Witam,
Szukam dla swojej żony dobrej szkoły jazdy w Poznaniu i chciałbym zapytać Was czy możecie mi jaką dobrą polecić z której sami korzystaliście, bądź Wasi bliscy. Zależy nam również na odpowiednim podejściu oraz empatii instruktorów. Pozdrawiam
Jaka szkoła jazdy w Poznaniu
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
- DamianRoz
Re: Jaka szkoła jazdy w Poznaniu
W mojej opinii warto abyś zwrócił uwagę na ofertę szkoły jazdy OSK Pegaz ponieważ w ich przypadku możesz liczyć na pełen profesjonalizm jeśli chodzi o poziom obsługi, instruktorów oraz dobre ceny. Zajęcia w moim przypadku były ułożone tak, że po 3 miesiącach już podchodziłem do egzaminów w WORD i zdałem oba przy pierwszych podejściach.
- Selleck
Też poleciłbym Ci OSK Pegaz ze względu jednak na doświadczoną kadrę, dobrą cenę za kurs oraz podejście samych instruktorów jak i obsługi do kursanta bo wiedzą co i jak zrobić i przekazać wiedzę, abyśmy byli gotowi do obu egzaminów.DamianRoz pisze: ↑12 lis 2019, 12:25 W mojej opinii warto abyś zwrócił uwagę na ofertę szkoły jazdy OSK Pegaz ponieważ w ich przypadku możesz liczyć na pełen profesjonalizm jeśli chodzi o poziom obsługi, instruktorów oraz dobre ceny. Zajęcia w moim przypadku były ułożone tak, że po 3 miesiącach już podchodziłem do egzaminów w WORD i zdałem oba przy pierwszych podejściach.
- JacekKal
Bardzo dobrze, że poprzednicy poruszają ten temat bo prawo jazdy to jeden z bardziej stresujących egzaminów który niestety można szybko zawalić. Dlatego tak ważne jest odpowiednie przygotowanie i ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na OSK Pegaz ponieważ jest to ośrodek jazdy z bardzo dobrą organizacją, instruktorami i przystępnymi cenami, poza tym sam kurs trwa stosunkowo krótko więc jak ktoś się zepnie to na pewno po kilku miesiąc będzie miał już wymarzone prawo jazdy!
- Husi
No to może rzeczywiście warto będzie na nich postawić, sprawdzę sobie opinie i dokładne informacje kiedy rusza kurs. Mam nadzieję, że szybko zacznę kiedy jestem jeszcze mocno zmotywowany.
- Selleck
Oczywiście! Oby w końcu z nowym rokiem wszystko się udało, bo prawo jazdy przydają się w najmniej oczekiwanym momencie. A przede wszystkim w okresie zimowy, kiedy temperatury niestety nam na co dzień nie sprzyjają
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria