Opony - kurier
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
- Madoka-chan
Re: Opony - kurier
Post autor: Madoka-chan »
Jakby się na tym zastanowić to nie ma tu prostej odpowiedzi. Trzeba to dobrze przemyśleć
Kiedy człowiek boi się coś zrobić, wtedy wie, że żyje. Ale kiedy człowiek nie robi czegoś tylko dlatego, że się boi, to wtedy jest martwy.
- momus
Jasne, że tak. Ja też zamawiałem opony przez internet i nie miałem z tym żadnego problemu. A tak z ciekawości, to na jakie opony postawiliście? Bo ja wybrałem model BluEarth-4S AW21 z Yokohama do swojego samochodu i nie żałuję Wielosezonowe, duży bieżnik - czego chcieć więcej?
- jancios
Ja mam też opony z Yokohamy tylko model Geolandar G015. Auto dużo większe, napęd 4/4 więc i opony muszę być dobre w teren. Zgodzę się z tym że mają dobry bieżnik, ale jest jeszcze jedna kwestia. Mieszanka z jakiej są wykonane jest z domieszką olejku pomarańczowego. Na początku wydawało mi się to dobrym chwytem marketingowym, ale w zimie przy bardzo niskich temperaturach opona nie "twardniała" i była dalej b. dobra przyczepność, więc coś w tym musi być.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria