Witam!
Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej hurtowni gastronomicznej? Jeżeli tak, to gdzie jej szukać i w którym sklepie można liczyć na dobry zakres cenowy i wysoką jakość zarówno w zakresie mebli, akcesoriów, ale również sprzętów i pieców. Pozdrawiam!
Hurtownia gastronomiczna - kompletowanie wyposażenia
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
Re: Hurtownia gastronomiczna - kompletowanie wyposażenia
Post autor: Foreń »
W mojej ocenie, akurat świetnie sprawdza się przy kompletowaniu wyposażenia gastronomicznego Invest Horeca. Potrzebowaliśmy nawet ostatnio nowego grilla i bez problemów mogliśmy dobrać odpowiedni na https://investhoreca.pl/ przede wszystkim czas realizacji również bez żadnych zastrzeżeń. Pomocna obsługa, terminowe dostawy i zawsze jedne z najlepszych cen.
Post autor: FilipMeż »
W mojej opinii bardzo dobrą hurtownią gastronomiczną do nawiązania długoterminowej współpracy jest zdecydowanie Invest Horeca. Profesjonaliści od początku i jednocześnie można liczyć na dobre ceny i rozbudowaną ofertę zarówno do mniejszych, jak i większych gastronomii.
Post autor: Zoroń »
Dziękuję Wam za pomoc, no i mam nadzieję że znajdę u nich rzeczywiście to co będzie potrzebne a do mojego lokalu, trochę tego jednak będzie trzeba zamówić.FilipMeż pisze: ↑23 paź 2021, 16:31 W mojej opinii bardzo dobrą hurtownią gastronomiczną do nawiązania długoterminowej współpracy jest zdecydowanie Invest Horeca. Profesjonaliści od początku i jednocześnie można liczyć na dobre ceny i rozbudowaną ofertę zarówno do mniejszych, jak i większych gastronomii.
Post autor: Miłoz »
Kompletując naprawdę dobrej jakości wyposażenia gastronomicznego i przyszedł czas na wymianę garnków, akcesoriów, czy innego typu sprzętów to stawiamy na InvestHoreca https://investhoreca.pl/ gdzie mamy pewność że z łatwością znajdziemy to co potrzebne, ale także licząc na konkurencyjne ceny i wsparcie doświadczonej w branży usługi.
Post autor: aśka34259 »
Hmmm co ja Ci mogę doradzić? Jeśli chodzi o zmywarkę przemysłową to wzięłabym na Twoim miejscu pod uwagę tylko markę Winterhalter i oni specjalizują się w zmywarkach stricte dla restauracji, kawiarni, piekarni etc. Najwyższa jakość, dużo modeli i pojemności takich zmywarek do wyboru. Generalnie sprzęt marzenie – będziesz zadowolona.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria