć na poprawę ich zaangażowania? Może programy motywacyjne?
Re: co pomoże w firmie?
Post autor: Jacek Malczyński »
Czasami zbyt przyjacielski stosunek do pracowników sprawia, że oni Cię nie szanują. Mialem tak jako kierownik. Pracownicy przestali traktować mnie poważnie i zawsze myśleli, że się ze mną dogadają i będzie po ich Nie tędy droga. Urwałem kompletnie z nimi prywatne kontakty i namówiłem szefa na wdrożenie programu motywacyjnego. Szef się zgodził jednak oddał tą kwestię mnie. Znalazłem firmę https://i360.com.pl/, która to u nas miała wdrożyć, ustaliłem z nimi wszelkie szczegóły i już resztę oni zrobili. Pomogli nam później wdrożyć ten program wewnątrz firmy. Skutki były szybko i to same pozytywy. Nagle zaczęło się pracownikom chcieć i ich stosunek do mnie zmienił się o 180stopni. Warto sprobować.
Re: co pomoże w firmie?
Post autor: Michaś »
Jak masz problem z pracownikami, to możesz skorzystać z usług agencji pracy, takiej jak https://atlaswork.pl/, którzy specjalizują się w rekrutacji pracowników z Ukrainy. Dzięki temu, będziesz mógł na pewno troszeczkę zaoszczędzić na pracownikach, a i pracownicy z Ukrainy chętnie podejmą się większości obowiązków.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria