Kupić dom czy budować?
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
- modest
Kupić dom czy budować?
Panowie, podpowiedzcie coś w tym temacie, bo ja naprawdę sam juz nie wiem i biję się z myślami. Co będzie dla nas lepszą opcją w tym momencie, widząc to, co się dzieje wokół, na świecie. Czy lepiej budować dom samodzielnie, od podstaw, czy kupic dom nieco drożej, ale postawić na gotowy nowy dom w Krakowie - od dewelopera, co wiązałoby się na pewno z mniejszą ilością stresu.
Re: Kupić dom czy budować?
Post autor: wiżka »
Lepiej kupić, tym bardziej że ostatnio bardzo dużo ciekawych osiedli powstaje w Krakowie, łatwo wybrać takie osiedle które jest położone w odpowiedniej lokalizacji a mam tu na myśli Skwer Harmonia, jest położone w spokojnej okolicy a wokół będę miał masę miejsca na bieganie i rower
Post autor: sao20 »
Gdzie zakupić projekt domu? Bo znalazłam w internecie taki https://www.mgprojekt.com.pl/ekonomiczny, ale nie wiem czy od tak mogę taki kupić? A można coś w nim pozmieniać? Na przykład drzwi?
- kaprys
na dom w dobrej lokalizacji mnie nie stać ale mam zdolność kredytową na atrakcyjne mieszkanie w dobrej lokalizacji. Widziałem ofertę na tej stronie https://www.ekopark.pl/aktualnosci/nowe ... or-krakow/ i mnie zainteresowała
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria